Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@misko5
To je mi lito 😢
Rozumim ti, že si to člověk nekdy nedokaze proste vysvětlit. Bohužel vsechno vysvětlit nelze a většinou ty// přijdou, kdyz v to skoro nedoufame.
Některé si tzv.sednou na trenyrky a jsou těhotné, jiné se snaží měsíce, měří teplotu, zkouší ovulacni testy, babske rady, bylinky, různé přípravky a kdyz se povede, tak je to určitě skvělý pocit, že to úsilí za to stalo, ale co ostatni, kteří se snazi roky, ovlivnilo to jejich zivoty, musi podstupovat hormonální léčbu, ruzna ne zrovna příjemná vyšetření...a pozitivni test stále nikde?...nam zbývá prostě jen věřit a zustat pozitivní. Neztrácet motivaci a naději. Ikdyz je to hodne těžké...tak jen my vime, kolik nas to stalo fyzického a psych.usili a to ta prvni skupinka žen nemůže prostě nikdy pochopit, kdyz si tim neprošla. Věřím, že o to krásnější bude zjištění, že se to povedlo a o to silnější mateřské pouto. Vsem tady preju hodně štěstí!!!😘🙏🍀
Jeden příklad za vsechny, že vim o cem píšu. Kamaradka ma 2 deti. Obe pocate hned 1.mesic co si rekla, že do toho jdou a podle jejich slov vzdy jen z jedno pokusu na ostro. Stale nedokaze pochopit proc uz nejsem těhotná...😎
A pak samozrejne zdarny příklad za vsechny. Známí 2 deti kluk a holka. Tatinek hrdý a pravidelne pysnici se slovy. Jsem chtel 1.kluka, delal jsem kluka a mam kluka. Pak jsem chtel kvuli ženě holku, delal jsem holku a mam holku...a ceka ty slova chvály...s muzem na nej vždycky koukáme a posledně mu kamarad odpovedel jestli to neni jedno, jestli není dulezitejsi, že jsou deti zdravé a v pořádku...ten ma 3 holčičky a on na to, no to je samozřejmi, ale proste me všichni umej ty kluky no...😲
Smutny na tom je, že samozrejme prave není vubec nic. 😢
Omlouvam se za okenko...jsem se nejak rozkecala😅
Tak mám uz po "akci", tak jsrm zvědavá. Bylo to moje poprvé a některé momenty byly i vtipne🙂 kdo to byl ještě taky dnes? Hlavně doufám, že se nebudu celý dva týdny jen sledovat😖😝
😀 vím, kam mířís. No tak já se budu snažit si to zakazovat.. haha. Jo, holky, po tom ovitrelle asi stejně nemá cenu testovat brzy, ze? Doktor sice nic neříkal, ale vím, že to tady někdo psal.
Všem vám moc držím palecky....ja dělala ráno test a negativní.. ..takze nevim...v pondělí má přijít MS jen jestli ji neovlivní gynprodyl....jinak na IUI jsem byla 1.7. Tak pokud to přeci jen nevyšlo snad brzy zvládnu druhý pokus....obcas cítím tlak v podbřišku ale jen velmi lehce a bolí mě prsa...tezko říci.. .co to je....ale stále doufám 😊
@marryline a zvyšuje to číslo reálnou šanci? U mne mně se totiž opravdu bojím o správnou průchodnost, dozrani a kvalitu vajíček. Dle hodnot HP, utz a doby snazeni celkově je problém u me v tomto (Kvůli pcos). Pokud u mě ovulace neprobíhala pomalu nikdy, mám větší šanci než kdy v zivote 🙂 pokud je problém ta kvalita vajíček, asi me zákroků čeká více..
A abych konečně přispěla k původnímu tématu diskuse, pocity jsou samozřejmě naděje a zvýšená očekávání oproti jiným cyklum domácího snazeni (bylo jich 25...). Ale fyzicky jsem tesne po ani teď den po necítila žádné projevy, tlak nebo bolest. Jsem hodně zvědavá, zda za cca týden ucítim nějaké zahnizdovani..
@marryline joo? To jsem tedy ráda. On celkově počet měl před 106 mil. koncentraci. Zas nám řekli, že objem nebyl nic moc a velice husté (málo pije), takže laboratorne redili..
Průchodnost jsem ještě taky neabsolvovala. Mám dojem, ze se v me diagnóze, která je čerstvá, zaměřili na fakt, že zřejmě málokdy proběhla ovulace vůbec. O kvalitě vajíček se Mudr vyjádřila, že jsou ty hodnoty na hraně (čili někdy může být ovulace, ale ne vhodné vajíčko). Amh je uměle zvýšené právě pcos charakterem, jak ja to chápu. Další hodnoty z HP neznám, o nichz bych věděla, že určují kvalitu vajíček.
@brussali no, byla jsem poprvé. Teď ve středu jdeme na konzultaci na výsledky genetiky a podle nich s největší pravděpodobností už bude IVF. Protože IUI je malá pravděpodobnost a nemám už moc času.... Nevím, říkala jsem si, že bych ještě jednou IUI zkusila, ale když jsem teď viděla, jak se mi po Utrogestanu o týden zpozdila MS, tak se bojím každého dalšího zdržení, abych tu pojišťovnu prostě neprošvihla....
Jinak já taky nikdy nebyla těhotná, kromě jednoho týdne před dvěma lety. To jsem najednou zjistila, že mám už týden zpoždění (zrovna v období "nebudu už to řešit"), udělala test, ale než jsem se další týden dostala k doktorce, tak to samo odešlo... Takže si ten snad jednou úspěch taky vůbec neumím představit 😳i když samozřejmě chci 🙏

Můj folík 21 mm, sliznice 10,5 mm, tak krásně to vypadalo! ...a dnes odpol. 13.den po iui Ms přišla ☹ no tak čemu pak věřit..
Ostatním držím palce 🍀