icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
29. čer 2017

@horvi02
Ještě k té MS hned po IUI a k opravdu krátkým cyklům - určitě to prober s doktorem, protože to není standardní, zvlášť když je to dvakrát po sobě. Jak už psaly holky, chtěj vysvětlení...

volfici
29. čer 2017

Jinak holky, mě dneska v podbřišku píchá a pobolívá celý den. Od IUI je to pět dní (sobota), je to jen v hlavě nebo je možné takhle brzo něco cítit, třeba nidaci? 😳

horvi02
29. čer 2017

@uzivatelkapetra
@fialka77
@volfici
holky díky, proberu to s doktorem, zítra tam budu volat a objednám se. Normálně jsem vždy měla perfektní 28 denní cyklus (jen podle testů asi bez ovu) až na vyjímku kdy jsem začala užívat clostilbegyt - to jsem pak měla cyklus jedinkrát 32 dní. Snad mě nepoženou hned do IVF.

@volfici četla jsem na diskuzích, že některé holky to cítily už od 4DPO, tak hezky bašti vitamínky a věř ;)

juliia
29. čer 2017

@babeta1
Moc dekuju 😘

fialka77
30. čer 2017

@volfici Ahoj, může to být, ale také nemusí 😉 Uvidíš potom na testu. Já měla minulý měsíc také pobolívání a píchání v podbřišku, nic z toho nebylo. Včera je mě jen lehce a občas píchlo v podbřišku, ale zatím tomu nepřisuzuji, žádný význam. Protože je rozhodující až, co ukáže test.

fialka77
30. čer 2017

@juliia Také držím palečky 😉

misko5
30. čer 2017

@juliia tak jak?????????

horvi02
30. čer 2017

@juliia Už všichni netrpělivě čekáme 😇

elony
30. čer 2017

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole v CAR kvuli planovane IUI. Bohuzel cyklus uzavren jako anovulacni. Nejvetsi folikul 10mm 😞 Jsem z toho zklamana, ale neda se nic delat. Ted si dame pauzu a budeme vse resit zase az srpen/zari.. Vsem ostatnim ale moc drzim palce, budu vas sledovat a tesit se na pozitivni tt! 😊👍

mkplusmk
30. čer 2017

Tak dneska dorazila mrcha po trech dnech od vysazeny utrose a je mi teda hrozne. Takove krece jako mam ted jsem jeste nikdy nemela. Manzel pro me musel dojet do prace. Mela jste to nektera taky po IUI?

horvi02
30. čer 2017

@elony neboj, určitě po létě bude vše lepší 🙂 Užijte si s partnerem trochu relax a pak to půjde určitě hned 🙂 Ty něčím stimuluješ?

elony
30. čer 2017

@horvi02 zatim jsem nestimulovala nicim, ale asi budeme priste neco nasazovat, jak naznacila dr. Moc dekuju za podporu 😊👍

juliia
30. čer 2017

Holky jste zlaticka, ale nemam pozitivni zpravu bohužel. HCG pod 5, takze negativní a mam cekat příchod MS...dnes by mela přijít, zatim nic, ale od rana me zacala bolet prsa.

O vikendu odjizdime na dovolenou, tak se odreaguji, v červenci genetika, nechame cyklus volne bez hormonu a dalsi jdeme do IVF.

Vsem krasnou dovolenou a nacerpejte hodně sil do dalsich pokusů.😘

juliia
30. čer 2017

Závěr je, že ty pozitivni TT byly asi biochemické těhotenství...

fialka77
30. čer 2017

@juliia Škoda, přeji aby vyšlo IVF 😉 Užijte si dovču 😉

babeta1
30. čer 2017

@juliia ach jo:( ale beres to spravne, uzivej dovolenou a cerpej silu a klid 😉 vsak ono to vyjde🙂

uzivatelkapetra
30. čer 2017

@juliia tož zázrak se nekoná, škoda

horvi02
30. čer 2017

@elony Tak v tom případě buď úplně v klidu - mi to bez stimulace nerostlo vůbec, až s clostilem a menopurem konečně nějací folíci! Takže jak začneš stimulovat, tak už to půjde jedna radost ;)

@juliia pořádně si užij dovolenou, odpočívej, nestresuj se... můj doktor říkal, že IVF už je skoro jistota - a taky, že v dnešní době dokáží otěhotnět už skoro každého, jde jen o to najít správné stimulanty a postupy, takže jednou to určitě vyjde, uvidíš :* Já se taky brzy chystám na IVF, tak v tom nebudeš sama ;)

misko5
1. črc 2017

Holky..já jsem hrozný trdlo 😉 😉
já byla objednaná na iui VČERA..Dnes tam přijdem a že nás tam nemaj napsaný..to se může stát jen mně!..vyjeli papír..ten co mám doma od dr..a tam 30.6...bych se do země propadla..Nechápu, proč jsem si zafixovala sobotu..No ale udělali nám to, hodný..moc :-*
Tak jen doufám, že nebylo pozdě 😉 😉 chjoo, při těch hodnotách by to bylo faaaakt škoda.
Tak a někdo sečtělý a zkušený,,pište..názor?? ..
Průběh 😉 😉 ..
1.) středa..třeba... 😉 takže tulení..
2.) čt.10 h. Pregnyl+abstinence do soboty..
3.) sobota 11hod. IUI..
Otázka,
1.) co myslíte?mohlo vyjít?
2.) Kdy nasadit Duphaston,,při 26. cyklu. Měla jsem napsáno v neděli 2.7. 17.dc, ale když se posunula o den insem.? I přesto? mám 1-0-1. na 10 dnů. Tak kdybyste chtěly, vyjádřete se..zdravím a hezkou neděli přeji 😉

sofinka84
2. črc 2017

@misko5 ahojky,vyjit to mohlo,ja taky pichala pregnyl dva dny pred IUI.Duphaston jsem zapomnela vzit po iui,brala jsem ho az 4.den a nic to nepokazilo.

uzivatelkapetra
2. črc 2017

@misko5 tak a oni ti v tu sobotu už nedělali utz, kde by řekli, že ovulace už proběhla? Pokud už vajíčko bylo pryč brala bych ode dneška 🙂

tcz
2. črc 2017

Caute holky, co myslite, nejsem divna? V utery jsem byla na poslednim iui. A jak jsem se pri predchozich neuspesnych pokusech pozorovala, priznaky, porad jsem na to myslela...tak ted vubec. Kdybych si 3x denne nezavadela utrogestan, tak bych si ani nevzpomnela, ze jsem ve fazi cekani zda to dopadne a nebo ne. Proste jako by se nechumelilo. Dny jako kazde jine. Nejsem divna? Vzdyt bych si to tak moc prala, je to ma posledni sance a ja to vubec neresim. Mela jste to nektera taky tak a nebo bych se mela nad sebou zauvazovat?

uzivatelkapetra
2. črc 2017

@tcz no já mám teď za sebou teprva druhý pokus a jak říkáš, nebýt těch léků tak si na to (téměř) nevzpomenu. Minule mě nelákalo se co chvilku testovat a teď mám taky doma jen jeden test a nejspíše další kupovat nebudu, leda že by byl pozitivní 🙂
Ale já jsem takový flegmoš z povahy, nehrotím to všechno jako některé holky co na tyto stránky chodí, neobrečím každou ms a i když třeba někdy něco zamrzí tak si to nechávám u sebe vevnitř

misko5
2. črc 2017

@uzivatelkapetra ne,právě že mi utz.nědělali..ale co, byla bych blbá, kdybych toho nevyužila, když byli tak hodní, aby mi to iui udělali.. nezbývá než čekat.děkuji 😉

fialka77
3. črc 2017

@misko5 Přeji, aby to vyšlo 😉

misko5
3. črc 2017

@sofinka84 a vyšlo? Pokud máš pozitivní zkušenost, napiš nám ji, zpříjemníš nám dobu neúspěchů a čekání. A děkuji za povzbuzení 😉

misko5
3. črc 2017

@fialka77 děkuji 😉 četla jsi to? jak jsem v sobotu perlila 😉 ?

fialka77
3. črc 2017

@misko5 Jj, četla jsem to. Třeba to zrovna vyjde 😉 Kdyby ne tak příště radši zkontroluješ datum 😉

misko5
3. črc 2017

@tcz já si myslím, že podvědomě to nechceš vnímat a řešit, abys nebyla zase zklamaná. Odevzdala ses osudu, rezignovala si. Nevíš, jestli máš plakat, nadávat nebo se tomu smát, že se dosud nezadařilo,tak to raději vůbec neřešíš 😉 Je to obrana nitra..Já bych asi reagovala stejně, kdybych byla z těch neúspěšných pokusů unavená..Prostě buď a nebo..jiná cesta není.. Drž se :-*

sofinka84
3. črc 2017

@misko5 Já to zatím nechci zakřiknout, v pátek jedu na krevní testy a dokud to nemám potvrzené i doktorem, nechci jásat. Zatím jsem po druhé IUI a testy pozitivní. Ale samozřejmě moc přeju, aby to nám všem tady vyšlo a zdárně jsme to dotáhly do do konce 🙂

Strana