Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@raducha zítra se mi to vůbec nehodí, mám od Pá do St plné dny a musím do tohodle Pá dodělat jedny šatičky s čepičkou na svatbu, dělám na nich do půlnoci a ještě musím celý zítřek a snad to stihnu 😝 mohla bych v Po jedině kolem 14:00 (dopoledne přijde kamarádka na nehty) a v úterý jdu na 14:45 do Holešovic k Dr. tak jedině před tím Dr. ....se mnou to není jednoduchý 😀 😀
ahoj holky 🙂
@zvalentova ahojky jak se daří
@cibka ahojky, docela to jde. Hodně mě nabíjí sluníčko a celkově mám pocit že i když mám teď asi nejvíc práce, tak to zvládám levou zadní...
Ale chtělo by to dovolenou... myslím, že moře bych báječně užila 😀 😀
@cibka a jak u tebe? chystáš se nějak? Dovolaná, odpočinek?
@zvalentova jo jo chystám vyrážíme do řecka už se těšíme
jinak jsem dopadla v gennetu na výbornou už 2 mesíc ovuluju i bez léků takže paráda ještě jsem zvedavá jak dopadnou výsledky z gennetiky snad to bude ok
Ahoj,tak to dopadá, když Gennet pomůže - Mariana, nar.11.6.11 v 9.57 hod, 52 cm, 4170 g!! Podrobnosti později 🙂
@petaloudi úžasná zpráva, gratuluji 🙂
ahojky nevíte kdo je v uterý na sále
je tu zase nejak mrtvo
ahoj holky..dneska jsme se vratili z dovci tak co je tady noveho???

@aknel1976 no u me to moc tutovka neni 😀 6tt tydnem koncim... a nikdo vlastne moc netusi proc...