Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
inza at ti dobre dopadne krev...
jo a alergii na spermie zjisti pri imunologii i bez partnera 😉
to nevim, jenom mi rikala ze jsem trosku alergicka na manzovi spermie, ale ze to se obejde tim ivf...
@petrita83 to není blbost, můžeš být alergická na manžu a na ostatní ne...tělo si za tu dobu, co jste spolu, proti němu může vytvořit protilátky, pak se může právě jen gumisex, aby to zapomnělo. My poprví dávali vzorek manži, a podruhý už ne, to už dělali jen na cizí.
@majcam víš kolik tam mají jiného spermatu? 😀 😀 ...není problém to vyzkoušet.
asi se vytvari specificke protilatky proti spermatu a predpoklada se ze manza je jediny 😉
K těm protilátkám. Pozná se to z krve, kdy se vytváří protilátky proti spermiím. Někde /tuším v Podolí a v Plzni) ještě dělají testy z děložního hlenu po sexu. 100% to netestují z různých vzorků spermií 😉 U chlapů je to ještě tak, že může vytvářet protilátky sám proti svým spermiím a na to je už nutný vzorek
majcam: ty zas jedes. Jo dobra vymluva ze jsi se nemyla ze ten den nebyla tepla voda urcena tobe 😀
jinak jsem zpatky od dr a krev na tu svini pozitivni, takze antibiotika mam dobrat a pak pred Vanocema na kontrolni vzorky. Tak snad ty antibiotika zaberou pry zustavaj v tele jeste tyden po tom co se doberou.....se z toho asi picnu 😒 , Takze dalsi pokus nejspise az v ledndu
😀 proste chlapi si skodi sami sobe jsou to chlapi 😀
@majcam nee, mě tu alergii nezjistili, ani žádnou jinou....já jsem měla NK buňky a nějakou lehkou depresi specifické buněčné imunity (nevim, co to je 😨 ), dali mi Prednison 5mg, bylo mi z něj blbě, tak jsem ho po 4 měsících vysadila (ho tam píšou úplně každýmu, když něco najdou) a Pentomer, ten mám brát na ty NK buňky třeba 3 neděle před úkonem.

@darkwitch to jooo teda.. 😀