icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

petrita83
13. říj 2010

@darkwitch to jooo teda.. 😀

petrita83
13. říj 2010

@inza to jsem nevěděla..a zase jsem chyttřejší 😀 si na to ted dám pozor na ty ocásky🙂

darkwitch
13. říj 2010

inza at ti dobre dopadne krev...

majcam
13. říj 2010

@inza jj obden prý je to dobré,no kdyžtak mám připravenou výmluvu,lepší,než že bolí hlava anebo,že jsem se nemyla 😅

mandre
13. říj 2010

@majcam 😀 😀 😀 😀

petrita83
13. říj 2010

@majcam ty snad chodíš na kovboje? 😀 teda, teda..no ale jako výmluva dobrý..akorát myslim, že u nás na to ,,někdo ,, nebude brát ohled 😖

majcam
13. říj 2010

@mandre jj taky to tak máme,minule při IUI jsem nařídila 6 dní bez,a to byla katastrofa co z něj vyjelo.. 🙂

mandre
13. říj 2010

@majcam my nějakou abstinenci 3 dni před IUI neřešíme, max. 1 den 😀

petrita83
13. říj 2010

@majcam no ale 6dní je fakt moc..se ani nedivim..už ani nedoufali a přestali se mrskat..řikaj 3-5dnů..nám se osvědčilo 2-3 dýl ne.. 😲

darkwitch
13. říj 2010

jo a alergii na spermie zjisti pri imunologii i bez partnera 😉

petrita83
13. říj 2010

@darkwitch fakt jo? a já myslela že k tomu pořebujou i ty jeho..protože můžu být alergická na ty jeho a jiný ne..ale to je teda asi blbost 😎

majcam
13. říj 2010

@darkwitch a jak to udělaj?

darkwitch
13. říj 2010

to nevim, jenom mi rikala ze jsem trosku alergicka na manzovi spermie, ale ze to se obejde tim ivf...

majcam
13. říj 2010

@petrita83 no to jsem pak poznala,že tu abstinenci jsme přepískli,když já myslela,že tam pak budou hodně napěchovaný a že rychle vystřelej,a oni si jeli pěknou lážovku.. 😉

majcam
13. říj 2010

@darkwitch tý jo to jsou věci,a nebyl tam manža nějak potají..no to mi hlava nebere.. 😉

mandre
13. říj 2010

@petrita83 to není blbost, můžeš být alergická na manžu a na ostatní ne...tělo si za tu dobu, co jste spolu, proti němu může vytvořit protilátky, pak se může právě jen gumisex, aby to zapomnělo. My poprví dávali vzorek manži, a podruhý už ne, to už dělali jen na cizí.

@majcam víš kolik tam mají jiného spermatu? 😀 😀 ...není problém to vyzkoušet.

darkwitch
13. říj 2010

asi se vytvari specificke protilatky proti spermatu a predpoklada se ze manza je jediny 😉

mandre
13. říj 2010

@darkwitch no já myslím, že když to vyzkouší a jsou tam ty protilátky, tak je to jedno na koho to je....že když už máš na jiné, tak je předpoklad že zároveň i na manžu.

darkwitch
13. říj 2010

@mandre nebo i tak proste ty protilatky tam jsou, ja mam pocit ze jsem alergicka uplne na vsechno, posledni dobou...

majcam
13. říj 2010

@mandre paráda,to budu mít určo taky,a ty jsi měla taky gumsex?

majcam
13. říj 2010

@darkwitch 😀 😀

betox
13. říj 2010

K těm protilátkám. Pozná se to z krve, kdy se vytváří protilátky proti spermiím. Někde /tuším v Podolí a v Plzni) ještě dělají testy z děložního hlenu po sexu. 100% to netestují z různých vzorků spermií 😉 U chlapů je to ještě tak, že může vytvářet protilátky sám proti svým spermiím a na to je už nutný vzorek

mandre
13. říj 2010

@darkwitch ale jseš těhu, a hotovo 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mandre
13. říj 2010

@betox no to taky vlastně, sám proti sobě.

inza
13. říj 2010

majcam: ty zas jedes. Jo dobra vymluva ze jsi se nemyla ze ten den nebyla tepla voda urcena tobe 😀

jinak jsem zpatky od dr a krev na tu svini pozitivni, takze antibiotika mam dobrat a pak pred Vanocema na kontrolni vzorky. Tak snad ty antibiotika zaberou pry zustavaj v tele jeste tyden po tom co se doberou.....se z toho asi picnu 😒 , Takze dalsi pokus nejspise az v ledndu

inza
13. říj 2010

😀 proste chlapi si skodi sami sobe jsou to chlapi 😀

mandre
13. říj 2010

@majcam nee, mě tu alergii nezjistili, ani žádnou jinou....já jsem měla NK buňky a nějakou lehkou depresi specifické buněčné imunity (nevim, co to je 😨 ), dali mi Prednison 5mg, bylo mi z něj blbě, tak jsem ho po 4 měsících vysadila (ho tam píšou úplně každýmu, když něco najdou) a Pentomer, ten mám brát na ty NK buňky třeba 3 neděle před úkonem.

darkwitch
13. říj 2010

@mandre jasne jsem tehu 🙂 oni rikaji ze tim ivf obejdou tu alergii na sperma...

betox
13. říj 2010

@inza no to jsou teda radosti. Dobrý je, že na to přišli brzy a určitě se to rychle přeléčí a bude to v pohodě 😉

mandre
13. říj 2010

@darkwitch to jo, anebo by ti pak dali Prednison a 3 měsíce nesmíš přijít do kontaktu se spermatem( nebo jen ten gumisex)...to není nic závažnýho. A na ty NK buňky ti řekli co?