icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

mkplusmk
12. čer 2017

@juliia tak v tom pripade nechapu ten pust. Aspon vime, ze ho nemusime dodrzovat. Kdyz musis, tak musis 😀
@horvi02 tak super, ze k IUI doslo. Jsme na tom stejne. Mam radost. Akorat muj Car teda nedela 2 IUI v jednom cyklu. Ja pregnyl pichala vcera a do bricha. Mela jsem po tom taky krece. Myslim si, ze je to normalni. Ale nebyli tak hrozne jako u tebe.

martinkamoj
12. čer 2017

Ahojky Holky, taaak já po 41 DC dorazila sama MS, už sem měla ale domluvenou kontrolu, no ale i tak dobře, zítra jdu pro injekce a začínáme stimulovat 😉 pak se uvidíí jak to dopadne dál.. Držím všem palečky, snad se na nás usměje štěstí ;)

misko5
12. čer 2017

@horvi02 no a jí myslela,že se píchá pregnyl před IUI..držím palce 😉 jujky,ty budeš napuštěná 😉 😉 to by bylo, aby to nevyšlo, hii

elony
13. čer 2017

Ahoj holky, tak snad konečně i u mě dobrá zpráva - dnes 1DC a přesně 14 dní od ovulace. Takže to vypadá, že nakonec stihneme druhé IUI ještě teď v červnu 😇 🙏

misko5
13. čer 2017

Ahoj holky, 10. den po Ovitrelle dnes ráno test sněhobílý, takže už tam z něj nic nebylo, zkoušela jsem jen jestli tam bude po něm "dušík" ..IUI byla 5.6. myslím, že na výsledky je ještě brzy,tak počkám..
O víkendu by měla přijít ms. a uvidíme..

lory303
13. čer 2017

@juliia ten jsme brali taky,ale prijde mi moc drahy ☹ tak ted jsem objednala Fertilan, tak snad bude taky ok 🙂

lory303
13. čer 2017

@elony Ahoooj, akorat jsem si četla co jsi mi včera psala a chtěla jsme ti odepsat, že určitě brzy MS dorazi a ona dorazila, to je supeeeer 🙂 tak to jsme na to podobně já jsem dnes 2DC 🙂 když jsem to tak počítala, tak ovulka mi vychází na 23.6. nebo 24.6. coz je sobota, tak doufam, ze me vezmou i v sobotu. V nedeli IUI nedelaji,ale v sobotu ano, tak snad se mi to nejake neposune a nebude ovulka v nedeli, to by me piclo asi :-/ hlavne se bojim spermiogramu. V kvetnu, kdyz jsem mela jit na druhe IUI pritel mel 0 % tak snad se to uz nebude opakovat, protoze jinak ma 13 az 21% pohyblivost. Budu ti moc moc drzet palecky, snad nam to obema vyjde. Dnes jsem zacala pít poctive Fertipronu 🙂

lory303
13. čer 2017

@mkplusmk bombicka, tak snad za 14 dní na testiku najdes // 🍀😍

lory303
13. čer 2017

@horvi02 ahojky, neboj oni dorostou, hlavne ze folik mas. Já si picham pregnyl do bricha, tak mi to doporucila dr. ,driv jsem si ho pichala do zadku, ale ted do bricha a pichanec ani neucitis, je to pohoda 🙂

elony
13. čer 2017

@lory303 super, tak to mam radost, že jsme na tom takto "podobně" 😉 u nás taky problém se spermiogramem, úplnou nulu jsme tedy neměli, ale 2% byla nejhorší a přesto IUI vyšlo 😅 Budu vám hrozně moc držet palce, ať jste tentokrát úspěšní jak s ovulací, tak se spermiogramem 👍 Já mám mutaci MTHFR - neumím zpracovávat kys.listovou, takže beru pravidelně Femibion v tabletách - tady už je kys.listová správně naštěpená. A manžel bere na doporučení pro podporu spermií Folandrol, tak jsem samam zvědavá, jestli se to už nějak projeví na našem spermiogramu 😉

lory303
13. čer 2017

@elony takze tobe uz iui vyslo? Ty jooo. My byli na prvnim iui v dubnu to mel 13% a nevyslo :( byla jsi na pruchodnosti vejcovodu? Budu ti drzet palce. Musime si dat pak vedet 🙂

elony
13. čer 2017

@lory303 ano, vyšlo hned první IUI, ale bohužel s revizí v 11tt. Právě doktorka taky koukala, chtěla nás hned hnát do IVF, ale my jsme prvně chtěli vyzkoušet tu inseminaci, tak jsme si to prosadili 😉 Na průchodnosti jsem byla ještě před prvním IUI. V našem CARu mi říkali, že bez tohoto vyšetření by IUI nedoporučovali. A všechno Ok. Teď jsem byla na konzultaci jak dál po revizi a domluvili jsme se s dr, že ještě zkusíme pár pokusů IUI a až pak bychom případně přistoupili k IVF pokud nebude úspěšné, tak jsme moc zvědavá, jak nakonec dopadneme. Ty máš tedy za sebou 1. IUI v dubnu, pak květen nic - spermie 0% a teď v červnu se chystáte na druhý pokus?Statisticky prý bývá nejúspěšnější 3. IUI, takže určitě neházet flintu do žita 😉 Jinak vy jste taky přemýšleli případně o IVF?

babeta1
13. čer 2017

@elony Drzim palce, kdyz vyslo IUI hned napoprve tak vyjde znovu;) U nas to bylo stejne, prvni IUI vyslo a v 11tt revize:( V dubnu jsme sli na druhe a vyslo taky, dokonce dvojcata🙂 Tak ted se modlim at se neopakuje ZT a doklepeme to do konce.

fialka77
13. čer 2017

@babeta1 Ahoj, nám druhé v květnu po revizi nevyšlo. Doufám, že budeme moci v červnu do třetího iui 😉 Přeji, abyste byli všichni v pořádku 😉

babeta1
13. čer 2017

@fialka77 Samozrejme nemusi vyjit hned to dalsi, ale kdyz je schopnost takto jednou otehotnet tak je velka sance, ze nektery z dalsich pokusu vyjde🙂 Drzim palce at je to u vas do tretice vseho dobreho😉

fialka77
13. čer 2017

@babeta1 Děkuji moc 😉 Přesně, uvidíme, co přinesou další pokusy 😉

elony
13. čer 2017

@babeta1 No tak to jsou nádherné zprávy!!!Moc gratuluji!!! 😇 Kéž by se i nám zadařilo, nic jiného si už hodně dlouho nepřeju 🙏 😉

juliia
13. čer 2017

@elony
Super, tak cerven bude úspěšný mesic, to citim v kostech 👍😉

juliia
13. čer 2017

@misko5
Preju, aby o vikendu neprisla a bylo to tam!🙏

elony
13. čer 2017

@juliia jeeee to je hezký 😇

elony
13. čer 2017

@juliia moc děkuji za podporu!! 🙂

babeta1
13. čer 2017

@elony dekuji a drzim vsem palce🙏

martinkamoj
13. čer 2017

Děvčata, taaak i u nás začínáme stimulovat, dnes druhý den cyklu, nafasovala sem kámošku v peru na nějaký čas, v úterý kontrola folikulíků a víkend se jde na věc 🙂 Tak uvidíme jak to nakonec dopadne 😉

elony
13. čer 2017

@martinkamoj moc držím palce! Červen bude náš holky 🙏 😇

uzivatelkapetra
13. čer 2017

@martinkamoj a všichni
Já do pátku clostyl a v Po na utz, zda-li něco roste nebo co a pak uvidíme, minule se folikul ukázal až 19dc, tak snad tentokrát bude dříve.

martinkamoj
13. čer 2017

@elony Děkuji, snaaad... Kéž by si měla pravdu, za tolik trápení už by stálo 😉
@uzivatelkapetra já odedneška Puregon do pondělí,v úterý ultrazvuk a pak kdyžtak pátek- neděle se jde na věc 🙂

lory303
14. čer 2017

@elony o IVF jsme nepremysleli, protoze tesne pred druhym IUI (nez jsme zjistili ze ma 0% pohyblivost) tak nam dr. rekla, ze u nas IVF není potreba. Pritel ma dostatecne mnozsti, i mofologii v poradku, jen snizenou pohyblivost a tu ma prej ted kazdy druhy chlap, ze u nas je to i na otehotnení doma sexem, ja si sama IUI vyžádala a navic mel pohyblivost rychlych spermii jednou 15%, potom 21%, pak 13% a naposledy teda tu 0. Po te 0 jsme meli s dr. jeste jednu konzultaci a o IVF vubec nemluvila, rekla jen ze to musela byt nejaka chyba, ze si to neumi vysvetlit ona ani v laborce, ze nemame se stresovat a dojit ted na druhe iui, tak jsem zvedava na pohyblivost. Ja na pruchodnosti nebyla, protoze jsem porad spolehala na to, ze asi bude problem fakt jen u toho pritele, kdyz ma pomalejsi spermii. Snazime se presne 12 mesícu a vy? Kolik ti je let? 🙂 me i pritelovi je 26.

misko5
14. čer 2017

@juliia děkuji 😉

lory303
14. čer 2017

@elony jeste jedna otazecka, byla jsi na pruchodnosti laparoskopicky nebo roztokem?

mkplusmk
14. čer 2017

@martinkamoj taky jsem na tohle IUI stimulovala puregonem. Kolik jednotek si pichas? Muzu se zeptat kolik jsi za puregon doplacela?

Strana