Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@uzivatelkapetra chjo, to mě mrzí 😔
@marryline někde jsem četla že pokud je chlap zcela ok, nevadí ani když se polísáte i den před tím, ale určitě nic dvoudenním půstem nezkazíte
@marryline
Tak u nas se doporucuje 3denni abstinence, ale taky jsme jednou nedodrželi a vliv na spmg to nemělo.
Skoda..
@tcz
Jasne, taky bych do toho sla, je to posledni sance a opravdu te chteji uplne vybrat?😔
Ja kdu do toho taky! Beru to jako 1.a zároveň posledni pokus kvůli pojišťovně, od zari uz nemam narok.😔
Ted v patek si jedu pro leky a budu cekat na 1.DC , aplikace od 2.DC, 1.ultrazvuk asi 6.DC....vic zatím jsem nestudovala...dostala jsem hromadu papiru...
@volfici
@uzivatelkapetra
@juliia diky holky 🙂
Dobré ráno holky, já už začínám být celkem nervózní.. Včera večer začaly křeče v podbřišku, tak si říkám Hurá, konečně je jasno, vzala jsem si dva brufiky, vložku a šla spát. A ráno se vzbudím a NIC 😟co to toto?
@juliia ahoj Juli, kurnik, tak to budu drzet palce at ten jediny pokus vyjde. Muzes mi, prosim, rict co me ceka? Od prvni navstevy, pohovoru? To te zacli hned stimulovat a nebo se muselo cekat na nejake schvalovani pojistovny? Mas nemocenskou? Jsem z toho uz uplne zmatena ze vseho 🙂 Kolik to stoji? Dekuji predem za "zauceni" 🙂
Ahoj....jsem tu nova...jsem o IUI dnes 11 den...pocitano od dne pote.Udelala jsem si test a nic....ale pořád doufám že to jen ještě není znat.. ..je to možné?
@tcz
Ja mam za sebou zatim jenom ten prvni pohovor. Tam se projede vase anamneza, souhrn všech vasich vysetreni, jestli jeste neco nechybi. Mne treba dodelavali genetiku a trombofilni mutace. Teď cekame na vysledky genetiky a potrebujeme to stihnout nez bude punkce, protoze chceme jit na PDG embryí ( geneticke vysetr.), aby se vlozilo opravdu jen zdrave embryjko. Jsem 10.DC, tak se mam hlásit jak dostanu MS. V patek jdu k dr.vyzvednout si schvalene léky, na to schválení jsme cekali asi 2-3 tydny. Rozhodne ti dr.zda budes mit kratky nebo dlouhy protokol, jak dlouho a cim stimulovat a budou te sledovat ultrazvukem. Pak nasleduje punkce-odběr oocytu. Jestli stihneme tu genetiku, tak my budeme mrazit a transfer az dalsi mesic podle výsledků genetiky embryi. Je tam mensi riziko hyperstimulacniho syndromu a ja ho uz jednou prave mela a zvysuje to úspěšnost az o 10-15% na transfer. Akorat to stoji samozřejmě dalsi penízky.
Jinak byva zpravidla transfer hned ve stejnem cyklu podle toho jak se embryjka vyvyji a kolik jich je...3.-6.den po punkci.
@juliia dnes jsem pátý den.. zatím stále nic, zítra ráno dělám test. Brufen jsem vzala, protože jsem čekala klasický průběh, že to bude MS. Dnes to zkusím vydržet bez něj, když pořád není jasno. Já jsem měla Utrogestan poprvé takhle dlouho, dva týdny. Před tím asi třikrát jen v rámci normálního snažení (ne při IUI) a jen cca deset dní a MS dorazila bez většího zpoždění. Normálně mám cyklus 26-28, dnes jsem už 32....