Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
holky když se jde na druhé IVF taky musí i manžel podepisovat u doktora všechny ty papíry?
a omlouvam se za hrubku... mi do delali po KET, nebo my na tom byli po KET - takhle je to strasne...
ahoj holky tak jak se máte ? přišla jsem se podívat jak se vám vlastně daří ! jsme s přítelem poslány na vyšetření na karlín do immunia tak jsem zvědavá co objeví nového. 🙂
@raducha
@kive76
@anlek
@cibka
@darkwitch
Ahoj holky 🙂
Tak jsme po úspěšné kontrol.e Dneska jsem byla z utz úplně vyřízená a cestou domů jsem se furt usmívala jak idiot 😀 Jsem 8+5tt a jeden prcek je dle utz 8+4 (2,1cm) a druhý 9+0 (2,4cm), takže paráda! Už jsem u jednoho mrňouska viděla ručičky a nožičky a jak se dělá pupečník ...ten druhý, větší, se na nás otočil zády a viděli jsme prd 😀 😀 Hematom je pryč!!!!! Jupíííííí 😵 😵 Takže je vše naprosto vpořádku a jsem předaná k mému gynekologovi, jen se k němu musím objednat a pak bude následovat NT screening. Jen mě zarazilo, že se prý platí, cca 1500,- a Dr. Břešťák z Gennetu odešel, což mě dost mrzí ....takže zkusím najít na netu, kde bych ho našla a nebo uvidím, kam mě pošle můj Dr. jdu tam v úterý na 14.45
@darkwitch my byli na druhém IVF po roce a tak jsme podepisovali komplet všechno 😝
@cibka držím palce, ať jsou výsledky co nejdřív!!! Řekli ti kdy by asi mohly být?
@raducha hlavně ať v Imunni najdou něco, co je potřeba vyhnat z těla ven 😉 Kdy tam jdete?
@anlek jak víš, že NT screening dělají u Apolináře zadarmo? Mně dnes Vykysalá řekla, že i u nich se bohužel platí, ale já chtěla do Gennetu hlavně kvůli Břešťákovi,ale ten už tam nedělá ☹ Uvidím, kam mě bude chtít poslat můj gynekolog.
Tak akorát jedu z gennetu a dopadla jsem skoro tak jak jsem cekala, krome imuna je vsechno v poradku a na to pry vsechno svadet nelze, tak jsem tak napul u idiopaticke neplodnosti... do dalsiho ivf jdeme v srpnu měníme gonal za puregon a jestli budu mít dlouhý nebo kratky protokol se ještě uvidi
Leni gratuluji a na Brestaka ti zeptám, teď u nej byla kamaradka
@darkwitch Děkujem 🙂 Je skvělý, že je vše vpořádku, ale...kde je teda problém? ☹ Asi jsem debil, ale co je idiopatická neplodnost?? 😕 ...budm ti všichni tři moc držet v srpnu pěstičky!!!! 🙂 Díky, už vím, že je prý Břešťák v Pronatalu, holky z Dvojčátek u něj byly, tak my poradily 🙂 ...ale uvidím, jak to vůbec chodí u gynekologa, jestli mi k němu dovolí jít, nebo zda mě pošle jinam 😕
@anlek já jdu ale k mému gynekologovi až v úterý ☹ ...a já nevím kam mě on bude chtít poslat... nerada bych se už teď objednala u toho Břešťáka a on mi pak můj Dr. řekne, že si to nepřeje, že třeba mám jít jinam....možná plácám hlouposti, ale nevím jak to chodí??? Do Gennetu mě taky nechtěl za nic na světě pustit a stejně jsem tam šla a pak byl dotčený, ale po nějaké době to neřešil...řekla jsem, že tam mám známou Dr. a hotovo 😀
@aknel1976 Ty mas pravo jit na NT tak, kam chces ... Bacha na to, ze nekteri doktori si z toho delaji dobry kseft, poridi trochu lepsi UTZ (nejdou ani na skoleni) a pak tahaji z tehotnych 1000-1500 Kc. Moje gynekolozka se u Robina take tvarila dotcene, ze jdu k Apolinari, kdyz by mi to mohla udelat ona ... Ale ji bych vysledky fakt neverila ...
Ahoj holky,
oni Vám nedělají NT v Gennetu zdarma když otěhotníte u nich po IVF?
@anlek on sám by mi to určitě nedělal, někam mě musí poslat. Jen když jsem tam byla asi před měsícem, tak mi hned nabízel, ža až mě k němu předají, tak, že si mám koupit za 2000 balíček, a že budu mít utz každou kontrolu...na to mu prdím! To je trochu dost peněz :( ...a pak mi říkalněco, co jsem moc nepochopila, že snad u něj budu do 12 nebo 13.týdne a pak, že mě předá k nějaké doktorce, která dělá na Bulovce, že spolu mají takovou dohodu....v tu chvíli jsem se ani nějak nepídila o co jde, byl jsem začátek 5tt...ale už teď si říkám co v tom zase je za šolich...a aby mě třeba na NT nechtěl poslat k ní na tu Bulovku ☹ ...pokud to tam dělají???
ahojky všem
tak se nás ptala na různý věci výsledky bude posílat postupne mejlem a dávat do počítače takže když pojedu do gennetu treba na kontrolu tak mi je tam taky řeknou brali nám krev na trombozu nejaký mutace a jeste neco byly to 2 ampulky dr řekla že na pohled jsem normální 😀 😀 tak snad to klapne nic nenajdou a budeme doufat že to jednou dobře dopadne
Tak to je na prd teda.

@cibka ahoj, ja jsem v tech vedrech rada, ze jsem rada a ted mam hodne prace i s hackovanim na zakazky, takze sotva stiham 😀
@darkwitch budu ti zitra moc drzet palce, at tam vysledky jsou a uz se to nekam pohne!!!! Ja tam jdu k Vykysale na 11:00 😉 Koukam, ze mas bohatou snidani 😀 😀 😀