Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat něco blíž ke 4D ultrazvuku? Fakt se to dělá během menstruace a který den?, spíš na začátku nebo ke konci? Díky moc.
já se omlouvám dnes za mé příspěvky,ale mě blbne PC nebo co,se mi to tam neukáže a po 2 min. už tam mám příspěvky dva 😲
já teď přemejšlím, jestli mám testovat každý den, abych viděla, jestli čárečka sílí, nebo počkat do té neděle, to budu 12 po ET
@sipkova1 dělá se 2-4 DC, takže během menzes..a nezapomenout se před výkonem "odšpuntovat" 🙂
@inza no počítáme příští týden,ten před náma to nějak zdržuje,furt čeká na nějaké papíry nebo co,manža už ztrácí trpělivost a ještě mají v práci neskutečný masakry,včera tam byl od rána od 5.30-23:30 a to si chce stěhovat sám, kdysi to byla jeho profese...,takže už vidim ty jeho nervy,jak se bude snažit to vše skloubit..,jo a já jdu ve čtvrtek na zkoušku 😀
@monn jééé,tak to budete mít malého chlupáčka 🙂 😝
@sipkova1 Tak ale po IVF ma hodne holek pozitivni testy take a) po zbytcich z injekce Pregnylu, postupne carky vyblednou a pak uz jsou bile prave okolo 14. po ET b) embryo se uhnizduje, ale pak se pusti, carky jsou, ale 14. den neni v krvi nic nebo mene nez 30IU, takze proste v obou pripadech nejde o falesnou pozitivitu v pravem slova smyslu, ale proste o prilis brzke testovani.
No a c) nic to nemeni na tom, ze verim, ze Ajriska je tehule, ale s hlasitym jasanim si pockam az na tu krev 😉
Jinak testy, pokud maji falesny vysledek, tak zpravidla falesnou negativitu, ze nezachyti potrebne mnozstvi hCG, ale falesna pozitivita je hodne vzacna.

@ajriska jo a koukám,s tím hledáním "té cesty" jsme tu nějak podobně 😀 ,no přede mnou byla nějaká paní a ta byla během 5min. zpět,já asi za 10min,žádná hrůza 😎