Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@uzivatelkapetra
@fialka77
A vsechny ostatni...
Tak dnes 1.DC...takze bojujeme dál. Ve čtvrtek ultrazvuk...a uvidí se co bude nasledovat. PP 2.IUI po revizi ( 5.IUI celkove)...
Tak to jedeme zase souběžně.
Ja teda bez stimulace...uvidime co mi dr.rekne na kontrole. Zatim ovulace probíhá, tak tomu snad bude i nadále. 🙂🙏
Drzime si palce!!!🍀
@juliia a @uzivatelkapetra Já jsem také zatím bez stimulace. Tak uvidim, jak to bude teď. Přeji hodně štěstí tento měsíc 😉
Holky, můj má špatný spermiogram - 8%, 13%, 21% rychlost...byla jsem na 2IUI, nic, teď mám pauzu od IUI a zkoušíme jiné věci...dneska jsme měli návštěvu od léčilů...neřekli jsme jim, co máme za problém...mluvili o energiích z mobilů a notebooků a tak...řekli, že muži mají problém s plodností, když nosí mobil v kapse, ať už vepředu nebo vzadu, ať se nebudíme mobily, ale koupíme si budíky, když jsme spolu v obyváků, ať si dáme mobily do kuchyně, ať nepoužíváme TV jako kulisu...jako moc na tyto věci nevěřím, ale jsem rozhodnutá zkusit všechno 🙂 a toto jsou drobnosti 🙂 hodně štěstí při IUI 🙂
Děvčata je možné, že po tom, co jsem spotřebovala 30 tablet utrogestanu mám ms jen dva dny?
Neznamená to, že i přes léky není sliznice dost vysoká?
Podotýkám, že ms nebyla silná ani slabá, prostě tak normální
@uzivatelkapetra
Možné to je, určitě bych se poradila s dr.na kontrole.
Ja teda mam opacny problem. Po utrogestanu mam MS výraznější, uvidím kdy skončí, ctvrtek mam UZ a zatim to na konec nevypadá.
Ahoj holky, ja jsem dnes 1DC a pristi utery jdu na utz a asi v sobotu 24.6. na druhé iui, jak jste na tom vy? Muzete mi poradit nejake dobre vitaminy pro muze? pritel do ted bral Fertilman plus,ale je moc drahy, stoji 1300kc ,tak premyslim, ze objednam neco levnejsiho. Mate zkusenost nejaktera s Fertilanem?
@lory303 zkušenost nemám, ale prostě bych porovnala složení různých vitamínů, ono kolikrát dva úplně stejné výrobky za úplně jiné ceny jsou vlastně to samé
@lory303 Ahoj, tak to závidím. Já stále čekám na svoji druhou MS po revizi. Měla dorazit teď v neděli, ale nic a ani necítím, že by se něco dělo. Tak je to celkem zklamání, protože z CARu jsme měli potvrzeno, že po MS se můžeme pustit do další inseminace, ale takto.. ☹ asi ještě počkám do konce týdne a pak zavolám ke svému gynekologovi, co s tím. Ale je to zklamání. Těšila jsem se, že na konci června půjdeme na další IUI.. Ale tobě MOC držím palce, ať se podaří 👍 🙏
Holky, tak mam 2. IUI dnes za sebou. Trosku jsem se bala spermiogramu, protoze jsme vcera porusili sexualni pust a manzel mel par pivek, ale vysel presne naopak. Mel nejlepsi spermio za celou dobu 😂 On s tim teda problem nemel ani predtim. Byl vzdy v norme, ale ted to mel nejlepsi. Od stredy mam zacit brat utrogestan a test za 3. tydny, pokud se nedostavi menzes.
Tak holky, dnes mám po mém 1.IUI... místo toho, aby se mi folíci zvětšovali, tak mi po menopuru ještě jeden dorostl, takže dneska pouhých 16mm, ale šli jsme do toho a ve středu jdeme znovu (v Eurofertilu dělají 2 IUI v cyklu). Ve středu k tomu ještě dostanu Pregnyl (můžu se zeptat, kam se píchá? Taky do břicha? Koukala jsem na youtube na videa Phil and Alex a tam dávali do zadku...?). Jo a ještě jedna trapná otázečka - vás to ani trochu nebolelo? Jako samotná aplikace ne, ale pak cca půl hodinky jsem se docela svíjela jaké jsem měla křečky - jsem taková hysterka, nebo to ještě někoho bolelo?

Ahoj holky, tak u me to byla jen pregnylová čárka, dnes byl TT negativní, takže si počkám na příští týden na MS, a pak hura do druhého IUI. Jak jste na tom vy? 🙂