Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@uzivatelkapetra
Tak jak to vypada, 1.DC?:wink:
@juliia špiním co raz silněji, takže asi jo. Teď jsem byla na wc, že si udělám test(mám teď ráno) , ale usoudila jsem, že škoda ho🙂
Holky pomoc..už dva dny sípu, mám astma a ted vykašlávám,včera ještě suchý kašel, dnes to jde, ale tahám to až z paty..do toho chodím do práce..
no 1.)nevím co na to..co můžu..
2.) jestli ten kašel nevytlačí případně malého pupíčka 😉 😉 ..já vím blbý otázky...poradíte?? děkuji moccc
Tož holky štve mě, že to nevyšlo. Kdyby ano, měla bych termín cca 2 dny před mýma třicátináma a já doufala,že do třiceti zvládnu mít alespoň dítě 😒
@uzivatelkapetra Taky jsem si říkala, že do třiceti budu určitě mamča... ale musela bych počít hned zítra/v pondělí na úplně prvním IUI... takže plně chápu tvoje pocity :( Ale co - můžeme si říkat, že určo do 40ti to zvládnem ;)
Holky, tak to vubec nechapu. V utery na ultrazvuku nic a dnes krasny folikul 16 mm. V pondeli jdu na IUI. Sice je jen jeden, ale apon neco 🙂
Tak teď pevně doufám, že tu moji nezastavitelnou plačtivost způsobuje Menopur - folíci nevyrostli ani o 1 mm - spíš se dokonce i zmenšili 😢 Do pondělí dál pícháme Menopur, ale pan doktor tomu nedává moc naději. Prý pokud se dostanou alespoň na 14mm, tak provedeme IUI, jinak to nemá cenu a zkusíme stimulovat hned od 1.DC s vyššími dávkami. Pokud ani to nepomůže, tak je u mě IUI zbytečné a musím na IVF 😢 Myslíte si, že má cenu to zkoušet při 14mm velikosti folikul? Někde jsem četla, že pod 18-20mm to ani nemá cenu - i když pochybuju, že jim další dva/tři dny v růstu nějak pomůžou... :(
@horvi02
A kolikátý den cyklu jsi? Treba je ještě brzy a budes mit ovulaci později. Ja jsem si nikdy nepichala, tak jen co vim z doslechu, že na nekoho ty injekce muzou mit i opacny vliv. Ja brala jen clostik a to byly vzdy minimalne 2-3 folici. Ale uz to nechci, nesnasela jsem to dobře.
Jinak zrale vajicko je ve folikulu od cca 18mm, jak píšeš. Mne praskaji az pri prumeru 22-24mm. Na IVF mi brali 6 folikulu 18-22 a bylo tam jen jedno zrale vajíčko. Takže myslim, že ta velikost vliv ma, vajíčko musí uzrat. Oni to pak mohou dohnat tema injekcema na ovulaci, ale me ji dr. nikdy driv jak pri 18mm nedala.
@horvi02 tak to me moc mrzi. Myslela jsem, ze pujdeme na IUI spolu. Ale jeste neztracej nadeji. Podivej se na me. V utery nic a za 3 dny jeden. Takze ono to pak rozte rychle. 14 mm na IUI se mi zda malo, ale doktori vi co delaji 😉
@juliia ja prave uz stimuluji injekcema, ale hodne nizke davky. Doktori totiz nechteji, aby jich bylo moc. Neradi by u me pry videli dvojcata. Mam pry nejakou malou delohu.
@juliia Dnes jsem 15DC a dva folíci o velikosti 9 a 10mm (ve středu byli 10 a 11mm) a naději se snažím neztrácet, protože mi pan doktor Jaroš slíbil, že když nedorostou teď, tak pak na IVF to bude jistota a hned se určitě zadaří :D (vím, že tohle se slíbit nedá, ale... :D ). Vypadá to, že na mě možná ten Menopur má právě onen opačný efekt - snažím se na netu najít co nejvíc informací. V pondělí se uvidí jak se folíci (ne)pohli a podle toho domluvíme stimulaci na další cyklus v silnějších dávkách jiného stimulantu. Já brala clostík taky tento cyklus 5.-9.DC a myslím, že jen díky tomu vůbec ty dva mini folíky mám... Budeme toho muset holt vyzkoušet víc, jen kdybych na všechno neměla tak špatné reakce (nevolnosti, únava,... ). Ale děkuji za to info o Menopuru, netušila jsem, že může působit opačně a teď se na to zaměřím!
@mkplusmk Věřím tomu, že se v pondělí někam pohneme - buď k IUI, nebo ke změně medikace - tak či tak to bude posun a to je vždy pozitivní ;) Na tebe budu myslet a pak napiš, jaké máš pocity ;)

@horvi02 no já to pak četla, že jsou malí folíci..tak at rostou a vydaří se, at můžeš taky na iui😉