Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@cibka děkuju 🙂 Hlavně, ať je vše vpořádku 🙂 A kdy budeš čekat MS? Máš ještě tak 14 dní čas,co? 😅
@lenkakubickova Leni, taky ti na zítra držím palečky a ať uslyšíš to co si přeješ a je hlavně vše v naprostém pořádku 🙂
@lenkakubickova u nás ok, tak netuším, kde nasala chyba, že pořád nic 😠
Zítra čekám, že to dostanu 😠 ☹ a pak půjdeme nejspíš do IUI.
@vally11 nesmutni beruško, třeba zrovna IUI pomůže 😉 A hlavně si musíš říct, že prostě teď co nejdřív otěhotníš a hotovo 😉 🙂 ...vím, že se to snadno říká, ale musíš věřit a za chvíli bude těhule Raducha a pak se musíte přidávat vy ostatní 🙂
leni hodně štěstíčka zítra at se objeví dvě drobotinky. 😝
@lenkakubickova dekuju taky drzim na zitra palce... zkusim nakouknout jak si dopadla, pokud ma vodafone na homolce datovou sit...
@vally11 dekuju, no jsem na sebe zvedava... jeste si musim zabalit veci a nejak se mi do toho nechce... jeste se zeptam jak se vlastne plati vsechny ty poplatky?
@darkwitch snad tam bude, hlavne, at jsi co nejdriv doma!!
@darkwitch určitě to dobře dopadne. 😉 Nejhorší to bude zítra, to čekání a hladovění, aspoň u mě to tak bylo. Ale jakmile budeš mít dobrou parťačku, tak to uteče raz dva. Jinak poplatek zaplatíš až půjdeš domů. Já to měla za 120 Kč a to jsem měla nadstandart, ale netrvala jsem na něm, jen neměli jinde místo.
Drž se. 😉
@vally11 dekuji 🙂 no taky se na zitrek netesim... ja nervacek... to bude super 😀
@lenkakubickova v nejhorsim se dozvim tu dobrou zpravu az prijdu domu 🙂
@lenkakubickova Moc dekuju za odpoved. jinak zitra budu cihat az nam podas dobre zpravy.. jsem fakt zvedava...dobrou..
@lenkakubickova ahoj Leni, držím palce, at je vše solidní 🙂 🙂 😉 😎
@lenkakubickova Tesim se na zpravy dneska od tebe, v kolik jdes na UTZ?
@lenkakubickova tak Ti Leni přeji - jak psala cibka jedno nebo dvě hlavně at je/jsou/ na tom správném místě 😉
@darkwitch a Ty se nenervuj uvidíš,vše bude Ok a brzy se k holkám přidáš 😉
@raducha tak at se bobánci pořádně zakousnou a pustí se až za 9mě 😉
@anlek koukám jak Ti ty mě skáčou,ty jo už 20tt 😨
@maarina @pentagras @anlek @monnn Dobré ráno holky 🙂 Děkuju vám všem, jste zlatíčka!!!!
Začínám být pěkně nervozní, ikdyž mám pocit, že je vše O.K., ale... asi to stejně bude před každou kontrolou 😅 Na utz jdu v 11:00, ale musim si pak ještě něco zařídit, takže se tu objevím až tak kolem 14:00 hodiny 😀
@lenkakubickova Držím palce, dneska 19 jdeš na UZ, vzpomněla jsem si na tebe a také jak sem se cítíla já při prvním UZ a jak sem byla nervozní.. tak držím palce, a at se mrnousek nebo mrnouskové koukají snažit 🙂
Dobré ráno všem a hlavně den plný pozitivných zpráv 🙂
@lenkakubickova @raducha Holčiny, já se k pc dostanu asi až večer, takže ať vám do dopadne na jedničku a dejte vědět.
@sarik1 Díky 🙂 Jsem nervozní jak nikdy... 😀 😀
@lenkakubickova ty nas budes pekne napinat...
teda jsem zvedava jestli jsem si nezapomnela neco zabalit - rano jsem pridavala yal a ted puncosky... to bude fakt sranda...
@lenkakubickova No to si myslím, že jo.. já teda byla v 6tt na UZ kvůli špinění u svého gyndaře a v Gennetu až o týden později.. ale jakmile mě dělal UZ a já viděla dva váčky tak sem si řekla, ty bláho a je to tady, oni tam jsou dva, no mazec.. 🙂 😀 a taky jsem testovala do prvního UZ skoro denně, abych měla jistotu, že // sílí a je tam pořád 🙂 to víš, po těch nezdarech se byla vyplašená a také jsem se u každého UZ ptala, okamžitě, jestli bijou srdíčka 🙂 a do roka a do dne máme Adélku s prvníma zoubkama Adam ještě ne, ale slintá jak bernardýn
@darkwitch 🙂 ....neboj, hlavne kosilku, prezuvky a dobrou naladu 😉 A drzim palce!!!
Jo hysteroskopie to byla

@lenkakubickova ahojky leni držím palečky na zítra at je tam to co si přeješ jedno nebo dvě to je jedno 😀