icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

lory303
31. kvě 2017

@martulka09 tak domlouvali jsme se s dr.ze po druhem iui na pruchodnost pujdu. Asi nevidi problem u me kdyz pritel ma horsi spermio.

juliia
31. kvě 2017

@lory303
Manžel to zhoršení mel také po viroze.

Jinak ti meli říct jestli je vůbec možné, aby pred 3 dny by byl spermiogram o tolik lepší, že by bylo možné spontánní početí. Myslim kvůli tomu odsunutí průchodnosti. Ja jsem to taky musela podepsat, on je to takovy blbý pocit, co kdyby náhodou.

lory303
31. kvě 2017

@juliia rekla ze mozne to je. Ale pravdepodobnost je mala. Tak jsem stejne nechtela riskovat. Ty jsi do toho sla i s tim podpisem?

tcz
31. kvě 2017

Takze devcatka, ja uz v teto skupince nemam co delat. Ale nakouknu a budu vam vsem drzet palce at vam to co nejdrive vyjde 🙏😍 Dnes jsem byla na utz a iui ani nejspis ivf uz mi nepomuze. Myomy ktere se mi vytvorily behem endometriozy se zvetsily behem 14 dni abnormalne. Pres ne neotehotnim. Pockam na menzes a podivame se na to znova, zda by sly odoperovat. Ale spis mam pocitat s variantou, ze mi budou muset vzit delohu. Takze tak. Jdu si pobrecet, pak se ozrat a na vas budu myslet a doufat 🤰

martulka09
31. kvě 2017

@tcz Pamatuju si dobře, že jsou někde z okresu FM?

juliia
31. kvě 2017

@tcz
To snad ne a ja ti to zrovna chtěla prat na zitrek hodně štěstí.😢
Je mi to moc líto!!!

To jsou tady teda rány za ranou ☹

juliia
31. kvě 2017

@lory303
Sla...mela jsem ve 13 akutni slepak, rak jsem mela obavu a uz jsem to chtěla mit za sebou. Dle dr.jsem mela ale pred ovulaci.

juliia
31. kvě 2017

@martulka09
😢...jdete hned do dalšího pokusu?

tcz
31. kvě 2017

@martulka09
Jj, chodime spolu do konstantina.

tcz
31. kvě 2017

@juliia
Nenadelas nic. Treba s tim pujde neco delat. Uvidim a budu doufat, nic jineho nezbyva.

lory303
31. kvě 2017

@juliia ja mela taky pred ovulaci ale spermie vydrzi az 5 dni.. ale rikam mala pravdepodobnost. Ale vystrasila me tim, ze muze byt pak plod spatny atd. Tak to necham na priste. A mela jsi je pruchodne?

charlii
31. kvě 2017

@tcz to mě mrzi 😢, určitě to nějak půjde, drž se!

charlii
31. kvě 2017

@lory303 byl tvůj u toho urologa?

lory303
31. kvě 2017

@charlii no v patek jsem to rikala dr at mi napise zadanku a rekla mi, ze ma v poho spermiogram, ze to u nej neni potreba. No a v utery 0%. Tak cekam na patek na vysledky z laborky :(

juliia
31. kvě 2017

@lory303
Naštěstí ano, vse pruchodne.
U nás se vlastně příčina nevi...a snažíme se uz 2 roky ☹

charlii
31. kvě 2017

@lory303 nenech se odradit pošli ho tam 😊 jsem zvedava co reknes o te laborce..

lory303
31. kvě 2017

@charlii dam vam vedet. Moc dekuji za podporu :* vsechny jste tu zlate 🙂

martulka09
31. kvě 2017

@juliia Těžko říct, můj MUDr. mi nechce provádět iui pokud neovuluju na levé straně, kde jsme potvrdili pruchodny vejcovod. Příští týden budu chytřejší.

juliia
31. kvě 2017

@martulka09
Tak budu drzet palec at je ovulace znovu vlevo...i to se stává 😘

juliia
1. čer 2017

@tcz
Dneska tfuj tfuj 🍀

juliia
1. čer 2017

@lidaadil
@fialka77

Jak jste na tom spolubojovnice? 🙏

Jak se blíží testování, tak vcera večer trochu splin. Navic me cele odpoledne bralo v kříži a na vajecnicich. Dnes uz je to lepší...

lory303
1. čer 2017

@tcz jejda, ted to čtu co jsi tu psala ☹ je mi to moc líto, ale určitě musí byt nejake reseni. Co ti vse rekla dr.?

fialka77
1. čer 2017

@juliia a @lidaadil
Ahoj holky, pobolívá mě podbřišek uprostřed, jinak to jde. Dnes mi přijde, že už pobolívá méně. Který den budete testovat? Já příští středu 15. den po iui.

lidaadil
1. čer 2017

@juliia @fialka77 Též zdravím. Cítím se hodně unavená. V úterý mě docela bolelo břicho a pak jsem večer trošičku zašpinila. Včera už tak nebolelo, dnes pohoda. Nepříjemně mě pobolívají prsa, ale naštěstí ne pořád. Člověk by řekl, že to vypadá nadějně, jenomže takhle nějak jsem se cítila po každé IUI a nic z toho nebylo...
Test, asi se neudržím a zkusím to už v sobotu. Vím, že je ještě brzy (11. den po), alespoň mě to hodí trochu do reality a pak to nebude takový šok...

fialka77
2. čer 2017

@juliia a @lidaadil
Já radši počkám dýl na testování, ať se nestresuji.

lory303
2. čer 2017

Tak holky, pritel byl ted v centru a rekli mu, ze nic ve spermatu nenasli, ze je vse ok az ze si to neumi dr.vysvetlit proc mel tento mesic 0% ani v laboratori si to neumi vysvetlit, prej se s tim setkali poprve, aby nekdo mel normalne pohyblivost 21% a pak 0%, takze mam tento mesic normalne se objednat na dalsi IUI, tak jsem zvedava kolik bude % ... No takze v podstate jsem se nic nedozvedela :-/ nevim co si mam teda myslet.

juliia
2. čer 2017

@lory303
To je teda hodně divné vid?
No co nedělás, ber to pozitivně tak, že příští cyklus můžete zkusit další inseminaci.😘

juliia
2. čer 2017

@lidaadil
@fialka
Tak ja se uz právě trochu stresovala, jak mě ve středu bolelo hodně břicho a vaječníky, včera odpoledne jsem měla pocity dloubani a vecer jak kdyz to mam dostat. Protože uz hsem mela jednou hyperstimulacni syndrom ovarii, tak se ted trochu bojim...ale měla jsem ted jen ovitrelle, tak by taková reakce byt nemela.

lory303
2. čer 2017

@juliia asi jo :* jen je divne, ze dr.se s tim setkala poprve. Ale tak uvidime za 3 tydny jaky bude spermiogram pred iui. Jinak diky za povzbuzeni 😘

juliia
2. čer 2017

Každopádně se musim proznat, že jsem včera v praci zkusila ovulační test a protože se docela zabarvil, tak jsem doma neodolala a zkusila i těhotenský. 😂
Ale rekla jsem si, že řádně budu testocat az opravdu v utery rano jak mám. A další lovení duchů jsem si zatrhla.😂

Strana