Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
To jo holky, nějak se nám tu ta těhotenská vlna vyhýbá 😠
holky jen by me zajímalo kdy prijde rada taky na nás ☹
@betox: ja ted u zstreva docela v norme. Stejne jsem zase co me pustili nemohla moc jist takze nemelo me tolik co honit. Po tom co me dali v nemocnici by clovek stejne honku nemel 🙂
@petrita83: docela ten klystyr sel vydrzet. Proste jenom apliovali dozadnice dve llahvvicky a tot vse. Pak uz jenom sedis 😀 😀. Jo povzbudila.....Jinak dneska jsem byla u obvodni na krvy na to kliste a nafasovala dalsi antibiotika zase na tri dny. Ve stredu jdu pro vysledky.....ale co dr rikal v nemocnici nez me pustil tak to je ukazkovej priklad borelky, ale uvidime.....kupodivu se tam clovek dozvedel i zajimave veci....
holky testerky jeste neni nic ztraceno, proste sup na krev
@cibka: bud pozitovni, jeste mas stale jeden pokus 😀 . Co mam pak rikat ja? My uz v pr 3.....
jinak pekne dopolko, clovek chvili venku a nestiha cist. Jeste ze manza nenni doma a nenuti me lezet a muzu sedet u PC
to by me taky zajímalo jestli delají nativ v gennetu
@cibka: takto to mame my take. Dr rikala ze pravdepod je neco zakopane v ocaskach, ale nevi co. Ze to je u nas asi neco co soucastna medina neumi. Co maji nastarosti vajucha u nas dobry a pak kdyz jdou ocasku do boje tak to jde do pr.....Teda toto dr pry vyvodili kdyz nas pripad vsichni tam konzultovali......proste neco mezi nebem a zemi
@dennisa: neboj vydrzi a zitra pujdou do domecku...pripravuj pro ne bytovy dekret 😀
Taky me ted prijde ze se jim moc nedari, ale treba je to i v jinych centrech.....taky me prijde ze maji docela v podsledni dobe vysoky odpady po opu...ze jim zbyva malo emrousu....
Holky, tak to netuším, jestli v Gennetu dělají i nativ, vím, že to nedělají ve všech centrech. Ale určitě to jde třeba zkusit i před vypotřebením posledního pokusu, nemusí to být nutně, až nezbyde pokus žádnej.
tak sem volala ke svýmu dr na gyndu a kdyz byl dnes test negativní tak mam přijít na krev až ve čtvrtek ☹ a vysledek bude v patek ach jo ☹
@cibka: nativ delaj v gennetu. Dr nam o nem rikala, ale taky rikala ze ma malou uspesnost a taky nikdo nic nezaruci. No ted se nam vse jeste zkomplikovalo asi tou borelkou. Jinak asi zkusime 4 pokus za svoje. Teda tak jsme predbezne domluveny s dr, tak uvidime. Proste budeme muset nekde na to sehnat penize coz pujde tezko kdyz ja porad bez prace a hypoteka na krku, ale proste to nejak jit bude muset.
kdo ma treba zbytky gonalu a chtel by je vratit do gennetu jak se hlasim jako odkladiste 😀 😀
jinak nativ v gennetu cca 10000 tis

@petrita83 ..jj takže letos to vyhrála snad jen Vveru a Petap(a ta ještě přirozeně)