Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@elony dekuji🙂 no ja to jako sen nemela, ne ze bych nebyla rada, ale uvedomuji si ty rizika s tim spojene atd a financne to taky bude jina.. ale verim, ze to snad bude ok🙂
Jinak treba ti ten Clostil pak snizi, davka 2 denne jeste neni nejvetsi, uz jsem cetla ze ma nekdo i vic. Od prvniho dne ms do iui pij ten kontryhelovy caj na sliznici, kdyby nahodou;)
Pohlavi zatim nevime, ale taky jsme napnuti 🙂
Ja jsem doma od doktorky, tak tam sedíme a debatujeme o IVF a kolikaty den jsem cyklu a ja, že 13.DC a ona, že koukne na UZ a on tam krasny folikul 22mm, takhle krasny kulaty jsem snad jeste neměla a dokonce vlevo, tam taky bezne neovuluji, mozna pomohla ta dubnova laparka, že se takhke vzchopil...no abych to zkrátila, doktorka na mě, co takhle zkusit zotra IUI, takze jsem dostala bigaro a misto leku ma IVF jedeme zítra rano na IUI.😀...to jsou veci😍
No a za 15 dni test a uvidi se, jestli bude negativni, tak od 2.dne zacinam stimulovat....takze holky strašně věřím, že se to ted povede. A navic test budu delat v Itálii, tak si ho nesmim zapomenout. 😀
paaani, tady to zacina zavanet uspechy 🙂
@juliia moc drzim pesti, at je to uspesne a dovolena v Italii pak nezapomenutelna!
@marryline to zni nadejne, at uz byl doping jakykoli, stalo to za to 🙂
Tesim se, az tu budou nejake dobre zpravicky.
@volfici je to skoda... asi chaba jakakoliv utecha, ze... ale preci ta nejistota byla mozna horsi...?
Ja dnes byla na kontrolni utz (10dc), to jsem si rikala, ze prece tak brzy nemuze nic byt. Hmm, ejhle, 2x19mm a zitra rano jdeme na to. Tedy prekvapko jak blazen. Hlavne zitra jdeme na svatbu asi 80 km od domova, takze jsem se tesila, ale najednou je iui komplikacka 😅 tak se uvidi. Snad se nam to tu za dva tydny otehotni, ta diskuse 🙂 (tedy dvojcata muj sen taky nebyl, ano, bylo by to krasne, ale momentalne si rikam, ze jedno by staciloooo🙂 ale snad by se to zvladlo. Snad se moc nerouham, pozitivni vysledek si samozrejme preju moc.)
@brussali taky by me to zajimalo🙂 nicmene jestli maji darcovske spermie tak by ten figurant musel byt neplodny coz neni asi moc velka pravdepodobnost, ze sezenes.. jinak to je nedaji. Leda nejak nacerno v soukr.centru, to asi jo, za penize..
A tobe drzim zitra taky palce! 19 je super! To tu bude brzy uroda 😂
@babeta1
@juliia
@elony
@brussali
@mkplusmk holky moc dekuji za povzbuzeni. Pohybluvost sice 32% byla ale je to soucet rychlych + pomalejsich. Tech rychlych je 14% zbytek jsou pomale. Ale jsem spokojena i se 14% protoze minuly mesic mel 8%. Spis me trapi porad ta moje ovulka. Snad probehla. Ale je zbytecne se tim ted trapit. Jinak pritel ma vitaminy FERTILAN + selzink plus
@marryline
Ano budeme jeste spolecne s brussali a nevim zda jsem ted na nekoho nezapomnela😎
@volfici
Moc dekuju😘
Budes davat ted cyklus pauzu pred IVF....to by nam to vyslo stejne na srpen 😉
Ja teda porad věřím, že treba žádné IVF třeba nebude....uvidíme no
@tcz
Dekuji moc, jste moc hodne a ta podpora je úžasna.
Byl by to super darek na konci dovolené. heart:🙏

@babeta1 Děkuju za zprávu 😉 Já mám dávkování 1-0-1 a napoprvé mi to přijde celkem dost. Ale upřímně - dvojčata je můj tajný sen, tak kéééž by 😇🙏 Tobě moc gratuluju, že to vyšlo 🙂 V kolikátém tt jsi?Asi ještě nevíte pohlaví že?