Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@zvalentova nejhorsí je ze prijde kdz ji nečekam a kdyz ji čekam tak nedorazí jako dobu
@cibka tak jak jsem čekala... 0 HCG ☹
@zvalentova: je me to lito ☹
@zvalentova ☹
@zvalentova ☹ 😒 ☹ 😒 ☹ 😒 ☹
@zvalentova: kdy j´des na konzultaci ohledne dalsiho postupu?
@majcam: co prace je neco?
@zvalentova tak to mě mrzí ☹ ☹
@inza neni...a ani mě už nebaví někam posílat CV, když se mi ani neozvou. 😠 ,ale nějak jsem si zvykla,být doma,a představa,že bych teď někam nastoupila a vše budovala od začátku....mě děsí...,vím,že potřebuju jít do práce už jen kvůli budoucí mateřské,ale na druhou stranu,už bych radši zůstala doma.., co ty?
@zvalentova ach jo. Mrzí mě to ☹ Určitě to vyjde příště 😉
@inza ten se má pěkně na čerstvým vzduchu,u nás naštěstí brzo ráno venčí manža a pak jde do práce,já pak přes den a večer chodíme spolu..,ale až bude zima to teprve bude hrozný to venčení v mrazech..brr..mám ráda teplíčko.., a ten náš blbec tak sníh miluje,ale to asi máte stejný s tim sněhem.. 😉
@inza Já jsem doma 2 týdny a musím teda říct, že jsem si bez práce zvykla hned a vůbec by mi nevadilo být doma tak nějak pořád 😅
Akorát teda já jsem v pracovním poměru a hned jak mi skončí naběhne mi prac.poměr v nové práci.
No uvidíme, do konce října budu chytřejší a třeba i těhotná 🙂
@majcam:jj ma se a odmita pry chodit domu i kdyz venku je mraz. si uz udelal zimni odev a vsichni mu muzou vlezt na .....kdyz je mraz tak me venceni nevadi, protoze ten ocas alespon neni spinavej. Jinak jak je takto a kdyz ke vsemu potka jeste kamosku tak po kazdym venceni to jisti kompletni mycka. Ted by se me ho ale po te LSK blbe zvedalo do vany. Jinak miluje snih a uz se nekolikrat stalo ze nam na chalupe v Krkonosich celej zapadal, nechtel jit domu a jak snezilo tak pak mu nakonec koukal jenom cenich a byl nejstastnejsi na svete
@dennisa: no ja doma uz od dubna
@anlek No problem je nikdo nevi poradne v cem. Mam obcas anovulacni cyklus, manzel mel pomale ocasky. Ale to se srovnalo a dokonce jsem byla z 2IUI tehotna. Tak snad to pujde pak. U nas ms zatim neni, porad plne kojim. I kdyz jak ho ted zajima co kde lita, tak je to docela narocne - fyzicky i casove 😉.
Dobré dopoledne,
dark, takže ještě není nic ztraceno 😉 😉 , ještě vykoukne, uvidíš 😀 .
@zvalentova 😒 😖
@majcam manža byl v sedmim nebi, viď 😀 ...můj manža se dneska poprvé zeptal, kdy jako 😀 😀 ....se musím zeptat v úterý Dr., co a jak 😅
holky, já se vyhrabala z domova dneska až v 10.00 😀 😀 , se mi nechtělo taky z pelíšku 😅
O jéje, co to je sex?! 😀
To jde momentálně nějak mimo mě 😅
@zvalentova to je mi lito ach jo ☹ ☹ ☹
ja jsem vstala v pul osme a v devet jsem si vzala utros a pak sla znovu spinkat... lepsi nez prasky na spani

@zvalentova to jo a jak ti dopadla krev