Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Dobré ránko,
hlásím, že "píchání" proběhlo v pohodě (no sice jsem se asi tak 10x rozmáchla a u břicha zastavila, ale nakonec jsem to tam prdla 😀 ) měly jste pravdu, ta jehla je tak tenoučká, že to vůbec není cítit 😉 Jen mám trošku problém. Před prvním použitím jsem z pera vytlačila vzduch a nikde žádná bublina nebyla, ale jak jsem ukládala pero po píchnutí, tak si manža všimnul, že tam je mrcha bublina 😒 Co s tím? Můžu to zase odstříknout?
@inza fakt mě Babi hrozně zklamala. Tu mobilizaci mám tím pádem zrušenou a uvidím podle výsledku IVF. Buď jí nebudu už potřebovat, nebo se k ní holt objednám znovu a využiju ten čas před dalším IVF 😉
@dennisa držím na dnešek palce, těším se až budeš hlásit nějaký pěkný číslo 😉
Nebolela někoho po Gonalu hlava? Mě od rána třeští jako střep. Buď jsem blbě spala, nebo je to fakt po tom Gonalu (v letáku to mají jako nežádoucí účinky 😒 )
Betox:no jasnacka ze ji uz potrebovat nebudes🙂me jinak hlava nebolela.mysli kdyztak na me se zbytkama pokud by jsi je chtela vratit🙂skoda ze ti to zrusila myslim ze by to pred opu resp et pomohlo.no nic s tim uz ted neudelas tak ji vypust z hlavy.
Taky čekám jak dopadla Dennisa...,ale už musim jet na tu Novodvorskou...,ať to mám z krku 😠
Holky, to je na palici 😠 Měla jsem si volat o výsledky mezi 9 a 10h., teď jsem volala a oni mi zavolají v 15h., jelikož tam prostě ještě nemají výsledky 😠 Já už fakt zešedivím z těch nervů 😖
Ahoj všichni. Jsem tu nová a chtěla jsem se někoho zeptat, jaké máte zkušenosti s Gennetem a jak dlouho ceký ten kolotoč trvá. Máme zasebou teprve genetickou konzultaci a teď nás po třech měsících čeká první IVF konzultace .
Moc Vám všem děkuji za odpovědi. 🙂
@betox taky se přidávám ke gratulaci k prvnímu v pichu,hlava mě též nebolela 😀 ,opravdu na tebe působí kde co.
Jinak já jsem si dnes volala k mý doktorce na výsledky HP a sestra mi řekla,že si mám zavolat až kolem 13.hod,že mi tam našli nějaký hodnoty a musí to konzultovat s Dr. tak jsem taky napnutá co to zas je ☹ ,v út. mám volat na IMUNO a pak 12 na kontrolu do Gennetu,jsem si myslela kdyby bylo vše v pořádku,mužu ještě letos začít stimulovat ach jo 😠 😠
Tak jsem zpět...uff..v pondělí mi daji vědět..pani na personálním vcelku nepříjemná 😒 ...,a jak to tam nahoře na sídlišti fičelo..brrr..to bylo na kožich..
@betox co hlavička..bolí? 😒 ,víš co já ve svém oboru bych práci sehnala hned(gastronomie),ale po tom neúspěšným červencovým IVF jsem se nějak sekla a už nechci dělat 14 hodin denně sice krátký-dlouhý,peníze skvělý,ale... už to nejde..a před rokem jsem si udělala veřejnoprávní školu,tak bych to chtěla nějak využít...no uvidíme, řekla jsem si,že až se přestěhujem,tak půjdu dělat klidně uklízečku 😉 (už kvůli možné mateřské atd)..

@betox díky za info opět jsem o kapánek chytřjší,jj mohlo mě to trknout ,že to bude přes jídlo(gastro) 😀
Jo a všem přei hezké sny!!!!!!