icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

misko5
18. čer 2017

@hanimili bylo by to super, je to tady už stresující, nikomu nic nevychází ☹
Kolik ti je?

hanimili
18. čer 2017

@misko5 Za chvilku 36let.
Taky proto se nechci stresovat přes prázdniny.
Kdovi treba se nam to povede i prirozene.
Jo tady máme smulu všechny tak snad se ta smůla zlomí a budeme těhotné všechny😉👶

juliia
18. čer 2017

@hanimili
To závidím...taky bych se nechtěla stresovat, ale me jaksi tlaci cas kvuli pojistovnam. V zari mam na krku 39.
Takže prázdniny budou u nás akcni a věřím, ze to proste vyjde.

Ted jdu ve čtvrtek na kontrolu a pro papíry na IVF...uvidíme tda stihneme hned další cyklus nebo az srpen.

brussali
18. čer 2017

@juliia ahoj, díky moc za odpovědi. Mě čeká před tim iui rovnou první stimulace, vše je pro mě nové a přirozeně se toho i trochu obávám, zaroven jsem ráda, že se něco děje a snad bude dit a brzy ani lékařská pomoc nebude třeba. Ale to asi tady doufala každá, a stejně čtu o xtych pokusech holek☹

Tobě každopádně přeji, ať se příští plán podaří. Skoda toho odberu☹

fialka77
18. čer 2017

@marryline a @uzivatelkapetra Ahoj holky, já jdu na ultrazvuk v úterý, tak uvidím, jak to vypadat s folíkem.

uzivatelkapetra
18. čer 2017

@fialka77 @marryline tak fandíme si. Ty jsi bez stimulace že? Co já bych za to dala🙂

fialka77
18. čer 2017

@uzivatelkapetra a @marryline Jj, jsem bez stimulace 😉 Snad už to některé z nás vyjde 😉 Nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby to všem vyšlo. Musíme věřit, že se časem podaří i nám 😉

misko5
18. čer 2017

@hanimili
@juliia a mně 25.7. 39 😉 😉 😉 Taky super..

juliia
18. čer 2017

@misko5
A IVF jste nezkouseli ani jednou?

Ja az pujde ve čtvrtek na kontrolu, tak se dozvím vysledek AMH a podle toho asi padne další volba.

hanimili
19. čer 2017

Dnes přesně 14dní po IUI a na testu jen / 😕
Břicho bolí takže určitě přijde ma věrná pravidelná MS.

fialka77
19. čer 2017

@hanimili To je škoda. Přeji, aby to příště vyšlo 😉

juliia
19. čer 2017

@hanimili
To je skoda ☹ Hodne sily do dalsiho pokusu preju.🙂

Potřebovali bychom tady uz nejakou vzpruhu...pozitivni výsledek nemyslite? 🙏

misko5
19. čer 2017

@hanimili sakryš ☹ ☹

misko5
19. čer 2017

@juliia ne ivf jsme nezkoušeli. Po půl roce nezdaru nás dr. poslal do Caru a v červnu byla 1.iui..Ted 26.6.utz.a uvidíme..a ivf už nestihnu..a ani snad po tom netoužím..zůstanu u iui.

juliia
19. čer 2017

@misko5
My jsme zacali se snazenim pred 2 lety, po pul roce me dr.nechtela ani nikam poslat, ze mam byt trpeliva. Pak následovala vsechna mozna vysetreni a výsledkem nevysvetlitelna sterilita. Teda jeste nenan vysledek AMH, ktery bude red ve ctvrtek. Toho si vsimla jina dr. v karte a nabrala mi to. Tak uvidíme. Ja se do klasickeho IVF raky nehrnu, na vsechno reaguji hodně citlive. Ale pokud chceme, tak ted je u nas poslední sance s pojistovnou.

misko5
19. čer 2017

@juliia ach ti doktoři,,si někdy myslím, že mají titul, jen na to, že ho maj.
Amh mi nabrala při horm.profilu hned na začátku..doporučila mi to vzhledem k věku..zaplatila jsem 890,-
amh 0,79.snížené..Hormony v pořádku..ale i tak luteální fázi mám krátkou..po ovulaci max.10 dní..
Dnes jsem objednala příteli Folandrol pro zlepšení spermiogramu.. mortilita 2%...
První dcerku má z 2.iui..taky jim to tehdy nešlo..
Co ten tvůj..má breberky ok?

uzivatelkapetra
19. čer 2017

Tak dnes pouze 10mm vpravo(stejná strana jako minule)

fialka77
19. čer 2017

@uzivatelkapetra Kdy půjdeš ještě na ultrazvuk?

mkplusmk
19. čer 2017

@horvi02 ahojky, jak se citis? Jak jsi zvladla pichnuti pregnylu? Ja jsem strasne unavena, ale to je asi po tom utrogestanu. Drzim palce 😉
@juliia to me moc mrzi, ze folikul byl prazdny, ale vazne jsi to mela nejake zvlastni. Zkouseli jste ten sexik nebo jste dodrzeli pust?

uzivatelkapetra
19. čer 2017

@fialka77 v pátek, tj. 16dc. Minulý měsíc taky 12dc nic a 21dc iui myslím.
Tak snad ještě doroste, akorát škoda, že na stejné straně.

fialka77
19. čer 2017

@uzivatelkapetra Jakou jsi měla denní dávku clostíku? Já jsem minulý měsíc, také musela také ještě jednou na ultrazvuk. Tak uvidím, jestli to bude stejné i zítra. Také jsem zvědavá, jestli tentokrát bude na druhé straně. I když ono na straně nezáleží, spíše je důležitější, aby to vyšlo.

uzivatelkapetra
19. čer 2017

@fialka77 třetí měsíc s clostilem, druhý měsíc 1-0-1. Takže teď minimálně tři měsíce zas bez stimulace o čemž pochybuju, že k něčemu povede.
No chtěla bych i z druhé strany, abych věděla že fungují obě strany a třeba je ta pravá neprůchodná, kdo ví? Ale tak mám za sebou jen jednu ovulaci za ten rok co se snažíme, tak zase nemůžu chtít všechno. 🙂

juliia
19. čer 2017

@mkplusmk
Děkuji 😘
No zkusili jsme ho hned po prijezdu z caru po nevydarenem odberu v sobotu kolem 9.hodiny rano.
Nějak to ve mne hlodalo co kdyz v to poledne pred fakt ten folikul prasknul...no bylo by to cca 20 hodin po prasknuti, ale i zazraky se deji, že 😀🙏

Kolikaty jsi den? Drzim palce 🙏

babeta1
19. čer 2017

@juliia Ja kdyz byla na utz po ovulaci tak to tam mudr.jasne videla - uvolni se zlute telisko a na utz je pak prave videt.. Tak jestli pan doktor koukal poradne🙂 Drzim palce at to klapne prirozene ;)

mkplusmk
19. čer 2017

@juliia tak nadeje umira posledni. Hlavni je se z toho nezhroutit a bojovat 👍 Ja jsem teprv 7 den po IUI. Vsem holkam tady co ctu dr. rika, at testuji 14 dni po IUI a jen v nasem caru rikaji 3. tydny po IUI. Tak snad 3. tydny vydrzim netestovat.

babeta1
19. čer 2017

@mkplusmk 14 dni je ok myslim (sama jsem testovala v obou pripadech uz po 12), nemusis se trapit ;) At to vyjde!🙂

marryline
19. čer 2017

Ahoj holky. Dnes jsem byla na utz u moji gyn a mam folik 14mm (jsem 9DC) ale mam k tomu 5cm cystu :( ve stredu jdu na utz do centra. Uvidim co mi reknou. V patek by melo probehnout druhe IUI ale nvm zda i presto ze mam cystu. Moje gyn rikala, ze by to vadit nemelo. Tak ja nevim. Nikdy jsem cystu nemela. Myslite ze muze byt iui i presto ze mam cystu?

fialka77
19. čer 2017

@uzivatelkapetra Já jsem měla teď podruhé iui ovulaci na druhé straně, také nevím, jestli je průchodná nebo ne. Ale ta druhá vím, že je, protože se to povedlo. Třeba máš průchozí zrovna tu stranu, ze které uvoluješ nebo obě 😉 Přeji, aby folík dostatečně dorostl v pátek.

babeta1
19. čer 2017

@marryline Pokud vim tak ne:( 5cm uz je dost.. Na cysty je dobry kontryhel a pupalkovy olej. Preji at je brzy pryc!

marryline
19. čer 2017

@babeta1 to neee ☹ ach jo... druhy mesic co propásneme jen tak ☹ ten kontryhelovy caj si zitra koupim. Dr. mi rikala, ze to na plod nema vliv, ale tak asi to neni uplne ok :-/

Strana