icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

elony
17. črc 2017

@marryline Moc díky, právě jsme objednala, tak uvidíme. Kéž by mi aspoň trochu pomohlo ke srovnání cyklu 🙏

marryline
17. črc 2017

@elony moji sestre pomohl strasne moc. Ona mi ho doporucila. Mela problem s ovulkou a nepravidelnou ms. Ted je v 9.mesici tehu 🙂

elony
17. črc 2017

@marryline Tak to jsou krásné zprávy, že moc gratuluji 😇

juliia
17. črc 2017

@marryline
To jsem se nikdy nenaučila, popravde ani nevim jak.😀
Obcas merim BT, tak je u me raky spolehliva.😉

brussali
17. črc 2017

@marryline taky to neumim🙂 kdysi jsem se pokoušela, ale mám pocit, že je to další věc, co bych prilis řešila. Přitom teď mi to vždy řeknořeknou na utz.

volfici
17. črc 2017

@cambra já piju kontryhel a beru vitamíny Be Parents. Pak jsem tu v jiné diskusi zahlédla, že na podporu ovulace jsou dobré grepy, tak od příštího cyklu vyzkouším. A jak tu čtu o té Fertiproně, tak jí zkusím taky 😉Mám tedy teď objednaný Inofolic, tak kouknu jaký je v tom rozdíl, nebo holky některá máte zkušenost?

cambra
17. črc 2017

@volfici tak já už si Fertipronu objednala....a jdu si zkusit procist co vše je fajn zkusit 😊

juliia
17. črc 2017

@volfici
S inofolicem jsem začínala, ted jsem pila pul roku nosifol forte

juliia
17. črc 2017

Tenhle cyklus jen grepy a odedneska ananas- bromelain. A po grepech zaznamenan teda ukazkovy ovulacni hlen.👍

volfici
17. črc 2017

@juliia grepy jakékoliv? Nebo je to jedno ( bílé, růžové)? A ten bromelain bereš ve formě nějakých tablet nebo jíš čerstvý ananas, a kolik? Díky 😉

juliia
17. črc 2017

@volfici
Grepy ruzove...pila jsem fresh z delmartu a parkrat jedla klasiku růžový grep z obchodu.

Bromelain jsem sehnala v tabletách. Dnes jsem spolkla 1.tbl.
Mam tento:
https://www.001shop.cz/p/bromelain-500mg/?gclid...

marryline
17. črc 2017

@volfici ted se divam na slozeni a je hodne podobne. Obe obsahuji Inositol. Ten je hodne dulezity. Jinak grepy jsou vyborne na del.sliznici. vzdy 3 dny pred ovulaci kazdy den jeden snim a po ovulce je vyborny ananas na udrzeni plodu. Pokud mas ale utrogestan tak ananas je zbytecny 🙂

volfici
17. črc 2017

@juliia super, delmart mám hned vedle práce, tak bezva 😉
@marryline díky, už jsem taky koukala, že je to hodně podobné.. a Utrogestan asi v srpnu po transferu vyfasuju, pravda... Tak zkusím alespoň tento cyklus podpořit přirozené snažení....

fialka77
17. črc 2017

Holky, Fertiprona je český produkt, který obsahuje inositol a navíc ještě potřebné vitamíny s kyselinou listovou. Vychází to levněji oproti jiným produktům, které neobsahují ty vitaminy navíc.

horvi02
18. črc 2017

Zdravím zase po čase - když už tady řešíte doplňky stravy, nezkoušela jste některá kotvičník zemní? Byla jsem u fyzioterapeuta na rovnání kostrče podle Mojžíšové a on mi doporučil užívat kotvičník. Tak jsem si ho tedy objednala, ale už se v těch vitamínech a doplňcích začínám ztrácet... B komplex, kyselina listová, pupalkový olej, drnek, kozlík, fertiprona... aby mi to pak nějak nezreagovalo :D

marryline
18. črc 2017

Holky vy co uzivate Utrogestan po iui jak se citite? Boli vas neco? Me boli silene bedra, hrud a prsa. Citim se jako bych makala v posilovne a vse me boli :D

horvi02
18. črc 2017

@marryline Mě po utroši bolelo jen prvních pár dní břicho - pokud tě bolí prsa, tak je to možná dobré znamení ;)

brussali
18. črc 2017

@marryline já se předtím spletla, neuzivam po iui utros, ale duphaston. Reakce nemám ale vůbec žádné. Prostě nic. Já se hlavně fakt bojím, že nějak ani ty folikuly nakonec nepraskly nebo tak. Vůbec žádné symptomy ovulace jsem nezaznamenala.. už chci vědět, jak to sakres dopadlo. A to jsem teprve 3.den po 😝

brussali
18. črc 2017

@horvi02 ahoj, taky chodím na kostrc k fyzio, uz už od října asi jednou za dva měsíce..
Jinak ve vitaminech a pripravcich uz jsem se taky ztracela🙂 teď jak mám ale stimulaci před iui, ovitrelle a pak duphaston, tak už na radu Mudr Veru jen femibion a gynex. Nechci to prekombinovavat. A pokud se to má podařit, tak se to už s těmito 5 věcmi přece musí podarit😒

tcz
18. črc 2017

@marryline
Ja jsem mela pokazde silenou zravku, bolely me zada, pichalo v podbrisku a rsa bolely neuveritelne. Zavadela jsem 3x denne.

horvi02
18. črc 2017

@brussali já mám gynex ještě nedobraný doma - brala jsem ho 3 měsíce a nakoupila si zásoby a nic, tak jsem na něj trošku zanevřela a už ho neberu. Můžu se zeptat, jestli ti fyzio pak i rovná pánev? Takovým tím šíleným způsobem, kdy ležíš na zádech a ona ti vší silou tlačí od pobřišku až na stydkou sponu? Bolelo to jako čert a ještě dnes si pomalu nemůžu ani zapnout kalhoty :D

brussali
18. črc 2017

@horvi02 já ho kdysi taky brala a zklamaně od nej upustila. Letos pri 1. Návštěvě caru mi Mudr řekla, že jsou třeba aspoň 3 měsíce, než to začne působit, resp. Pomáhat. Pak taky záleží, kdo má jaké potíže. Ja tehdy mela silene stresy v práci a gynex by za me zázrak asi nesvedl. Teď mi jej doporučila na lepší sliznici. Ještě teda nemůžu soudit.. mimo to říkala buď gynex nebo myslím fertipronu.

brussali
18. črc 2017

@horvi02 to, co popisujes, mi fyzik nedělá. Dělá mi klasické odblokacky šíje, žeber, kycli, masáž lytek (to je na bedra) a nakonec uvolnění svalů panevniho dna přes konečník dle Mojzisove. To je nepříjemné, ale da se vydržet. Při první návštěvě dle toho poznala, že jsem v kreci. Tam se prý projeví všechny křeče, naše depky, co se somaticky podepisují na hrudi, zablokovaných zebrech apod.

volfici
18. črc 2017

@marryline já brala 2-0-2 a břicho a prsa bolely cca od šestého dne po IUI až po MS. Ale ty bolesti byly "klasické" jako před MS, ne svaly nebo jako po námaze....

cambra
19. črc 2017

Já jsem po iui brala gynprodyl a měla jsem asi 4 bolesti v podbřišku....pak hodně prsa....a nakonec nic ž toho nebylo to co jsem chtěla....jdu na 2.kolo....a bez léků.. ..uvidime jak budou foliky růst sami.Zjistím 26.7. Takže před oči drep?Bože ten jsem naposledy měla asi jako dítě...uz ted se mi kroutí pusa....😊

cambra
19. črc 2017

Byl tu někdo na IUI bez clostilbegyt nebo něčeho podobného?
Protože jestli nebudu ok...tak až příští cyklus....

elony
19. črc 2017

@cambra Ahoj, já jsme byla v lednu úplně bez léků a vyšlo to 😉

cambra
19. črc 2017

@elony no super...hned mám lepší pocit....a nějak podpora..bylibky..jidlo?

juliia
19. črc 2017

@cambra
Ja jedu všechny cykly bez stimulace, kdyz ovulace probíhá, tak clostilbegyt neni treba. Jrn pregnyl nebo ovitrelle k casovani ovulace.😉

cambra
19. črc 2017

@juliia tak to mi snad dají.. ..mluvili jen o clostilbegytu že se to teď zkusí bez něj.. .

Strana