Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@sheronek90 To dr. nepozna zda mas pruchodne vejcovody... Muzes mit ovulaci v poradku a vejcovody nepruchodne. Chces jit uz tak brzy do IVF jo? ja mam z toho zatim jeste strach z IVF. Kolik je tobe let? Me 26.
@marryline Jasný, já si to též myslím, takže se na to zeptám po třetím IUI. Jinak, jj, chci, hlavně kvůli partnerovi, není na co čekat a tlak okolí už mě také nebaví poslouchat, navíc bych chtěla mít dětí více a pokud to takhle bude při každém, tak to risknu. Také mám 26 let.
@sheronek90 No ja mela ted po druhem iui depku a taky premyslela nad IVF, ale hodne holek mi psala at jeste v mojem veku pockam, trosku me i vystrasily co vse to obnasi, ale rekla jsem si, ze do ledna s IVF pockam, budu chodit jen na IUI a pote bych sla taky do IVF.
@elony
http://www.azzurro.cz/131-cavallino-lido
Trochu doleji pod Lignano 😉
A dekuji...napodobne😘
Holky me je dneska divne, chvilkama me pobolivaji prsa a kdyz mam prázdnejsi zaludek tak se mi dela spatne...jako kdyz neco spatneho snis, ale pri tom mi kruci v břiše.
Jsem v praci a v jedne chvíli jsem myslela, ze budu muset zvracet.
Myslite, že to může byt po utrosi, kdyz jsem to nikdy s nim pred tim nemela?
Jsem teprve 6.den po IUI
@juliia tak držím pesti!! To by bylo krásné zjistit na dovolené.. teda ale samozřejmě kdykoli😀
Holky, já nemám vůbec nic, žádné příznaky nebo změny. Už s tím asi ani nepočítám. Škoda, napoprvé jsem si samozřejmě malovala úspěchy a přemýšlela, v kolikatem týdnu budu na dovolené, na oslavě apod.
@brussali já po ovitrelle měla ještě devátý den ducha, který mi nenáležel, jedenáctý den už sněhobílý
@uzivatelkapetra diky za zkusenost. Pak bych tedy mohla testovat nejdrive v utery.
@volfici presne, ono se to proste jen tak moc vlece! 😅
Hlavne ja ani nevim, kdy cekat ms. Moje prirozene cykly jsou vzdy 30-32 dnu (posledni 2 roky), s vyjimkou cervna (37 dnu). IUI (a snad i navozena ovulace) ale byla 11DC. Ms by pak mela prijit 14-16 dnu po ovulaci, ne? Cili mam asi cekat kratsi cyklus, ze...
Tak ja dnes testla zda je pregnyl jeste v tele a test je bily...takze za tyden se uvidi, testnu a dalsi den odjíždíme domu.
Tak pa holky a tesim se na novinky 👍

@marryline Kdepak, nebyla. Dr. mi řekla, že mám ovulaci v pořádku a to z každého vaječníku pravidelně. Ale tak uvidíme, chci jít na to třetí IUI a pak už na IVF.