Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@darkwitch no tak to je skvely 🙂 A jak se jinak citis?
@lenkakubickova Cítím se líp než jsem čekala, ale pořád tak nejak hur nez bych chtela, ale celkem v pohode 🙂 a začínám být břevno ze jeste nevim co mi dělali...
@darkwitch to je fajn, zitra bude lip 🙂 A sup, sup, at uz ti neco reknou, at vis na cem jsi. Verim, ze bude vsechno vporadku 🙂
Ještě nic nevím a jsem pěkně nervózní...
@darkwitch vydrž prďka, vydrž!! Bude to o.k. 🙂
Tak oba vejcovody jsou pruchone 😀 akorat mi našli nějaký polyp a budu se muset stavit na chirurgii co to je, mi z toho kousek vzali...
Tak po původní radosti nastupují starosti, když je všechno vporadku tak jak to ze se nedari... ale třeba to nejak profoukli a teď to půjde samo...
@darkwitch jasně,že to profoukli a ted to půjde jak sama píšeš 😉
@lenkakubickova moc na tebe myslím,snad ta cysta brzy zmizí
☹ už se nemám čím chlubit a ani si nemám s vámi o čem psát. je mi prapodivně. 🤐
@raducha beruško, nesmutni ☹ Vím jak ti je, je to těžký, ale určitě za chvilku budeš bojovat znovu a dobře to dopadne!! 😉 Nezkoušela jsi se ptát holek nebo volat do Gennetu,kdy můžete do dalšího pokusu IVF, nebo alespoň IUI?
@raducha moc mě mrzí, že to nevyšlo. Ale jak píše Léňa, zkus zavolat do Gennetu, kdy můžete zase něco podstoupit? Nebo půjdete na nějakou konzultačku?
A místo tady v diskusi pro Tebe je, jenom hold někdy i pro né přiliš pozitivní zprávy. Vím, že teď se určitě cítíš hrozně smutně a slova útěchy jsou na nic, ale buď silná na další pokus, jo? 😉
@raducha to je mi lito, ale neboj za chvili budete bojovat dal... a tentokrat to vyjde... a neboj pro smutne zpravy je tu mista dost...
@vally11 no jo ale psychicka stranka ted byla v klidu, protoze pri pulrocnim cekani na laparku jsem mimise neresila, navic jsem mela novou praci... takze jestli to je psychika nevim co budu delat ted kdyz to zase zacinam resit...
no, u me je jeste to imuno, takze mozna kdyz budu papat pentomer a prednison ze ivf dopadne dobre... mozna opravdu chudinky embryjka a spermiky zabijim (jsem ja to ale zla potvora...)
@vally11 a ted mam jeste prakticke informace na ktere jsem se samozrejme zapomnela doktora a sestricek zeptat... uz se muzu normalne sprchovat? a mam nechat ty jizvy zalepene? a pak jsi sla na vyndavani stehu ke sve gynekolozce a potom se objednala do gennetu?
proc vzdycky na vsechny dotazy zapomenu jen co vidim bili plast... a to je popelka docela sympatak...
@darkwitch my byli v Gennetu tento týden na konzultačce, teď mám témeř všechny vyšetření hotová (nemáme tedy genetiku a imunologii), ale tam asi posílají až po nevydařeném IVF, že? U nás to zatím asi nepovažují za nutné nebo nevím. Navíc jak píšeš jsem se chtěla zpetat na plno věcí a jak vlezu do ordinace, tak v tu chvíli všechno zapomenu.
Já jsem si ty náplasti sundala asi 4 den a normálně jsem se sprchovala (předtím i s náplastmi) a na stehy jsem šla ke své obvoďačce (chtěla jsem se jí na něco zeptat) jinak je asi jedno ke komu půjdeš. Šla jsem 7 den po operaci.
@vally11 byla jsem na desitce, byli jsme tam nejdriv dve na laparku a vcera nam pribyla jeste jedna pani co sla z JIP, ja taky nevedela ktery doktor je ktery, ale sestricka rikala ze se na nas prijde podivat primar tak predpokladam ze to byl on, kdo me prijimal a operoval nevim, nepredstavil se, ale popelku jsem mela asi i pri operaci protoze mi pak rikal, ze se na me sel podivat nejaky doktor s chirurgie a ze se s nim domlouval, ze ma o vikendu sluzbu... a byl fakt mily a v pohode 🙂
uz jsem doma
@lenkakubickova v pondělí jsi jdu pro zprávu k embryologovi a k langerový jsem objednaná 1.6.
@raducha bude dobře, uvidíš 😉 ...tak to by jsme se mohli 1.6. vidět 😵 Jdu na 12:30 k Vykysalé 🙂
IUI nám nedoporučujou.to by jsme byli bez šance. počítám že nejdřív budeme moct tak za dva měsíce na další IVF četla jsem to na internetu.šla bych klidně dřív.
@lenkakubickova já mám být u langerové ve dvě.

@lenkakubickova dostala jsem jídlo, dokomce normalni - těstoviny s masem a svestkovy kompot - to bylo tak donre...