Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Dnes jsem tu četla nějaký článek o iui a tam psali, že je lepší když jsou 2-3 zralé folikuly. Když je jen jeden, je ta pravděpodobnost už tak mizerná ještě menší?
Já měla jen jeden a to po stimulaci clostilem
@uzivatelkapetra
Taky mívám jeden, protože ničím nestimuluji.
Holky mě pěkně uz asi hodinu břicho.🙄
A malinko jsem i zaspinila.
Lekla jsem se zase toho hyperstimulaku, kdyz uz jsem ho jednou mela a ted tu do sebe liju vodu po litrech...
@uzivatelkapetra Ahoj, já mám iui bez stimulace. První 1 folikul vyšlo, ale nakonec to bylo ZT. Druhé iui také jeden folikul nevyšlo. Tenhle měsíc, doufám, že budu moci na třetí také bude bez stimulace. Mně clostík dávala už moje doktorka, vždy po něm byl max. 1 folikul, a to i když se zvyšovaly dávky.
Ja ho mela minule taky jenom na pregnyl a 3 tbl clostilbegytu.
Tohle asi byla jen reakce vajecniku na vcerejsi injekci a uz to snad bude ok.
Nejak mi ty vaječníky na vsechno reaguji citliveji.
A dr.mi vcera nabrala AMH, že ho nikde nemam. Tak jsem doma koukala do papíru a fakt ne.
Ahoj holky, tak dnes mrcha dorazila, přesně na čas..Takže bude druhá IUI..bez stimulace.
Njn..nic nedadělám, jedeme dál 😉
Je normalni, že po ovotrelle spinim...?
@juliia pokud má partner vše ok tak není třeba šetřit plavčíky 🙂
@uzivatelkapetra
Dr. me na to prave vcera upozorňovala at nemáme styk...
No uvidíme zitra, to by byla ovulace rychlovka, delala jsem si testy a nic nenapovidalo, že by mela prijit tak brzy...jen to špinění nechápu...a co , ze teprve pred 2 dny skončil cyklus, muze to na to mit vliv??
Poslední test dnes rano...
Tak podavam info, jsem teda docela rozčarována z dnesniho vysledku.
Doktorovi jsem rekla, že jsem vcera mela hodinu bolesti a pak jsem pul dne spinila. Dostala jsem odpoved, že to vypadá, že uz ovulace nejspis probehla. Nicmene udělal ultrazvuk a vlevo nic nevidel, vpravo nasel folikul, se slovy, že tady neco je a ze to zmeri.
Mel 18mm. Coz je divne, kdyz ve ctvrtek rano mel 17.5mm ne?
Nakonec se rozhodl pro punkci.
Folikul byl ale prazdny.
Takze jsem zvladla punkci bez narkozy v pohodě, zaplatila 6000,- za výkon a jela domů. Jsem z toho smutna 😢
@juliia zdravím, děvčata.
Snad nevadí, že se k vám připojují. Iui teprve plánujeme (poprve), asi příští měsíc, tak jsem zvědavá.
Přečetla jsme vaše poslední příspěvky a zajímalo by mě, čím přesně stimulujete, proč vám byla doporučena sexuální abstinence, a @juliia, proč jsi měla narkoza? Kvůli laparce snad?
Ahoj holky, někdo se mi naboural do profilu tady na koníkovi, tak jsem si původní zrušila a mám nový (původní byl - Lory303).
Co je u vás nového? je někdo, kdo jde příští týden na IUI? já jdu příští týden na folikulometrii a v patek nebo v sobotu bych měla mít druhé IUI.
@marryline tož nová Julčo🙂
V pondělí 12dc jdu na utz, zda-li něco roste, ale minulý měsíc ještě nic nebylo. Tento jsem ke clostilu pila i kontryhel tak kéž by to k něčemu bylo.
Nechci zas během jednoho cyklu spotřebovat všechny pojišťovnou placené utz😀
@uzivatelkapetra Ty jo já vůbec nevím kolik utz jsem uz vyuzila. Nevís kolik jich je zdarma? No ja co piju Fertipronu, tak mám ovulku už 12-13DC, vetsinou 8DC můj folikul má už 15mm... drív jsem mela ovulku až 15-16DC,ale nejak se mi to vse posunulo. Tak dej vedet jak jsi v pondelí dopadlo, doufam ze folik pekne poroste 🙂
@brussali
Ahoj, tak budu prat hodne stesti at se zadari.
Mne dr. tento cyklus doporucila nativ IVF misto planovaneho IUI, tak jsem odber chtela zvladnout bez narkozy. Te uz bylo dost září odber, rijen revize, duben laparka....s narkozama koncim😲
Abstinence 2-3 dny je doporucovana pred IUI i IVF pokud vim.
Holky přeju at se foliky ukazou😘
@marryline no to záleží na pojišťovně, já u rbp mám myslím 4 co 60 dní nebo nějak tak,takže ob měsíc si vlastně platím

Tak ovitrelle aplikovan...trosku citim hlavu, tak to jdu zaspat.
@misko5
Napisu, jak nas to vyjde...podle toho co se bude delat...uvidi se v sobotu