Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
tak sem dneska zubare zvladla v poho ale asi me nemine trhani osmicek nekdy o prazdninach... jako bych nemela jinych starosti dost , tak jeste tohle do toho.... holky nevite jak je to s injekcema u zubare a s rentgenem kdybych nahodou uz stimulovala??
decka vy jste nehorazne ukecane... kdo ma ty tri stranky kazdy vecer cist.. a je mi jasne, ze az budu doma tak tu nikdo nebude 😝
@veverka.dada no tak na to jak si mlada tak uz te taky doprovazi kus smuly vid? no ja ve zkratce pred 3lety sem otehotnela a skoncilo to mimodeloznim..moje gyn stale tvrdila, ze je vse v poho a mame se snazit a od te doby nic..ona jak sem se pak dovedela nebyla dost priznivcem ivf...zvlastni na gynekolozku, ze .......a.pak se stalo takove nestesti...pritelovi tragicky zemrel syn z prvniho manzelstvi, tak na nic nebyla chut, sila a dost nas to srazilo na kolena.....no a na jare jsme se rozhodli, ze pujdem do ivf.. zmenila sem dr a ten nas hned poslal do genn... tak sme plni nadeje, ze nam tam pomuzou a miminko ktere si mooc prejem nam vnese zase radost do zivota 🙂 .......
@cibka ty si ale hodna holka 🙂 ale ne , ne ......uz nikoho pred sebe nepoustej , ted si na rade ty..... dyt uz si to taky kurna zaslouzis ne..... to spineni me mrzi ale uvidis zitra.. treba to zas zmizi.. me se to blaboli vid ..proste clovek by chtel uz mit jistotu jak to je.., to cekani je hrozny..
@cibka nevím, jak dlouho trvá ☹ ....zkus doufat!! Já vím, že je to těžké, tohle čekání člověka ničí.... ale některé holky i přez to, že se povedlo krvácí. Pořád držíííííme pěstičky!!! 🙂 Asi to byla s Brandejskou náhoda, nvím, jen jsem o ní četla, že má na IVF hodně (skoro 90%) úspěšnost...ale co je na tom pravdy ví bůh 😉
hlavne abych to pak nedostala na dovolený 😠
včrea kdyz sem prisla z prace a sla spát tak me zase bolelo bricho větsinou me pri ms začne bolet ten den co se to rozjíží ale ted me to pobolívá i pres den a uz to trvá 3 den ale jak rikam pokazdý je to jiny s jinýma príznakama takže se na nic nemuzu spolehnout
nejdřív jsem dostala nejaký čaj an pročistení ten sem pilaasi 4 dny a ted beru kapky a prasek
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@raducha beruško, nebooooj, v srpnu to vyjde a taky budeš mít brzy takový uzlíček v náručí, ale tvůj 😉 🙂