Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@cambra já piju kontryhel a beru vitamíny Be Parents. Pak jsem tu v jiné diskusi zahlédla, že na podporu ovulace jsou dobré grepy, tak od příštího cyklu vyzkouším. A jak tu čtu o té Fertiproně, tak jí zkusím taky 😉Mám tedy teď objednaný Inofolic, tak kouknu jaký je v tom rozdíl, nebo holky některá máte zkušenost?
Tenhle cyklus jen grepy a odedneska ananas- bromelain. A po grepech zaznamenan teda ukazkovy ovulacni hlen.👍
@volfici
Grepy ruzove...pila jsem fresh z delmartu a parkrat jedla klasiku růžový grep z obchodu.
Bromelain jsem sehnala v tabletách. Dnes jsem spolkla 1.tbl.
Mam tento:
https://www.001shop.cz/p/bromelain-500mg/?gclid...
@volfici ted se divam na slozeni a je hodne podobne. Obe obsahuji Inositol. Ten je hodne dulezity. Jinak grepy jsou vyborne na del.sliznici. vzdy 3 dny pred ovulaci kazdy den jeden snim a po ovulce je vyborny ananas na udrzeni plodu. Pokud mas ale utrogestan tak ananas je zbytecny 🙂
Holky, Fertiprona je český produkt, který obsahuje inositol a navíc ještě potřebné vitamíny s kyselinou listovou. Vychází to levněji oproti jiným produktům, které neobsahují ty vitaminy navíc.
Zdravím zase po čase - když už tady řešíte doplňky stravy, nezkoušela jste některá kotvičník zemní? Byla jsem u fyzioterapeuta na rovnání kostrče podle Mojžíšové a on mi doporučil užívat kotvičník. Tak jsem si ho tedy objednala, ale už se v těch vitamínech a doplňcích začínám ztrácet... B komplex, kyselina listová, pupalkový olej, drnek, kozlík, fertiprona... aby mi to pak nějak nezreagovalo :D
Holky vy co uzivate Utrogestan po iui jak se citite? Boli vas neco? Me boli silene bedra, hrud a prsa. Citim se jako bych makala v posilovne a vse me boli :D
@marryline já se předtím spletla, neuzivam po iui utros, ale duphaston. Reakce nemám ale vůbec žádné. Prostě nic. Já se hlavně fakt bojím, že nějak ani ty folikuly nakonec nepraskly nebo tak. Vůbec žádné symptomy ovulace jsem nezaznamenala.. už chci vědět, jak to sakres dopadlo. A to jsem teprve 3.den po 😝
@horvi02 ahoj, taky chodím na kostrc k fyzio, uz už od října asi jednou za dva měsíce..
Jinak ve vitaminech a pripravcich uz jsem se taky ztracela🙂 teď jak mám ale stimulaci před iui, ovitrelle a pak duphaston, tak už na radu Mudr Veru jen femibion a gynex. Nechci to prekombinovavat. A pokud se to má podařit, tak se to už s těmito 5 věcmi přece musí podarit😒
@brussali já mám gynex ještě nedobraný doma - brala jsem ho 3 měsíce a nakoupila si zásoby a nic, tak jsem na něj trošku zanevřela a už ho neberu. Můžu se zeptat, jestli ti fyzio pak i rovná pánev? Takovým tím šíleným způsobem, kdy ležíš na zádech a ona ti vší silou tlačí od pobřišku až na stydkou sponu? Bolelo to jako čert a ještě dnes si pomalu nemůžu ani zapnout kalhoty :D
@horvi02 já ho kdysi taky brala a zklamaně od nej upustila. Letos pri 1. Návštěvě caru mi Mudr řekla, že jsou třeba aspoň 3 měsíce, než to začne působit, resp. Pomáhat. Pak taky záleží, kdo má jaké potíže. Ja tehdy mela silene stresy v práci a gynex by za me zázrak asi nesvedl. Teď mi jej doporučila na lepší sliznici. Ještě teda nemůžu soudit.. mimo to říkala buď gynex nebo myslím fertipronu.
@horvi02 to, co popisujes, mi fyzik nedělá. Dělá mi klasické odblokacky šíje, žeber, kycli, masáž lytek (to je na bedra) a nakonec uvolnění svalů panevniho dna přes konečník dle Mojzisove. To je nepříjemné, ale da se vydržet. Při první návštěvě dle toho poznala, že jsem v kreci. Tam se prý projeví všechny křeče, naše depky, co se somaticky podepisují na hrudi, zablokovaných zebrech apod.
Já jsem po iui brala gynprodyl a měla jsem asi 4 bolesti v podbřišku....pak hodně prsa....a nakonec nic ž toho nebylo to co jsem chtěla....jdu na 2.kolo....a bez léků.. ..uvidime jak budou foliky růst sami.Zjistím 26.7. Takže před oči drep?Bože ten jsem naposledy měla asi jako dítě...uz ted se mi kroutí pusa....😊
Byl tu někdo na IUI bez clostilbegyt nebo něčeho podobného?
Protože jestli nebudu ok...tak až příští cyklus....

@marryline Moc díky, právě jsme objednala, tak uvidíme. Kéž by mi aspoň trochu pomohlo ke srovnání cyklu 🙏