Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
❤💃🍀🐝
Juchůůůůůů :-*
@sofinka84 a dostala si další utrogestan když ti došel a testy byly pozitivní, anebo to je tak, že když už se to uhnízdilo, tak se to udrží?
Gratuluji🙂
@uzivatelkapetra Od 4 DPO jsem brala Duphaston, jak mi docházel, volala jsem na gyndu a doktor mi napsal další.
@horvi02 ahoooj, iui se nekonalo. Cysta byla moc velka, takze iui nebylo. Ale pritel byl na spermiogramu a mel 8% rychlych spermii a 13% pomalych. Zadna hitparada to neni, ale hlavne ze to nebyla 0. Jinak v patek jsem dostala MS o 10 dni drive, uz 19 DC, takze uz jsem objednana na utz pred iui na pristi podneli a kdyz bude vse ok a folikul bude rust, tak streda nebo ctvrtek iui. Podle me dorazila MS tak brzo kvuli te cyste. Ale co tyyy? Jak jsi dopadla? Co je noveho?😊
@marryline tak to je super, že měl už lepší spermio - s tím už se přece dá něco dělat ;) A je super, že se ti urychlila MS, protože budeš moct rychleji zase zkoušet dál - já měla minule MS taky už 19DC, ale mi to vyvolalo IUI a hyperovulace :( Já teď čekám na poslední pokus IUI a pak už jdeme do IVF, tak už se na to celkem těším ;)
Tak holky, v sobotu bych měla po 14 dnech testovat, ale obávám se, že k tomu ani nedojde.... Mám pocity jako před MS, včetně totální nasranosti na všechny a na všechno, takže můj klasický PMS.... Tak tipuju, že do dvou dnů je tady... ☹
@marryline my už 2,5 roku - z toho se nám to povedlo hned když jsme si řekli, že chceme prcka, tak jsem otěhotněla, ale na dovolené na Korsice jsem v příšerné nemocnici v příšerných podmínkách potratila a od té doby ani ťuk - hodně lidí si myslí, že je to možná psychika po takovém "zážitku", ale kdo ví. Jinak u nás jsou spermijky super borci - manžel by mohl být hlavní dárce :D Jen u mě je něco špatně - sice se ještě neví co, ale skoro vždy po IUI se mi spustí MS, takže na něco špatně reaguju a i z toho důvodu už se spíš přikláním k IVF, protože tiše doufám, že ta mi MS nespustí a budu mít alespoň nějakou šanci na udržení mimíska. Jen mě děsí to, že máš vlastně jen jakoby 3 pokusy a pak už budeme muset asi vykrást banku, protože i IVF hrazené pojišťovnou nás vyjde na nějakých 25000,- a nechci si představit co za pálky to bude, když se mi to na ty první 3 pokusy nepodaří :(
@horvi02 ty vogo tolik penez? Ja se o to zatim moc nezajimala, tak vbc nevim. A nehraje roli i vek? Ja myslela, ze do 30 let to pojistovna nejak hradi. Ach jo, to je na houby, ale neboj podari se to 🙂. U nas je zase problem asi jen u pritele v pomalych spermijich. Ja teda jeste stale nebyla na pruchodnosti, ale zkusim jeste 2 IUI a pak bych sla.
Pojistovna (alespon tedy VZP) hradi 4 pokusy do 39 let (pokud si zavedete hned dve embrya tak tri pokusy). Neco si ale stejne obcas clovek doplaci, zalezi, jestli mate soukromy CAR nebo ne atd. Ale verim, ze vam vyjde IUI a nebudete to potrebovat🙂
No pojišťovna hradí IVF, ale to je stejné jako s jejich úhradou léků - stejně si musím doplácet menopur 300,-/kus a u IVF je to stejné - sice hradí pojišťovna úplně ten nejzákladnější proces, ale stimulanty kolem, popřípadě výběr spermijí atd si hradíme sami - a to na těch 20-25000,- vyjde co jsem tak četla diskuze :(
@marryline Jestli je chyba "jen" ve spermijkách, tak si myslím, že by to neměl být neřešitelný problém - prostě se v laboratoři vyberou ty silné a zbytek se stejně vyhazuje ;) neboj, tohle určitě nebude důvod k tomu, aby to u vás nešlo ;) doktor mi říkal, že mužská neplodnost se řeší snáze než ženská ;)

@sofinka84 Držím palečky, aby bylo všechno v pořádku 😉 Kolik dní jsi po iui?