icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

sheronek90
21. črc 2017

@marryline Kdepak, nebyla. Dr. mi řekla, že mám ovulaci v pořádku a to z každého vaječníku pravidelně. Ale tak uvidíme, chci jít na to třetí IUI a pak už na IVF.

marryline
21. črc 2017

@sheronek90 To dr. nepozna zda mas pruchodne vejcovody... Muzes mit ovulaci v poradku a vejcovody nepruchodne. Chces jit uz tak brzy do IVF jo? ja mam z toho zatim jeste strach z IVF. Kolik je tobe let? Me 26.

sheronek90
21. črc 2017

@marryline Jasný, já si to též myslím, takže se na to zeptám po třetím IUI. Jinak, jj, chci, hlavně kvůli partnerovi, není na co čekat a tlak okolí už mě také nebaví poslouchat, navíc bych chtěla mít dětí více a pokud to takhle bude při každém, tak to risknu. Také mám 26 let.

marryline
21. črc 2017

@sheronek90 No ja mela ted po druhem iui depku a taky premyslela nad IVF, ale hodne holek mi psala at jeste v mojem veku pockam, trosku me i vystrasily co vse to obnasi, ale rekla jsem si, ze do ledna s IVF pockam, budu chodit jen na IUI a pote bych sla taky do IVF.

juliia
21. črc 2017

@elony
http://www.azzurro.cz/131-cavallino-lido
Trochu doleji pod Lignano 😉
A dekuji...napodobne😘

juliia
21. črc 2017

Holky me je dneska divne, chvilkama me pobolivaji prsa a kdyz mam prázdnejsi zaludek tak se mi dela spatne...jako kdyz neco spatneho snis, ale pri tom mi kruci v břiše.
Jsem v praci a v jedne chvíli jsem myslela, ze budu muset zvracet.
Myslite, že to může byt po utrosi, kdyz jsem to nikdy s nim pred tim nemela?
Jsem teprve 6.den po IUI

elony
21. črc 2017

@juliia to zní nadějně!! Přesně takto jsem minule poznala, že jsem těhotná + velká a bolavá prsa. Takže držím palce 🍀👍

juliia
21. črc 2017

@elony
To by bylo neuveritelne úžasné, ale taky je to mozna z toho vedra. Ted jedu z prace a uz jsem pres 2 hodiny nejedla a uz to zase začíná...jako kdyz neco spatneho snis...

marryline
21. črc 2017

@juliia juu, to vypada nadejne 🙂 me bolely prsa taky po iui ale ted uz neboli. Dnes jsem 8 den po iui. Obcas mi v nich pichne, ale to je vse. Drzim moc palceee.

volfici
21. črc 2017

@juliia mě takhle bylo taky zhruba ten šestý, sedmý den po IUI. Ale třeba to je dobré znamení 😉

juliia
21. črc 2017

@marryline
@volfici
@elony
Tak večer zadna velka změna...
Tak se nechame prekvapit 🙏

Zitra odjíždíme

Drzim vam vsem moc palce a urcite se ozvu 😘

volfici
21. črc 2017

@juliia užij si dovolenou! A držím palce 😉

brussali
22. črc 2017

@juliia tak držím pesti!! To by bylo krásné zjistit na dovolené.. teda ale samozřejmě kdykoli😀

Holky, já nemám vůbec nic, žádné příznaky nebo změny. Už s tím asi ani nepočítám. Škoda, napoprvé jsem si samozřejmě malovala úspěchy a přemýšlela, v kolikatem týdnu budu na dovolené, na oslavě apod.

volfici
22. črc 2017

@brussali a testovala jsi?

brussali
22. črc 2017

@volfici nn, jeste ne. Myslim, ze je brzy. Teprve 8. den po Ovitrelle (7. den po iui). Kdy nejdriv to ma cenu?

uzivatelkapetra
22. črc 2017

@brussali já po ovitrelle měla ještě devátý den ducha, který mi nenáležel, jedenáctý den už sněhobílý

brussali
22. črc 2017

@uzivatelkapetra diky za zkusenost. Pak bych tedy mohla testovat nejdrive v utery.

klara2509
22. črc 2017

Ahoj holky, jsem po druhém IUI, testovala jsem od 13 . dne, ale výsledek je hodně slabý. Co myslíte? Dnes 15. den.. Skoro nejsou ani vidět.

brussali
22. črc 2017

@klara2509 Ahoj, uplne minimalni stin tam vidim. Ale nemam vlastni zkusenost, zda to vzdy znamena, ze pak zesili... Asi nezbyva nez testovat dal. Nemas jit taky brzy na krev?

klara2509
22. črc 2017

@brussali Ahoj, jj na gyndu jsem objednaná na čtvrtek, tak snad se dozvím více. Kéž by to už bylo ono..

babeta1
22. črc 2017

@klara2509 ahoj, taky tam stin vidim, zvlast ten prvni zprava, ale tezko rict, je to zatim hodne malo..kdy ma prijit ms?

volfici
22. črc 2017

@brussali já myslela že jsi o týden dál... No tak to je brzy ještě, to jo...

volfici
22. črc 2017

@klara2509 taky tam něco vidím... 13.den je už asi dlouho na to aby to bylo z Ovitrelle, tak třeba je to dobré a usmálo se na tebe štěstí 🍀zkus za pár dní, pokud nejdeš teď nějak na krev, a uvidíš 😉

brussali
22. črc 2017

@volfici presne, ono se to proste jen tak moc vlece! 😅
Hlavne ja ani nevim, kdy cekat ms. Moje prirozene cykly jsou vzdy 30-32 dnu (posledni 2 roky), s vyjimkou cervna (37 dnu). IUI (a snad i navozena ovulace) ale byla 11DC. Ms by pak mela prijit 14-16 dnu po ovulaci, ne? Cili mam asi cekat kratsi cyklus, ze...

marryline
22. črc 2017

@brussali ja mam uplne stejne pocity jako ty, ale vetsinou prijde tehu kdyz to clovek nejmene ceka, takze treba budem prekvapeneeee. To by bylo super,vid?

marryline
22. črc 2017

@klara2509 vim ze fotak hodne zkresluje, takze druha carka ve skutecnosti je urcite o neco silnejsi. Ja ji vidim ale i tak. Podle me se muzes pomalu radovat 😍

marryline
22. črc 2017

@klara2509 mela jsi nejake priznaky nez sis delala test? Ja jsem 9 den po druhem iui, ale priznaky nemam zadne ☹

juliia
22. črc 2017

@brussali
Urcite, po IUI mivam MS do 17 dni...vlastne 3 dny od vysazeni utrogestanu😉
Takze 11+14+3=28 😉

juliia
22. črc 2017

@klara2509
Drzim palce, aby silila. Ja jsem neco podobneho mela minuly cyklus, ale HCG bylo pod 5 a uzavreno jako biochemicke.
Drzim palec 🙏

juliia
22. črc 2017

Tak ja dnes testla zda je pregnyl jeste v tele a test je bily...takze za tyden se uvidi, testnu a dalsi den odjíždíme domu.

Tak pa holky a tesim se na novinky 👍

Strana