Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
ovulacni x těhotenský
Tak jsem dnes (8 dní po ovitrelle a 9dpo)otestovala, abych měla s čím porovnat za dva dny a něco velmi málo tam bylo. Samozřejmě jsem si vědoma, že to může být pozůstatek ovitrelle, teď můžu jen doufat, že bude sílit.
@uzivatelkapetra Kéž by... Předem gratuluji (a omlouvám se - nějak jsi mi unikla, když jsem dávala dohromady ty, které měli ve stejném týdnu IUI). Jam se cítíš?
@lidaadil po pravdě vůbec nijak, úplně normálně. V naději mě stále drží, že nejsem vůbec na tyto věci citlivá, nevnímám léky ani ovulaci necítím, tak snad by to tak mohlo být i s těhotenstvím...ale je to první pokus
@uzivatelkapetra
Tak to je dobra zpráva. 🙂
Preju ti, aby carka silila. 🙏
Ja to zkusila 12.den po ovitrelle, 10DPO behem dne a ducha jsem tam mela, tak se uvidi co bude.
@uzivatelkapetra @fialka77 @juliia
Fakt?!!! Gratuluji Ti!!! To je skvělé!!! Ze 4 čekatelek, 3 už testovaly a máme 2 duchy!!! To je přeci skvělé!!! Tak ať Vám oběma sílejí a sílejí a nám ať se tam objeví při dalším testu!!!
@juliia Zatím žádný duch, sněhobílo... Zamrzelo to, ale naději ještě neztrácím. Ještě je brzo. Pregnyl jsem dostala před 13 dny, IUI jsem měla hned další den, ale MUDr to vždy počítá až od dalšího rána. Podle něho mám dnes 11. den...
Ahoj holky, drzim vam palce at duch neni brzy jen duch! 😉
Ahoj holky, je tady některá z vás, která jde tento týden na IUI? Já jdu ve středu na UTZ a to bude už 13DC, tak předpokládají, že zrovna provedeme "zákrok". Tak abych věděla, jestli v tom jede někdo se mnou? ;)
Ahoj holky, tak je to jasné. Ani nám to na první pokus nevyšlo
😔
Zítra budu volat na další schůzku. Snad příští týden utz ukáže folikul vlevo. A kdyby ne, tak až červenec bude náš měsíc 😉
Naděje umírá poslední.
Hezký nedělní večer přeju
No tak nic, předvčerejší duch je pryč, takže asi vítr - 11dpo
@uzivatelkapetra Třeba to byl pozůstatek injekce. Uvidíš potom, až uděláš test 😉
@lidaadil, @uzivatelkapetra a @juliia Holky, už jenom dva dny do testování mi zbývají 😉 Na dnešek jsem špatně spala, jsem zvědavá, jak to bude na tu středu před testováním 😉 Držím vám palečky 😉
@uzivatelkapetra
@fialka
@lidaail
Jj, taky jsem lehce nervozni, jak se to blíží. Na dnesek jsem se vzbudila ve 4,20 a uz jsem nemohla zabrat. Do toho jsem mela teda divoke sny. Jdu se podivat do snare.
Moc vsem drzim palce a preju hodne stesticka!!!🍀
@martulka09
Tak to me mrzi! 😔
Ale jedeme dal a za za dveřmi uz na tebe ceka dalsi pokus...urcite úspěšný!😘
Spolusnažilky - je mezi Vámi některá, která pravidelně sportuje? Například běhá/jezdí na kole? Jezdím na orbitracku a nevím, jestli po IUI můžu a popřípadě, kdy je bezpečné zase "nasednout" na stroj? Předem moc děkuji za názory ;)

@lory303
Bude určitě lepší 👍🙏
PP se podepsala ta viroza.