Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@tcz
@juliia ahojky holky, jdu dnes... pritel zrovna jel dat spremijky a ja mam byt na klinice v 10:00 a v 11:00 IUI, takze jeste mam chvilku cas, tak odepisuju 🙂 jsem zvedava jaky bude dnes vysledek spermiogramu, ten mi reknou pred IUI, pri prvnim IUI mel jen 13%,tak uvidime jak to bude dnes... Jinak holky nemate zkusenost s pregnylem a špinenim? v nedeli jsem si pichla pregnyl a v pondeli rano jsem mela svetle cervnou krev, ale jen na papire, malinko... diky moc, za drzení palecku. Jste zlate ❤
@mkplusmk je mi na nic. Jen brecim. Zadne iui nebylo. Pritel ma dnes 0% pohyblivych. Jsem uplne v prdeli. Nechapu to ja ani dr. Vzdy mel od 13%-21% ale 0%? Neumim si to vysvetlit. Jsme v haji . V patek nam rekne vysledek z laboratore zda nema zanet nebo tak neco... ve ctrtek jdu na pruchodnost. Je mi na nic😢
@lory303
Myslim leukospermie, manzel je jednou mel, po viroze, ale bylo to nějak 1% a IUI stejně udělali, řekli, že by to nemělo na to vadit, ale treba brácha mel leukosperma a museli se s partnerkou 3 měsíce léčit a bylo mu řečeno, že s takovým nalezem nelze počít. Tak nevim. Meli oba antibiotika.
@lory303
Vybrec se, dej si neco dobreho nebo si neco hezkého kup a ono bude zase lépe. Ve ctvrtek te čeká průchodnost...to máš tou kontrastní latkou? Tak ti ty vejcovody hezky profouknou a spermijky se taky zlepší, pokud je to zánětliveho puvodu, tak se to zaleci. Bere partner nějaké vitaminy? Ja bych ho dopovala.
@lory303
Neplakej, vem pozitivne, ze uz budes mit pred dalsim pokusem za sebou pruchodnost a zas se sance uspechu zvysi. Chlopkovi kup Maca tablety. Nestoji moc a pry na pohyblivost funguji. Z vlastni zkusenosti to ale nevim. Dejte si vecer lahev vina, pak sexnete a co ty vis, treba se jedna akcni zavrta 😉
@lory303 jejda. A neni to jen tim horkem? Kazdopadne bych stejnak doma aspon nejaky ten sexik zkusila. Kazdopadne drzim palce, at vysledky z laborky nejsou moc vazne a aby se to dalo co nejdrive vylecit a vylepsit. Neboj, doktori neco vymysli a Vam se to podari. Vim, ze ti je ted hrozne, ale onoto pujde neboj. 😘
Holky dekuji :( tu pruchodnost jsem zrusila nakonec. V sobotu jsme meli sex a kdybych ted byla tehu a sla na pruchodnost tak ublizim sobe i mimcu. Sice vim ze byt tehu je snad nemozna ale co kdyby? Rekla ze musim podepsat zpravu ze na pruchodnost jdu i s timto seznamenim a to nechci riskovt. Zpravu mi nedali. V patek mam jen zavolat do laborky co nasli. Ach jooo:(
@lory303 Vloni na jaře jsou se po výsledcích mého muže cítila stejně bezradně jako ty.
Nakonec jsme to přes vitamíny, volné treny a měně stresu pěkně dohnali a minulý týden při iui jich už prepranych bylo 2mil a druhý den dokonce 3 miliony.
Preparátů je hodně, odzkouseny Supradyn, ten stabilně pořád a k němu na střídačku Macu, Selzink, vitamín E, apod.
I když ve vašem případě bych si tipla, že to bude asi jiná příčina... Když jich bylo vždycky použitelných tolik.
Držím palce 🌞
@martulka09 myslis?😢 oba jsme psychicky v prdeli. Nechapu to. Jeste v patek jsme byli na utz a dr mi rikala ze i se 13% muzem prirozene otehotnet sexem a ted ma 0%? A to mel pred 2 mesici 21%. Tohle je zly sen :(
@lory303 Prostě nevěřím tomu, že by tohle rapidni zhoršení mohl být trvalý stav. To je hloupost... Ještě ke všemu když píšeš jak výbornou kvalitu běžně měl.
Určitě je to výkyv, který zase rychle zmizí jak se objevil.
Hlavně klid a nějakou odreagovacku doporučuju
😉
@lory303 ahoj, nic si z toho nedělej, mi měli 14% a při IUI 7, teď po IUI jsme na 3% a je to úplně v háji, doktor řekl, že přirozeně vůbec a pomocí IVF snad, možná....taky bych řekla, že jsme stejně v háji a víš co je nejhorší? že už mě dochází nervy a síly a říkám si čím dál tím víc, že to tak asi má byt a děti mít nebudeme...je to v pr.... ale u vás s tím výkyvem se mi to nezdá, přijde mi to jako blbost a jak už se tady psalo, z jednoho výsledku bych si takové stresy nedělala, jak to rychle kleslo, tak to zase rychle stoupně, uvidíš...😀 držím pěsti
@martulka09
@motolucka holky jste uzasne. Uplne jste mi zvedli naladu. Nikdy jsem o ivf nepremyslela ale ted mam takove myslenky... :( vubec o ivf nic nevim... jeste v patek mi na utz rekla dr.ze s pritelivym spermiogramem si nemam lamat hlavu ze 13 az 21% je i na prirozene otehotneni sexem doma a dnes 0%? Pocitam hodiny at uz je patek. Strasne se bojim toho co mi reknou :(
@lory303
Ja to vidím na nějaký zánět, jak přišel, tak zase odejde. Kdyz bude potřeba, tak nasadí léčbu. Určitě to bude mít řešení neboj. Koukala jsem ted na tu naši pohyblivost a meli jsme 51%.
Ale ty leukospermie mel dokonce 2x, léčbu žádnou nedali, ale byl tim ovlivnen celk.pocet a morfologie a závěr byl tenkrát teratoleukospermie. Za měsíc uz zase normozoospermie.
Uvidíš, bude to dobré. Nemel partner treba virozu?
@martulka09
Tak jak to u tebe vypadá? Budes zitra testovat?😘
@juliia Ahoj, odtestovano. A přísahám, že naposledy. Opět nic, tak v pátek na krev půjdu jen ze slušnosti
😠
@martulka09
Tak to je škoda 😔 Kolikátý jsi DPO? Půjdeš do dalšího pokusu?
Pořád tady vyhlížím nějaké pozitivní zprávy, další vzpruhu, motivaci pro nás všechny...přála bych nám, aby se nam to povedlo všem !🙏
@juliia Tak záleží jak to počítat, byla jsem na inseminaci před dvěma týdny dva dny po sobě, tak buď jsem 13DPO nebo 14DPO. Oba dva termíny by ale znamenaly dvě čárky kdyby se zadarilo...
@lory303 A upřímně nevím, proč jste plánovali iui, když není průchodnost potvrzena...?

@lory303
Dnes hodně štěstí, at to vyjde!!! 😘👍