icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

pentagras
7. bře 2011

Jinak zdravím všechny 🙂 a přeji příjemný týden plný pozitivních zpráv 🙂 já ho začla dvouhodinovou zumbou --- super 😉

raducha
7. bře 2011

@vally11 ahoj pokoušíme se o miminko už od ledna lonského roku. ☹ pořád to nejde tak jsme na začátku března navštívili gennet a procházíme zatim testama.

raducha
7. bře 2011

@pentagras co dál jako že není už žádná šance 😒 ?

cibka
7. bře 2011

ahoj,
tak se mi zda že se v genetu porad a porad nedaří to snad není možný přeju hodně sil do dalších bojů chce to pevné nervíky

vally11
8. bře 2011

@pentagras
Ahoj, já jdu ve čtvrtek na ultrazvuk. A příští pátek už na Homolku kvůli té laparce.

vally11
8. bře 2011

@cibka
jojo, už by tu smůlu měl někdo prolomit a pak už to snad půjde 😉 jako po másle. 😉
Co ty, necháváte tomu teď volný průběh nebo se na něco připravuješ?

Všem přeji hezký den.

zvalentova
8. bře 2011

@cibka
@vally11 jj, už by to chtělo. Tohle čekání na Godota nám moc nadějí nedává 😀

cibka
8. bře 2011

@vally11 ivf odloženo chceme si odpočinout zkusíme ještě nejaké iui a tak za půl roku se uvidí co dál

lenkakubickova
8. bře 2011

Ahoj holky 🙂
Chci se zeptat ohledně 3D ultrazvuku před IVF... Já už byla na IVF i před IUI, ale nikdy po mně 3D utz nikdo nechtěl 😕
Teď jsem někde vyčetla, že to mají jako "povinné" vyšetření před IVF. Co to obnáší??? A kdy se to dělá-část cyklu??? Zítra odpoledne jdem na konzultaci před IVF, tak držte palce, ať nám to na duben klapne!

Holky, nebojte, ono se to tu už nějak prolomí! Blíží se jaro a to je na "výrobu" miminka jako dělané 😉 🙂 🙂

michaelama
8. bře 2011

Holky prosím dopadla někomu z Vás blbě ta imunologie? Co se s tím pak dělá? Jediný důvod co nás napadá, že to nevyšlo jsou právě ty protilátky. Ach jo, já se z toho po se ru...
Monn tys něco taky měla, že? Čekala jsi na to před 2. IVF. To to kurňa nemůžou udělat hned před prvním IVF...

michaelama
8. bře 2011

@cibka Tak to možná budeme mít ivf spolu, samozřejmě ti ale přeju ať ti to vyjde dřív 🙂

inza
8. bře 2011

@michaelama: ja mam vyssi NK bunky a na to jsou prasky....

zvalentova
8. bře 2011

@michaelama mám to jako inza, vysoké NK buňky.
Dělali mi to před prvním IVF a bylo to stejně k prdu 😀

monnn
8. bře 2011

@michaelama já ty listy měla trochu "červený" 😅 ale žádný drama,brala jsem Prednison,ale ten berou snad všechny holky které byli na IMUNU-jen dávkování máme asi každá jiný 😀
@zvalentova hele a to jako jak jako že jsi IMUNO měla hned před prvním? 🙂 😉

zvalentova
8. bře 2011

@monnn no cca dva měsíce

monnn
8. bře 2011

@zvalentova jj,ale Tebe na IMUNO poslali ještě před prvním IVF?nebo Ty už to IMUNO navštěvuješ nějakou dobu?

zvalentova
8. bře 2011

@monnn no jasně, Langerová měla dojem že když už testy tak všechny. Takže v červenci testy, v srpnu prášky a 28.9. ET.

monnn
8. bře 2011

@zvalentova tak to je od DR. hezký,že Ti to tak všechno nechala udělat při jednom 😉

zvalentova
8. bře 2011

@monnn to určitě, hnedka jsem si do potíží připsala další 😀
Ne vážně jsem, byla ráda, že se o tom vědělo hnedka.

monnn
8. bře 2011

@zvalentova 😀 to jo,máš pravdu - někam jdeš jen tak aby byla jistota,že je vše Ok a oni Ti najdou něco o čem jsi neměla ani potuchy že to je,že jo 😀 😝

zvalentova
8. bře 2011

@monnn jj, celou dobu mě lakovala jak je to jen pro jistotu, že jsem naprosto v pořádku a šup už toho mám plný seznam 😀

michaelama
8. bře 2011

A můžou tam najít něco dramatickýho na tý imunologii? Sestra říkala něco o protilátkách proti embryu. To zní hrozně... A holky za jak dlouho se ví výsledky? Jak to vzniká ty protilátky, vysvětlil Vám to někdo? Na mě ať se méďa těší, se mu z mých dotazů zamlží brýle...

monnn
8. bře 2011

@zvalentova hlavně,že Tě tam poslala není to v každém CARu běžné a ten plný seznam 😠 kdyby aspon šlo na něm odškrtávat a zmizikovat aby nebyl tak plnej 😉

zvalentova
8. bře 2011

@michaelama no jasně, autoimunita. Všechno cizí se musí zabít....
Mě to dělá ta endometrioza a hodnoty se po lécích nesnížili ani o píď.

zvalentova
8. bře 2011

@monnn jj, jako hotové úkoly... miluju odškrtávání 😀

michaelama
8. bře 2011

@zvalentova No to mi vůbec neříkej. A co na to bereš? Ten prednison?

ivula21
8. bře 2011

ahojky holky

@michaelama to je v pytli, že jsi začala krvácet. Já tomu tak věřila. Ale neházej flintu do žita a zkus ještě další pokus. Ty jsi měla hodně vajíček, takže já být na tvým místě, tak bych stoprocentně do toho šla znovu.
A s tou imunologií to bude určitě v pořádku, tam nebude určitě žádný problém. A to že se embryjko nechytlo...tak to je fakt buď a nebo. Tak hodně sil

anlek
8. bře 2011

@lenkakubickova Stejne jako HP, 2.-4. den cyklu.

monnn
8. bře 2011

@zvalentova kéž by to tak bylo 😉
@michaelama já měla výsledky cca za měsíc a měsíc jsem čekala na termín ☹

michaelama
8. bře 2011

@monnn Já si do toho imunna volala a ta sestra mi řekla, že na odběry můžu přijít kdykoli...právě že my do gennetu jedeme příští týden na konzultaci co dál a tak jsem to chtěla zfouknout v jednom a v imunnu, že není problém... Tak snad fakt nebude...