Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
betox:to snad ne.ještě to nevzdavej a zajdi na krev.pak kdyžta mobilizace u babi,ale mam pocit ze to bude az po novém roce.drz se
@ajriska jojo lupni tam 2 kuličky ráno, 2 večer 😉
@sipkova1 já to rozdýchávám už od úterka. Do toho začalo být pesanům blbě a mají střevní chřipku... 😖 Teď mi přivezl manža dortíky, tak je všechny zbodnu a bude 😉
@darkwitch to je ideální terapie 😉
@inza já tam zítra skočím, ale fakt je to jasný 😒 Já počítám s tím, že do konce roku už Babi nestihnu...ale nevadí
betox:uvidis jak dopadne ta krev
mas ale dobry pristup...
@darkwitch já jsem taky už nedoufala, navíc jak mi vzali ten vaječník a vejcovod a řekli mi, že druhý vaječník je funkční jen na ani ne 45 procent, tak jsem si říkala, tak a to je konec a podívej, vyšlo to nakonec přirozeně, i když doktoři říkali, že to nikdy přirozenou cestou nepůjde 🙂 Musíš doufat a věřit, já už jsem e nedávno smířila s tím, že půjdeme do pěstounské péče a dokonce máme už i danou žádost a najednou.... 🙂
@darkwitch neboj, věřím, že Tobě to vyjde stejně tak jako nám!!! Potvrdilo se mi, že na to musím přestat myslet, upnula jsem se na holčičku z dětského domova, a na pěstounskou péči a šup, je to tady 🙂 Holčičku si stejně brát budeme, ale vyšlo i naše mimi. Nechci teda nic zakřiknout do 25.11. !!! 🙂
@kacmelina - to je moc hezký 😉 . Tchán má taky holčinu v pěstounský. Teď už je to puberťačka. Když jsem nad tímhle přemýšlela, vadilo mi jen, jaký má chudák tchán problémy s rodiči holčičky ☹ . Když jí chtěj vzít třeba jen k lékaři vyndat mandle nahání její matku feťačku pro souhlas 😖 . Budete mít třeba šanci pak jí adoptovat?
jinak jsem to zvládla a snad jsem si to i píchla dobře,ale feták by ze mě nebyl,ruka se mi ještě klepe když si na to vzpomenu 😀
Dobré ránko,
holky díky moc podporu 😉 Já jsem to samozřejmě taky obrečela takový macho zase nejsem.... 😉 Ale řekla jsem si, že mě to nezlomí a už jsem si naplánovala další postup...Dáme si tak 3 měsíce komplet oraz (manža kupodivu souhlasil i s gumisexem 😀 ), mezitím budu chodit na Mojžíšku a cvičit a pak to zkusíme znova 😉
@inza tak jsem ráno volala Babi, no nejdřív byla zase protivná jako činže, ale pak to celkem šlo a měla jsem kliku, příští čtvrtek jí někdo vypadl, takže jdu já 😉
@lucavka ono strašně záleží na koho narazíš, já vůbec netušila, že to jde a sestra mi to navrhla sama 😉 Tak kdyžtak pro příště. jim to nic neudělá, když to pošlou mailem...
@monnn vidíš, jaká jsi šikulka, to nejhorší máš za sebou...

oba dva jo? dva ráno a večer taky?