Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj všem dnes mám 10dní po IUI a tak nejak se smiruji s Tím že to o5 nevyšlo.Cítím že se mrška příští týden dostaví.
No co uz do třetice všeho dobrého
😉
@mkplusmk píchám si 50 jednotek mám tu 900 stovku.. A doplácela jsem no vlastně ještě nic ale doplatek je něco kole 300,- Dnes sem teda prvně pichala a asi nějak blbě, mám parádního modráka na břichu 😀
@martinkamoj taky se mi jednou stalo. Asi jsi tam mela vzduchovou bublinu nebo jsi nemela dobre udelanou kozni rasu. Fakt? Tak to nechapu proc ja doplacela tolik. Za ten puregon 900 jsem doplacela 1800 kc. Prislo mi to hodne, tak proto se ptam kolik jsi doplacela ty.
@mkplusmk no jako faakt, a to mi rekli ze to ted platit nemusim az priste a to bude 1500,- IUI a 300,- injekce.. Prave me prekvapilo,ze to neni takova hruza.. A jeste se rozmyslela mezi jednou a tam byl doplatek 500,-. Tak uvidim zitra jak to pichnu 😀
@martinkamoj aha. Tak to bude asi tim, ze za IUI nic neplatim. Nebo si to nedokazu vysetlit. Tak drzim palce, at si dnes pichnes injekci lepe 😉
@fialka77
a další spolusnazitelky....
Tak mam po dnesni UZ kontrole. 8.DC, folikul 17.5mm. Doktorka me nakonec hecla zkusit tenhle cyklus nativní IVF. Vzhledem k tomu, že mam za sebou 5 IUI a nic a 1 nativni IVF se zamlklym tehot. v 8.tt. A připravi mi vsechny papiry ke schválení IVF, kdyby to nevyslo, tak ho v létě chceme zkusit. Pry se u nich budou zvedat ceny, tak bychom to jeste meli za stary ceník.
Takze u me aktualne dnes ve 21 hodin ovitrelle a v sobotu rano punkce, bez narkozy a uvidi se...
Folik uz muze byt praskly nebo v nem nemusi byt vajíčko....pak jedeme dalsi cyklus....kdyz vajicko bude, tak manzel da sperma a nechame oplodnit ICSI s prodlouzenou kultivaci dle doporuceni doktorky.
Holky, drzte palce, aby to vse klaplo.
U toho nativu je vsechno takové nejisté, ale za pokus to stojí. Kdyz uz se nam jednou povedlo.🙏
@mkplusmk mě taky IUI hradí pojišťovna ale je tam doplatek 1500,- i s denním pobytem na pokoji aspoň tak to mám napsané ;) asi záleží jak na které pojišťovně a jak na kterém centru..

@lory303 no super, tak to u vás je to ten lepší případ 😉 u nás bohužel chyba v morfologii a dr nám moc šance na přirozené otěhotnění nedávají. Snažíme se už cca rok a půl a opravdu zatím nic kromě toho jednoho vydařeného těhotenství po IUI. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Ale jak to tak čtu, tak u Vás je opravdu jen otázka času, kdy se zadaří a statisticky prý bývá nejúspěšnější třetí pokus, takže držííííím 😇 Byla jsem na průchodnosti roztokem. Bylo to nepříjemné, ale dalo se to vydržet 👍 Bude mi 30 v září a manžel je o 10 let starší 😉