icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
15. čer 2017

Tak ovitrelle aplikovan...trosku citim hlavu, tak to jdu zaspat.

@misko5
Napisu, jak nas to vyjde...podle toho co se bude delat...uvidi se v sobotu

uzivatelkapetra
16. čer 2017

Dnes jsem tu četla nějaký článek o iui a tam psali, že je lepší když jsou 2-3 zralé folikuly. Když je jen jeden, je ta pravděpodobnost už tak mizerná ještě menší?
Já měla jen jeden a to po stimulaci clostilem

juliia
16. čer 2017

@uzivatelkapetra
Taky mívám jeden, protože ničím nestimuluji.

juliia
16. čer 2017

Holky mě pěkně uz asi hodinu břicho.🙄
A malinko jsem i zaspinila.
Lekla jsem se zase toho hyperstimulaku, kdyz uz jsem ho jednou mela a ted tu do sebe liju vodu po litrech...

fialka77
16. čer 2017

@uzivatelkapetra Ahoj, já mám iui bez stimulace. První 1 folikul vyšlo, ale nakonec to bylo ZT. Druhé iui také jeden folikul nevyšlo. Tenhle měsíc, doufám, že budu moci na třetí také bude bez stimulace. Mně clostík dávala už moje doktorka, vždy po něm byl max. 1 folikul, a to i když se zvyšovaly dávky.

fialka77
16. čer 2017

@jullia Přeji, aby to bylo v pohodě. To by teď neměl být hyperstimulák, když jsi nebrala léky na stimulaci?

juliia
16. čer 2017

@fialka77

Ja ho mela minule taky jenom na pregnyl a 3 tbl clostilbegytu.
Tohle asi byla jen reakce vajecniku na vcerejsi injekci a uz to snad bude ok.

Nejak mi ty vaječníky na vsechno reaguji citliveji.

A dr.mi vcera nabrala AMH, že ho nikde nemam. Tak jsem doma koukala do papíru a fakt ne.

misko5
16. čer 2017

Ahoj holky, tak dnes mrcha dorazila, přesně na čas..Takže bude druhá IUI..bez stimulace.
Njn..nic nedadělám, jedeme dál 😉

fialka77
16. čer 2017

@jullia Aha. Tak to mě zase moc nereagují.

fialka77
16. čer 2017

@misko5 Přeji hodně štěstí u další iui 😉 Já chci jít tento měsíc do 3. iui.

juliia
16. čer 2017

Je normalni, že po ovotrelle spinim...?

mkplusmk
16. čer 2017

@juliia no jestli uz nahodou nepraskl folikul a ty mas uz ovulaci. Nekteri holky pri ovulaci spini.

juliia
16. čer 2017

@mkplusmk
No vcera byl 17,5mm a vecer jsem pichla ovitrelle. Dnes v 11 bolesti asi hodinu a pak zacalo špinění.
No tak uvidim co mi reknou zitra rano v caru, mozna uz tam folik nebude.😢

Tak co zkusit dnes alespon styk, ikdyz mame narizenou abstinenci? Co myslite?

uzivatelkapetra
16. čer 2017

@juliia pokud má partner vše ok tak není třeba šetřit plavčíky 🙂

juliia
16. čer 2017

@uzivatelkapetra
Dr. me na to prave vcera upozorňovala at nemáme styk...

No uvidíme zitra, to by byla ovulace rychlovka, delala jsem si testy a nic nenapovidalo, že by mela prijit tak brzy...jen to špinění nechápu...a co , ze teprve pred 2 dny skončil cyklus, muze to na to mit vliv??

Poslední test dnes rano...

motolucka
17. čer 2017

@lory303 ahoj, zkuste folandrol, stál cca 400Kč a žeprý to má zvyšovat pohyblivost, tak bůhví jestli to nejsou jen kecy, každopádně za zkoušku nic...

juliia
17. čer 2017

Tak podavam info, jsem teda docela rozčarována z dnesniho vysledku.
Doktorovi jsem rekla, že jsem vcera mela hodinu bolesti a pak jsem pul dne spinila. Dostala jsem odpoved, že to vypadá, že uz ovulace nejspis probehla. Nicmene udělal ultrazvuk a vlevo nic nevidel, vpravo nasel folikul, se slovy, že tady neco je a ze to zmeri.
Mel 18mm. Coz je divne, kdyz ve ctvrtek rano mel 17.5mm ne?
Nakonec se rozhodl pro punkci.
Folikul byl ale prazdny.
Takze jsem zvladla punkci bez narkozy v pohodě, zaplatila 6000,- za výkon a jela domů. Jsem z toho smutna 😢

fialka77
17. čer 2017

@juliia To mě mrzí, škoda, že byl prázdný. Snad to příště vyjde. Myslela jsem na tebe. Co ta punkce bolí?

juliia
17. čer 2017

@fialka77
No nezbyva nez bojovat dal.
Boli, ale vydrzet se to da. Ted uz bych si narkozu nedala, 2 foliky bych zvladla vzdycky.😉
Neprijemna dezinfekce, to ram lejou...Pichne to, netrefil se hned, rak to pichlo asi 4x a pak trochu tahne.

misko5
17. čer 2017

@juliia :-* chjo, škoda, to mne mrzí..
a těch peněz! Za nic ☹ no musí ti být hrozně..holka drž se..

brussali
17. čer 2017

@juliia zdravím, děvčata.
Snad nevadí, že se k vám připojují. Iui teprve plánujeme (poprve), asi příští měsíc, tak jsem zvědavá.

Přečetla jsme vaše poslední příspěvky a zajímalo by mě, čím přesně stimulujete, proč vám byla doporučena sexuální abstinence, a @juliia, proč jsi měla narkoza? Kvůli laparce snad?

juliia
17. čer 2017

@misko5
Za nic to dost penez je, to mas pravdu 😲 Ale kupodivu to je to nejmensi co jsem dnes resila.

Prostě mam pocit, že ta ovulace fakt vcera proběhla. Ale zase kde se pak vzal dalsi folikul...no uz nema smysl nad tim dumat a trapit se

juliia
17. čer 2017

@misko5
Dekuju za podporu😘

I tobe @fialka77 😘

marryline
18. čer 2017

Ahoj holky, někdo se mi naboural do profilu tady na koníkovi, tak jsem si původní zrušila a mám nový (původní byl - Lory303).

Co je u vás nového? je někdo, kdo jde příští týden na IUI? já jdu příští týden na folikulometrii a v patek nebo v sobotu bych měla mít druhé IUI.

uzivatelkapetra
18. čer 2017

@marryline tož nová Julčo🙂
V pondělí 12dc jdu na utz, zda-li něco roste, ale minulý měsíc ještě nic nebylo. Tento jsem ke clostilu pila i kontryhel tak kéž by to k něčemu bylo.
Nechci zas během jednoho cyklu spotřebovat všechny pojišťovnou placené utz😀

marryline
18. čer 2017

@uzivatelkapetra Ty jo já vůbec nevím kolik utz jsem uz vyuzila. Nevís kolik jich je zdarma? No ja co piju Fertipronu, tak mám ovulku už 12-13DC, vetsinou 8DC můj folikul má už 15mm... drív jsem mela ovulku až 15-16DC,ale nejak se mi to vse posunulo. Tak dej vedet jak jsi v pondelí dopadlo, doufam ze folik pekne poroste 🙂

juliia
18. čer 2017

@brussali
Ahoj, tak budu prat hodne stesti at se zadari.
Mne dr. tento cyklus doporucila nativ IVF misto planovaneho IUI, tak jsem odber chtela zvladnout bez narkozy. Te uz bylo dost září odber, rijen revize, duben laparka....s narkozama koncim😲

Abstinence 2-3 dny je doporucovana pred IUI i IVF pokud vim.

juliia
18. čer 2017

@uzivatelkapetra
@marylline

Holky přeju at se foliky ukazou😘

uzivatelkapetra
18. čer 2017

@marryline no to záleží na pojišťovně, já u rbp mám myslím 4 co 60 dní nebo nějak tak,takže ob měsíc si vlastně platím

hanimili
18. čer 2017

@misko5 Takže jeste 3dny a budu vědět jestli to vyšlo nebo ne.
Jinak další IUI plánuji až na září.
Potřebuju si přes prázdniny odpočinout a vyčistit hlavu.😉😉
A vyrazit někam na dovcu.

Strana