Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@elony Díky, tobě budu taky držet palečky, ať je vše OK a můžete se pustit do druhého pokusu ;)
@mkplusmk Já jdu teprve na první, takže mám o to větší hrůzu, že mi řekne, že se mi třeba žádné folíky ani netvoří nebo že mám cysty atd... prostě možností co může být špatně je spousta a zrovna teď se mi v hlavě honí všechny :D Ale jsem ráda, že v tom strachu nejsem sama ;)
@horvi02
Ahoj, vzdycky budou nejake obavy, ja to tak alespon mam. Momentalne cekam na vysledek 1.IUI po pauze od revize, celkove jde o 4.pokus.
Zkousite teda bez stimulace? My ted ano. Ja ma hormony reaguji prehnane a ovuluji spontanne, tak stimulace nastesti neni uplne nutna.
Preju ti hodne stesti a dej vedet jak jsi dopadla. 🍀🙂
@horvi02 ahojky. Ja beham 3-4x tydne 10km. Jsem na sportu zavisla. Jinak pokud sportujes a je tvoje telo na pohyb zvykle, tak neni duvod to omezovat. Treba beh bych vynechala, ale posilovani krome bricha za me ano a orbitrack nemuze podle me taky uskodit,protoze nemas tvrdy naraz jako kdyz behas. V podstate u sexu si clovek taky makne a nicemu to neva :D orbitrack nebo kolo si myslim, ze je v poho. Kdyz jsem byla na prvnim IUI dr.mi do zpravy napsala klidovy rezim. Prvni tyden po iui jsem sport vynechala, ale potom jsem uz drepovala a delala vypady. Ted jsem mela jit na druhe iui ale 0% pohyblivost nevime proc, takze iui nebylo, takze vim ze tehu nrmuzu byt, tak kazdy den beham. Ale za 3 tydny jdu na iui a pokud se uskutecni, tak cvicit budu po 5-7 dnech od iui.
@mkplusmk
@horvi02 holky folik urcite bude nebojte :* drzim palce. Ja mela stejne obavy, ale u me folik byl ale 0% pohyblivost. Nikdo nam nerekl jak se to mohlo stat. Dr.se s tim setkala poprve. Ted cekam na ms a hura na iui, uz ted mam strach ze bude pohyblivost zase 0% a zadne iui zase nebude. Prej podle dr.ta 0 byla nejaka chyba ale jaka? To mi nikdo nerekl proc se to stalo :(
@horvi02 ciste zakroku (vstriknuti spermii do delohy) se bat nemusis. Je to jak klasicke vysetreni. Spis az potom obcas nekdo ma krece v podbrisku. Je jasne, ze mame strach a obavy. Ale musime myslet pozitivne 😉
@juliia ja jdu take nejprve na UTZ a podle toho mi rekne kdy pujdeme na IUI a nebo nepujdeme. Takze mam stejny postup jako ty. Ale jinak chodim do Car Gest Praha.
@lory303 dekuji. 0% priste urcite nebude. Tomu neverim. Priste uz bude mit urcite pohyblivost ok.
@elony byla jsi na pruchodnosti? U me je asi vse ok. Ms i ovulaci mam kazdy mesic jak hodinky i vajicek mam dost. Jeste jsem nebyla na pruchodnosti, chystam se na ni kdyz nevyjde 2 iui. U nas je problem u pritele. Ma pomalejsi spermie. Morfologii ok i pocet ale pohyblivost snizena na 13 az 21% misto 32%. Ted v kvetnu jsem mela jit na druhe iui ale pritel mel pohyblivost 0%. Nechapala to ani dr.ani v laborce, takze ted se modlim az pujdu v cervnu na iui at tam ta 0 neni.
@lory303 Jj byla jsem i na průchodnosti, nebylo to nic příjemného, ale dalo se vydržet 😉 a taky - vše v naprostém pořádku. U nás byla prognóza taková, že ta morfologie byla opravdu tragická - cca kolem 2% a to bylo ještě dobré. Nikdo nám šanci nedával, ale IUI jsme si prosadili a vyšlo hned na první pokus. Docela se totiž děsím IVF a všech těch hormonů.. Tak uvidíme. Teď ve středu jdu na konzultaci po revizi k nám do CARU, tak doufám, že bude vše Ok a budeme se moct hned vrhnout na druhý pokus 😇 🙏
@juliia @uzivatelkapetra @fialka77 a všichni ostatní...
AhoJ holky, také jsem byla nervní. Ráno jsem si test zapomněla udělat a po práci už to nemá cenu. Začala jsem špinit. Takže se zítra nejspíš rozkrvácím... Nejvíc mě štvou problémy v práci. I když si beru dovolenou, tak se jim to nelíbí... No nic...
Kéž Vy jste úspěšnější a spokojeně ve Vás roste nový život!!! Těším se na skvělé zprávy.
@lory303 wow ty jsi taková šílená sportovkyně? Já 10 km pomalu ani neujdu natož uběhnu ;) :D Četla jsem tu o tom vašem neštěstí s 0%, ale netušila jsem co povzbuzujícího napsat :( Myslím, že to tak či tak člověk ten den obrečí, ALE kráčíme vstříc lepším zítřkům, že jo? ;) Určitě to za ty dva týdny bude lepší a zadaří se!
@juliia Tak to na tebe budu myslet, kdy máš jít testovat? Nebo spíš kdy si budeš dělat test? Já ještě netuším jak to (ne)mám se stimulací, zatím jsem brala jen clostilbegyt a co mě dál čeká netuším.
@elony neboj, určitě vše dopadne dobře a 2. IUI dopadne nad očekávání skvěle ;)
ahojky já mám po 2IUI 1den.A moc tomu neveřím spermiogram přítele dopadl o dost hůře než minule 😢Já měla 11 den po MS 15mm folikul a sliznici 8MM lepší než minule.Snažíme se už 2roky mám po laparu i hysteroskopii a jsem v pořádku.Před 4 roky jsem už těhotná byla ale bohužel v 15tt jsem o to příšla.Bohužel i náš věk tomu moc nepomůže 36 oba,Nezbývá než doufat 😉
@hanimili 2IUI je ještě úplně na začátku - všechno dobře dopadne. Některé páry zkouší spousty IUI, než se jim zadaří. Hlavní je, že jste oba v pořádku a teď už se jen můžete těšit, až "to" přijde!!! Já sama nevím, jestli být od začátku pesimista, abych nebyla zklamaná - na druhou stranu tělo vnímá pocity, tak aby ten pesimismus nebyl moc silný a nezabránil prckovi se usadit. Takže žádné negativní myšlenky a brát každé IUI jako pravděpodobnost a možnost 🙂
holky, my měli naposledl spermio dost bídné, tak jakoby "všeobecně" když to tady tak čtu - spermio se ale docela mění ne? není pořád stejné. protože mi máme pokaždé jiné hodnoty - vyšší, nižší, žádné, zase vyšší...hrabe mi z toho a zajímalo by mě, čím ty potvory stabilizovat na vyšších hodnotách 🙂

@horvi02 Moc držím palce, ať vyjde!!!!Nás bude čekat 2. IUI snad teď koncem června, pokud bude vše Ok 😉