Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@darkwitch - kontrolní čárka se musí objevit vždy. Měla jsi špatný test. Nejlepší je dělat si test ráno s ranní močí nebo když jdeš na záchod v noci kolem 3 hod. To mají být hodnoty nejvyšší. Čůrala jsi do skleničky nebo rovnou na test? Já jsem takhle počůrala celý test a nic se mi neobjevilo. Až když jsem druhý test namočila do skleničky, tak tam byly. 🙂
@sichatka do sklenicky, ale bylo to dopoledne pote co jsem k snidani vypila tri ctvrte litru caje, takze se ani nedivim... ale dalsi test nemam a vychazky mam az odpoledne, a ani se mi nechce dalsi kupovat...
@anlek no jo po pregnylu jsem taky malem delala, ale ted se bojim... prece jen minule jsem mela bioch. tehu tak jsem ted opatrnejsi...
TAK JA VYRAZIM SMER GENNET
Inza: Hodně štěstí 🙂
Inza, Darkwitch: U mě zatím snad vše OK 🙂 Změnila jsem lékaře a ten nový mi konečně řekl proč špiním (malý hamatom pod placentou, který odchází - nic znepokojujícího), takže jsem se trošinku uklidnila 🙂 Na oslavu ukončení 12tt jsem včera poprvé vrhla, když jsem jela ráno na krev 😀 Naštěstí bylo šero a byla jsem na ulici sama 😀 Jinak mě nevolnosti provázejí stále celým dnem 🙂
Dark: moc držím palečky, ať je nyní vše OK 🙂 Jo a moje kolegyně v práci měla MS standartně v prvních 3 měsících těhu...takže i toto bývá...neboj vše bude OK 🙂
Inza, drzim palecky.
Ahoja Holky!!!dneska nějak pauzíruju..jestli to nebude tím že mám moc práce 😠 a do toho jsem musela propustit jednu pracovní sílu 😒
hele dejte mi s tema hodnotama Hcg pokoj, ja mela 15den po KET tech 152... se zase zacnu bat, aby bylo vse v poradku... a to uz jsem se celkem uklidnila... jeste ze jdu zitra na krev a urcite bude hcg spravne stoupat...
darkwitch: klídek, já měla jen 230 🙂 Však 152 stačí, nenech se znervóznit 🙂
petap no ja jsem si vzdycky rikala, ze budu vklidu a rozhodne nebudu hystercit jak nektere tehule a uz je to tady, hysterka silena 😀 jen doufam, ze nebudu ta prehnane starostliva matka, ktera nenecha dite pomalu hrat si na pisku...
@petap1: tak to byla teda radna oslava 😀. Tak hlavne ze je vse ok.
Jinak my jsme se dohodly ze zase pristi mesic zkusime alespon IUI. Jinak dalsi pokus ne drive nez po novem roce a to kvuli klisteti. Jeste pred dalsim pokusem dame znova immunologii. Jinak LSK bylo dobre a vse je tam kde ma byt a i jak ma vypadat. Takze proc to nejde je ve hvezdach. Jinak opet manza nezklamal a ptal se a tak jsme se i nasmaly

@ivula21 klasivkou ms a jeste porad spinim... ja z toho zase tak nadsena nejsem... mela jsem zavedene jen jedno embryjko... test jsem zkousela vcera, ale jak ted hodne piju a nedelala jsem ho hned rano tak se mi poradne neobjevila ani kontrolni carka, tak jsem ho vyhodnotila jako neuspesny a pro dalsi do lekarny uz nejdu...