icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
2. čer 2017

@lory303
Bude určitě lepší 👍🙏
PP se podepsala ta viroza.

juliia
2. čer 2017

Takhle jsem vcera 10DPO ducharila 😅

juliia
2. čer 2017

ovulacni x těhotenský

fialka77
2. čer 2017

@juliia Příští týden, doufám, bude výraznější druhá čárka na tt 😉

charlii
2. čer 2017

@lory303 zvláštní, sami neví..uvidíš příště, ja bych ho poslala k tomu urologovi, mojemu to pomohlo hlavně psychicky..

mkplusmk
2. čer 2017

@lory303 ty jo, tak to je hodne divne. Hraji si z myslenkou, ze s nekym prohodili vzorek. Tohle neni moc normalni. Kazdopadne hlavni je, ze pokracujete dale. Priste uz bude urco vzorek ok 👍

lidaadil
3. čer 2017

@juliia @fialka77 hm, tak můj test, 10 dpo , je stejný jako ten Tvůj @juliia ... Vím, že je ještě brzy. Snad za 4 dny budou vypadat jinak... Snad alespoň některé z nás to vyjde... Snad... Myslím na Vás (nás) a žehnám...

lidaadil
3. čer 2017

@lory303 Je to divné, ale je skvělé, že to není trvalý stav. Mám radost, že můžeš pokračovat v cestě za svým snem. Super!

uzivatelkapetra
3. čer 2017

Tak jsem dnes (8 dní po ovitrelle a 9dpo)otestovala, abych měla s čím porovnat za dva dny a něco velmi málo tam bylo. Samozřejmě jsem si vědoma, že to může být pozůstatek ovitrelle, teď můžu jen doufat, že bude sílit.

lidaadil
3. čer 2017

@uzivatelkapetra Kéž by... Předem gratuluji (a omlouvám se - nějak jsi mi unikla, když jsem dávala dohromady ty, které měli ve stejném týdnu IUI). Jam se cítíš?

uzivatelkapetra
3. čer 2017

@lidaadil po pravdě vůbec nijak, úplně normálně. V naději mě stále drží, že nejsem vůbec na tyto věci citlivá, nevnímám léky ani ovulaci necítím, tak snad by to tak mohlo být i s těhotenstvím...ale je to první pokus

juliia
3. čer 2017

@uzivatelkapetra
Tak to je dobra zpráva. 🙂
Preju ti, aby carka silila. 🙏

Ja to zkusila 12.den po ovitrelle, 10DPO behem dne a ducha jsem tam mela, tak se uvidi co bude.

juliia
3. čer 2017

@lidaadil
Mela jsi ducha mebo prazdno? Ja tam ducha mam, ale nafotit moc nejde.🙂
Kolikaty den jsi po ovitrelle nebo pregnylu?
Nadeje umira posledni...musíme stale věřit!😘

lory303
3. čer 2017

@lidaadil moc dekuji 😘 a moc ti drzim palce 😘

lidaadil
3. čer 2017

@uzivatelkapetra @fialka77 @juliia
Fakt?!!! Gratuluji Ti!!! To je skvělé!!! Ze 4 čekatelek, 3 už testovaly a máme 2 duchy!!! To je přeci skvělé!!! Tak ať Vám oběma sílejí a sílejí a nám ať se tam objeví při dalším testu!!!
@juliia Zatím žádný duch, sněhobílo... Zamrzelo to, ale naději ještě neztrácím. Ještě je brzo. Pregnyl jsem dostala před 13 dny, IUI jsem měla hned další den, ale MUDr to vždy počítá až od dalšího rána. Podle něho mám dnes 11. den...

babeta1
3. čer 2017

Ahoj holky, drzim vam palce at duch neni brzy jen duch! 😉

gabra29
3. čer 2017

@lory303 to je mazec, trochu to na mě hraje dojem, jestli něco nepodělali v laboratoři. Rozhodně bych se tím už netrápila, příště to bude určitě v pohodě. Držím palec.

horvi02
4. čer 2017

Ahoj holky, je tady některá z vás, která jde tento týden na IUI? Já jdu ve středu na UTZ a to bude už 13DC, tak předpokládají, že zrovna provedeme "zákrok". Tak abych věděla, jestli v tom jede někdo se mnou? ;)

mkplusmk
4. čer 2017

@horvi02 ahojky, ja jdu na UTZ v utery a to bude 11 DC. Takze si myslim, ze na IUI pujdu tak v patek. Teda snad.

martulka09
4. čer 2017

Ahoj holky, tak je to jasné. Ani nám to na první pokus nevyšlo
😔
Zítra budu volat na další schůzku. Snad příští týden utz ukáže folikul vlevo. A kdyby ne, tak až červenec bude náš měsíc 😉
Naděje umírá poslední.
Hezký nedělní večer přeju

uzivatelkapetra
5. čer 2017

No tak nic, předvčerejší duch je pryč, takže asi vítr - 11dpo

fialka77
5. čer 2017

@uzivatelkapetra Třeba to byl pozůstatek injekce. Uvidíš potom, až uděláš test 😉

fialka77
5. čer 2017

@lidaadil, @uzivatelkapetra a @juliia Holky, už jenom dva dny do testování mi zbývají 😉 Na dnešek jsem špatně spala, jsem zvědavá, jak to bude na tu středu před testováním 😉 Držím vám palečky 😉

juliia
5. čer 2017

@uzivatelkapetra
@fialka
@lidaail

Jj, taky jsem lehce nervozni, jak se to blíží. Na dnesek jsem se vzbudila ve 4,20 a uz jsem nemohla zabrat. Do toho jsem mela teda divoke sny. Jdu se podivat do snare.
Moc vsem drzim palce a preju hodne stesticka!!!🍀

juliia
5. čer 2017

@martulka09
Tak to me mrzi! 😔
Ale jedeme dal a za za dveřmi uz na tebe ceka dalsi pokus...urcite úspěšný!😘

uzivatelkapetra
5. čer 2017

@fialka77
@juliia
@lidaadil
Tak snad vám to všem vyjde, ja dneska dojím utroš a budu očekávat. Velmi pochybuju, že bude test sílit, ale třeba překvapí

horvi02
5. čer 2017

@mkplusmk Super, tak to půjdeme podobně! Tak si pak napíšeme pocity ;) Kolikátý to máš pokus?

horvi02
5. čer 2017

Spolusnažilky - je mezi Vámi některá, která pravidelně sportuje? Například běhá/jezdí na kole? Jezdím na orbitracku a nevím, jestli po IUI můžu a popřípadě, kdy je bezpečné zase "nasednout" na stroj? Předem moc děkuji za názory ;)

elony
5. čer 2017

@horvi02 ahoj, já pravidelně sportuji. Pauzu jsme dala pouze v den inseminace + druhý den. Pak už zase normální režim 😉

horvi02
5. čer 2017

@elony Super, tak nějak jsem si myslela, že bych to taky udělala. Díky moc za info, tak budu mít dva dny lehárko ;)

Strana