Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
jasne budeme vsechny stejne alespon kdyz se potkame tak se dobre pozname 😀 😀
@sipkova1 asi bych si taky měla dát zrzku s culíkama, ať tu nekazím partu 😀 😀 😀
@lenkakubickova
zrzku nedávej, spíš musíš co nejvíc přispívat, aby to bylo přehlednější 😀
@vally11 😀 😀 😀 😀
tak jsem si dnes oběhala předoperační vyšetření,jupíííí 🙂 Byl to docela fofr, měla jsem s sebou rovnou moč, hned mě vzali na krev i EKG, takže fakt bomba! Jen si tam v Po odpoledne dojdu pro papír a budu to mít v ruce 🙂 Teď už jen ať dorazí ta mrcha, dává si na čas ☹ ...bolí mě i břicho, tak doufám, že zítra dorazí!!!!
@lenkakubickova: jsi vzala to vysetreni teda pekne hopem 😀
@inza: mám už ode dneška 6 dní dovolenou a pak půjdu na neschopenku až do testování, tak jsem na to měla čas 😉 Ikdyž u mě je výhoda, že mám obvoďačku v poliklinice, kde se dá za jeden den oběhnout vše a to je fakt hooodně velké štěstí 🙂
@lenkakubickova: takze ted uz budes jenom uzivat....takze ted jsi jako nastoupila dovolenou uz rovnou na 4 roky 😀 😀
@inza : kéž by jsi měla pravdu 😀 😀 😀 😀 😀
@lenkakubickova urcite to tak bude 😀
tak dneska dosla ms coz je prekvapko, prisla o ctyri dny driv misto o tri dny pozdeji, aby se v tom prase vyznalo... jako je dobre, ze dosla, aspon nebudu mit u laparky problem se spozdenim, ale nevite jak je to s vysetrenim moc pri ms?
@darkwitch : ty se mas, ze MS dorazila, ja na ni cekam jak diva,ale u me je to tezky, nemam to moc pravidelne :( ...ikdyz jsem ted zacala spinit, tak snad zitra MS dorazi 😵 Ja jen vim, ze behem MS moc na vysetreni nechteji, proto jsem dnes honem obehla predoperacni, ale jak pise inza, jedine se spuntem 😀
taky nejak nevim, kdo co pisete, jak jste tu vsechny stejne 😀 😀 😀 😀 😀
@lenkakubickova ja ji prave taky nemam uplne predpisove pravidelnou, minule se mi spozdila asi o tyden a ted prisla o tri dny driv, jako jsem rada ze jsem se zbavila nervu, uz jsem se videla jak vysiluju 15.4. ze ms nikde a ja mam jit 22.4. na laparku...

@darkwitch Kde jsou břišní tance ???? 😕