Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@iriel no tak se mi ulevilo 🙂 tak nelze než doufat, že už máme smůlu vybranou 🙂dle mých statistik to napoprvé moc nevyjde...ale zase si říkám, když jich do včerejška bylo 6, do dneška se 1 vzpamatovalo, takže 7 embryjek takžka po PK to musí být už jen dobrý. Dneska mi sestra z Gennetu povídala, že už mají i buňky 🙂 dvě z nich že hodnotí na jedničku, zbytek na dvojku 🙂
@ajriska Hele ja mela uplne prvni IVF, navic po odsati te cysty, meli jsme jen dva chudacky, co se ani na PK nehodili a podivej, vyslo to. Musis myslet jen a jen pozitivne a vubec nic zleho si ani nepripoustet, uprimne, cim min o tom vis, tim mozna lip, aspon pak neresis zbytecny obavy 😉
Moc děkujeme 🙂 snad to bude OK 🙂. I když začínám být nervozni
Dobré ráno...
právě mi volali z Gennetu, že se máme dostavit kolem druhé hodiny. Já s plnějším močovým měchýřem, což nevím, jestli zvládnu po všech těch peripetiích.
Ale máme prej 9 embryjek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 velmi dobrá, tak snad nám dají právě tyhle šampiony.
Holky, kdo provádí ten transfer?
@ajriska ahoj,super jak se ti probouzí..!!! S tim močákem-vem si s sebou nějaké pití,předtim si skoč na toaletu a pak tam pij...já tam už šla s plným močákem a bála jsem se jít na záchod,abych něco nepos.... a pak jsem myslela,že jim to tam vrhnu na sále,takže se napoj až tam...,a na sále bude ten,kdo má zrovna službu... 😉
uaaaaaaaaaaaa já jsem nervní...až do dneška jsem byla dost v klidu...ale ráno mě ten telefon nastartoval 🙂
navíc manža mi ráno řekl: "Nemysli si, že budeš courat po bytě, nebo poposedávat...budeš jenom ležet a chodit jen na WC a do sprchy..."
Dámy, tak jsem našla jeden vtípek, snad vás trochu pobaví (minimálně, jako mě)
Matka má tři dcery a všechny jsou ještě panny.Všechny tři mají svatbu krátce po sobě. Protože se jejich matka trochu obává, jak si poradí s prvním sexuálním zážitkem, řekne jim, aby poslaly pohled ze svatební cesty a nějakým diskrétním způsobem sex popsaly. První dcera poslala pohled z Havajských ostrovů. Bylo na něm napsáno jen NESCAFÉ. Matka nejdřív nechápala, ale pak běžela do kuchyně, Vzala NESCAFÉ a četla: DOBRÉ DO POSLEDNÍ KAPKY. Trochu se začervenala, ale byla spokojená. Přišel druhý pohled z Miami. Opět krátká zpráva: BENSON and HADGES. Matka šla rovnou do obýváku, kde vzala manželovi cigára a čte: EXTRA DLOUHÉ, KING SIZE.
Opět se začervenala, a byla spokojená. Po měsíci přišla třetí pohlednice od nejmladší dcery. Na pohlednici bylo roztřeseným písmem napsáno BRITISH AIRWAYS. Matka běžela najít prospekt letecké společnosti a čte:
TŘIKRÁT DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU, VŠEMI CESTAMI

@ajriska To je normalni, odsali ti folikuly a vajecniky se stahujou, to je podobny...