Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky taky máte po iui v suterénu neustále bílé mokro🙂? Já dnes 7 dní po iui
@uzivatelkapetra
To je hlavně z Utrogestanu, ne?
@volfici nevím, já ho polykám😀
@uzivatelkapetra aha 😂😂😂, já ho zavádím, tak mi to bílé mokro přišlo logicky, že je to z něj....
@uzivatelkapetra
@volfici
Ste holky pobavily😂
Teď večer mi přijde o něco výraznější špinění. Tak nevím, jestli to neznamená blížící se ms. Nebo něco jiného. U předchozích dvou iui, jsem takhle špinění před testováním neměla. Dnes jsem 12. den po iui.
Tento měsíc zůstávám mírně optimističtější než minule. Nic mi není, ale prostě mám lepší pocit, tak kéž by děvčata 🙂 v pondělí či úterý se ukáže
Ahoj holky, tak test 13. dní po iui je negativní, špiním dále. Držím palečky všem, na které čeká tento měsíc testování 😉
@uzivatelkapetra už aby to bylo, že? To čekání než můžeš testovat, je děs....
Ahoj holky, tak hlásím že 14 dní po IUI test negativní. Takže vysazuju utroš a počkám na MS. Prsa bolí a včera začal bolet levý vaječník, tam byla tento cyklus ovulace. 19. července máme v CAR termín na genetiku a s naší IVF doktorkou a jdeme v srpnu do IVF....
@horvi02
@misko5 Holky,diky za podporu. Vcera jsem byla v Caru na krvi a za par hodin volali,ze hladina Hcg je vysoka a kdy prijdu na Utz.Byla jsem tak v soku,ze jsem se neptala kolik to je. Jelikoz pristi tyden jsem v praci a nemuzu se uvolnit,tak jedu na kontrolu uz zitra.Sice toho moc videt nebude,ale aspon budu mit klid,ze je tam,kde ma byt. A jak jste na tom vy?
@uzivatelkapetra
@sofinka84
Holky, držím palce!
Já dneska aspoň doplela ten záhon, když teda nic...
Tak mé dobré pocity test nesdílí a zůstal zarytě sněhobílý. 12dpo

@sofinka84 Bolení břicha je super začátek - mne nejdřív bolelo břicho a až cca týden po zmeškané MS začala prsa. Úplně ti to závidím - já díky tomu vím, že třeba teď není ani důvod testovat, protože krom nafouklého břicha z utrogestanu necítím vůbec nic... už se těším na bližší info z testování!!