Centrum v Karlových Varech, Bělehradská x Pronatal

mumik
18. únor 2018

Ahoj holky, PROSÍM , jaké máte zkušenosti a máte některá porovnání z obou center? Popřípadě jak to vyjde cenově? Pronatal má na stránkách ceník,ale Fertility Bělehradská ne.. ale u toho Pronatalu se v tom stejně moc nevyznám,jak jsou pak ty ceny s příspěvkem pojišťovny..? Po dvou mimodeloznich těhotenstvích nám už zbývá jen umělé oplodnění a pomaličku si začínám zjišťovat informace. Děkuji za případné reakce 🙂 Tereza

kafr
18. únor 2018

Nebudu to opisovat, můj názor je zde:
https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-reprodukce/pronatal-spa-v-karlovych-varech-v-r-2013-byly-jste/
Každopádně Mudr. Berger (doufám, že nekomolím jméno) byl opravdu otřesný. Diagnózu mi udělal v podstatě od stolu z jedněch výsledků, ani se mu nechtělo se představit, prý že neví, jestli už jsme se viděli (to se snad mohl kouknout předem do karty, ne? Nehledě na to, že by se tam dověděl něco o mém zdravotním stavu....) Manžel jen vyděšené koukal a nechápal... Každopádně už je to nějaký rok... Co Bělohradská nevím, tam jsme byli jen na ultrazvuky v těhu.
Co můžu vřele doporučit je Pronatal Teplice, to je opravdu nebe a dudy. Ale z Varů je to asi daleko...

mumik
autor
18. únor 2018

Děkuji moc za odkaz 🙂 pročtu si to.. hledala jsem právě nějaké aktuální informace a zkušenosti. Já jsem v Pronatalu byla,šla jsem darovat vajíčka,ale to byl rok 2012. Mudr.Kouril v pohodě a právě ten druhý (možná ten Berger..? ) Mi po dvou minutach na ultrazvuku řekl,že mám málo vajíček a celkově byl nepříjemný.
Teď jsme byli na Bělehradské a zatím úplně v pohodě, dělali mi tam hormonální profil, vyšetření krve, zjištění zásoby vajíček - které vyšlo v pohode.. a tak dále.. ale právě včera jsem našla diskuzi,kde zas Pronatal vychvalovali do nebes.. tak by mě zajímaly právě zkušenosti jak to tam chodí ted. S největší pravděpodobností zůstaneme v Bělehradské,ale možná by za to stálo,jet se podívat i jinam tedy..
Ale Teplice neee, my jsme od Sokolova tak bychom to měli ještě dál než z Varů.

kachnifu
27. bře 2018

@mumik ahoj, já chodím do pronatalu pár let, a nemůžu si je vynachválit. Jak já tomu říkám,takové domácí přátelské prostředí. Sestřičky strašně fajn, hlavně Eliška. Doktor vždy podá při pozdravu ruku. Vše mi do podrobna vysvětlují.. Nás ivf ( to je odběr vajíček,léky,a zavedení embrya) vždy vyšlo kolem 30tis.kč i s příspěvkem od pojišťovny. Není ani problém napsat hned ten den při odběru vajíček neschopenku. Každá kontrola ultrazvuku příjemná,přátelská. Nemůžu si stěžovat jak na dr.Kouřila, tak ani na dr.Těšinu-to je myslím hlavní tam.

mumik
autor
27. bře 2018

@kachnifu děkuji za odpověď 🙂