Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@marryline u nás je v podstatě všechno v pořádku. Já ovuluju, vejcovody průchodné, partner dobrý spermiogram, vzájemně se nezabíjíme, jen se léčím se štítnou žlázou, ale hodnoty jsou už v normě, takže je to vlastně pro všechny záhada....a nejde nám to sedm let..... Nemáme prostě jednoznačnou diagnózu, jako většina ostatních.... Teď ještě uvidíme co vypadne z té genetiky.... Ale partner má ségru, jeho mamka ze tří holek, dětí a vnoučat hromada na téhle straně .. Já mám teda jen jednu sestru a ta jednu dceru, máma sourozence neměla..... No, uvidíme. Každopádně nic jednoznačného u nás prostě nenašli.....
@marryline pcos vidí na utz. Folikulu mám třeba 13 (takový řetízek navajecniku) třeba kolem 11-15mm a žádný nedoroste. Potvrzení prislo s hodnotami z krve. Ale prý to neni uplne mega nejhorší a me mé tělo se s tím dobre pere. Holky s pcos mají často nulovou nebo nepravidelnou ms. Já ji celý život měla pravidelnou a normální.. čili me nenapadlo ani podezírat nějaké problémy..
Jo, holky, a až ted mě napadá, že jsem nepocitovala ale vůbec žádné příznaky ovulace. V pátek jsem pivhala ovitrelle. Od té doby zadne tlaky, pichani, nic.. je možné, že i tak ovulace Proběhla? Říkám si, jestli mám být vůbec příštích 13 dní na co zvědavá.. 😔
@brussali já mám za sebou teď své první dvě ovulace i s ovitrelle a nebýt utz před iui, ani nevím že proběhla. Necítila jsem naprosto nic
@uzivatelkapetra díky za odpověď, tak trošku jsi me uklidnila. Mně teda tesne Před tím zákrokem ten utz neudělali, no.. Jen den před iui (jeste před ovitrelle). Tak budu muset doufat, že fakt proběhla.. necítila jsem ani tuk😕
@brussali ahoj, ja uz to tu taky psala. Mela jsem tento mesic uplne stejny problem. Ve ctvrtek jsem si pichala pregnyl a v patek bylo iui. Nepocitivala jsem ani ovulacni hlen ani ovulacni bolesti. Dokonce jsem mela cipek dole a tvrdy. Mam z toho blby pocit :-/. Pri tom v pondeli jsem mela 2 foliky vel.12mm a 13mm.
Tak mě to nevyslo...2 testy negativní a dnes MS.Jdu se domlouvat na druhém pokusu.
😕
@marryline moc děkuji.Ja doufám že to napodruhé vyjde....jsem optimista..kdyby něco jsou tu další pokusy...ale hodně jsem věřila í tomu prvnímu.. .. dřív když jsem měla ovulaci..tak jsem to poznala jen díky hlenu...zadne bolesti....pred 1.IUI jsem brala clostilbegyt ..pak injekce ovitrelle....a den po gynprodyl... ale po tomhle...jsem měla na právo.. .kde jsem měla foliky...hrozny bolesti...tak snad to je tak ok.
Ahoj holky, svitla mi malá naděje, že bychom IUI stihli už tento cyklus, ale dnes jsem 35DC a MS nikde.. 😢 Já už tomu nerozumím co se děje..
@marryline
@fialka77 díky, holky. Musím doufat, zd to fakt neznamená, že nebyla, ale byla a já jen necítila...
@cambra to je škoda.. zklamání chápu , ale určitě při druhém bude větší šance..? Nechápu to, ale uz jsem to taky někde četla...
@elony tělíčko se moc těší a mrcha těseni prodlužuje, neboj, plánuj, tes se. Mně ted v cyklu před iui přišla ms o týden později! Za cele dva roky poprvé.. prostě věděla, že už se moc těším na stimulaci a iui😀
@marryline @brussali holky díky. Mívám normálně delší cykly, ale 33 bylo maximum. Dnes 35DC a bílý výtok. Test jsem dělala v sobotu a nic, ani náznak čárky. Ještě zkusím počkat cca do čtvrtka a pak bych volala k dr. Příští týden jedeme na dovolenou, tak bych to chtěla mít do té doby vyřešené.. Ale taky mě to napadlo, jestli jsem si to nemohla způsobit sama jak se na to moc upínám. Jenže jak na to nemyslet?Bude to teď třetí MS po revizi a v CAR schválili IUI. Holky, držte palce 🙏
@elony ty jo tak to musi vyjit!!ale taky si myslim, ze na to moc myslis a moc se tesis a psychicky si ms oddalujes. Asi si to chce rict, co ma se stat, stane se. I kdyz lehko se to rika vid? Ja vzdy pred ms piju cervene vino aby se rychleji spustila. Kdesi jsem to cetla. Ale nevim zda to neni jen flam. Popr.bych sla co nejdrive na vyvolavaci injekci.
@volfici děkuji.. ...jsem objednaný 26.7. Na ultrazvuku na kontrolu...jak foliky rostou bez clostilbegyt....tak snad jim to půjde dobře a samo 😊 a doufám že případně po víkendu by mě čekal 2.pokus IUI.
Nejaký rady na vyzivove doplňky co brát třeba nyní co by mohlo pomoc a podpořit?
@elony ja mam sice oulku i bez ni ale od te doby co ji piju se mi ovulka posunula. Driv jsem mela ovulku 16-17DC a ted co piju Fertipronu mam ovulku 12,13DC max 14, ale spis ten 12DC. Vetsinou uz 9DC ma folik 12-14mm. V tomhle na ni nemuzu dopustit. Navic mam cyklus pravidelny jak hodinky 27-28 dni.

@brussali a jak na ty polycysticke vajecniky dr.prisla?no vitaminy uz bereme oba 7 mesicu. Spermiogram se meni. Uplne prvni mel 15%,druhy 21%, treti 13%-to bylo prvni iui, ctvrty 8% a ted v patek pri druhem iui 14%. Uvazujes o te pruchodnosti?