Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahoj,
par dnu jsem tu zas nebyla. Nejake novinky?
Jinak jak to ted vypada v Gennetu? Chodila jsem k Vykysale, da se k ni objednat? Zrejme se zkusim objednat na leden, unor. Merim bazalni teplotu a zrejme se mi telo tehotenstvim/porodem/kojenim nesrovnala a pokud budeme chtit pro maleho sourozence, tak se budeme muset vratit. 😔
..no a já teď zjistila,že si musim vyměnit řidičák...,a to ho mám ještě na staré jméno 😀 (jsem radši neřídila),ty ze mě budou mít radost.. 😠
preji dobre ranko
majcam: co vas zvirak v nove napadlem snehu?
ahojky nezacvhumelili jste se berušky? tady je Sibérie. Na terase hromada sněhu. Máme okna do lesoparku, tam je to nádhera, z druhé strany do ulice. Hrají každou hodinu koledy, je tu výzdoba, nachumeleno. No Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejte přátelé..........zdobím ježky(pečivo) no prostě vánoční nálada. Velké d+ti šly do školy, malá spí, táta se ráno vrátil, že nikam nejede. Praha je totál kolabs.Tak ještě zalezl do ložnicw. No prostě idylka.
A už se zase sype 😀
Holky, jak moc je spolehlivý Mama test 10? Myslím ty proužky

Dennisku bych jeste omluvila... ale betox a mandre maji velke minus