Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@darkwitch tak jsem jeste naposledy jukla nez pujdu spat. Verim tomu , ze nam v genn pomuzou a poradi co je pro nas nejlepsi..Sice odjizdime s tim , ze zname pricinu a doufam, ze bude jen jedna ale tesime se , ze se po dovce uz konecne hneme z mista a zacne se neco dit... tak dekuju za povzbuzeni a ahojky....
Ahoj devčátka, jak se tady všechny máte, tak mě se dovča blíží, za týden touhle dobou u moře 🙂)) a pak hned hurá nájezd na gennet, už se nemůžu dočkat 🙂
@pentagras ahoj 🙂 toto letí, hlavně si krásně odpočiň a pak jupíííí na miminko 😉
@anlek naskakují, ale pořád pomalu 😉 😀 Za to koukám jako blázen, jak to u tebe naskakuje 🙂 ...aha, tak díky za vysvětlení, už aby to bylo za námi a bylo vše vpořádku!!! 🙂 Uvidíme, kam mě můj gynekolog pošle, nejradši bych do Gennetu.
@anlek o to mi pravě jde, aby to bylo na jednom a dobrém místě. Já mu řeknu, že mi to v Gennetu nabídli a uvidím co řekne 🙂 Ve středu jdi ještě do Gennetu, snad už naposledy a dyžtak se domluvím rovnou s nima 🙂
@cibka Nebooooj, po dovče ti budeme mooooooc držet palce!!!! To by v tom musel být čert, aby vám to nevyšlo 😉 🙂
ahoj holky kde jste všechny
@cibka ahojky, jsme tu pořád, ale nejsme vidět 😀
ja jsem obcas i tu 😀
zitra me ceka gennet tak doufam, ze tam budu zprava z te homolky, jinak ta navsteva asi bude dost k nicemu...
tak jsem posnidala claritine, listovku a pentomer a uz se tesim az k tomu pridam prednison... 😝 aneb snaha o dite jako priprava na stari 😀
@darkwitch mám to dost podobné, jen místo Claritinu si dám tinkuru Alivictus 😀
@zvalentova ja si myslim ze to tu tak mame vsechny 😀 ale je to sranda....

@aknel1976 Leni, já jsem takhle začala krvácet v 12tt, asi si umíš představit tu panickou hrůzu.Byli jsme zrovna u kamaráda na chatě a slavili jeho 30tiny. Tak jsme vzali auto a jeli na pohotovost do Hradce Králové do nemocnice. A doktor mi řekl, že se mi nejspíš uvolnil hematom, o kterém jsem ale do té doby vůbec nevěděla. Každopádně druhý den už to bylo mnohem lepší a krvácení rychle ustalo. Jsem ráda, že jsi v pohodě 😉