icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

babeta1
26. črc 2017

@marryline v podstate ano, to se fakt moc neda odlisit🙂 pak jsem udelala test a bylo jasno🙂

marryline
26. črc 2017

@babeta1 a bolely te i prsa? ja podbrisek citim fakt hodne,vic nez jindy, ale prsa ne. Jen mi v nich pichne obcas.

babeta1
26. črc 2017

@marryline poprve ano, podruhe ne🙂 tak si pak vyber🙂 podruhe jsem si rilala, ze to nevyslo, kdyz neboli a vyslo🙂

volfici
26. črc 2017

@marryline tak třeba 😉🙏 budeš testovat?

cambra
26. črc 2017

Právě jsem si pichla ovitrelle....drzte palce..v pátek ve 14hod mě čeká druhý pokus IUI. Doktorka pak doporučuje IVF.. .nemela bych mít žádný zdravotní problém.. takže by prý byla větší pravděpodobnost že to dřív vyjde...drzte palce...🙂

sofinka84
26. črc 2017

@brussali ahojky, ne,stimulace nebyla, na utz jeden folikul,ty dalsi dva asi nebyly videt,pry se to muze stat. Ja si tri urcite nenecham,to je pro me nepredstavitelne po vsech strankach.

sofinka84
26. črc 2017

@volfici diky,gol to je,priroda byla az moc stedra ☹

sofinka84
26. črc 2017

@marryline ahojky,prekvapeni je slabe slovo. Redukuje se pocet plodu v deloze. Dvojcata bych dala,tri uz proste ne. Pred IUI zadna stimulka nebyla, na utz jeden folik. Je mi 32 a proste si tri nedokazu predstavit. Diky moc, verim,ze to vse dobre dopadne.

sofinka84
26. črc 2017

@marryline Me jen jinak bolel podbrisek,jinak vubec nic.

marryline
26. črc 2017

@sofinka84 a chces si nechat dve nebo jen jedno? Muzes to k necemu prirovnat jak te bolel podbrisek?

marryline
26. črc 2017

@volfici keeez by 🙂 nn testovat nebudu. V patek jdu na krev tak se dozvim vysledek🙏

misko5
26. črc 2017

Ahoj holky..dnes utz. 13.DC, folík 22 mm, sliznice 10 mm, ovitreel a zítra 3.IUI...

misko5
26. črc 2017

@marryline v pátek čekáme tvoje výsledky...držím palečky..

misko5
26. črc 2017

@sofinka84 to je překvápko teda..přeji sílu a pevné nervy..drž se 🍀

misko5
26. črc 2017

@horvi02 ahoj..jáá iui zítra..tak budem čekat spolu 😉 a ještě @cambra v pátek..

klara2509
27. črc 2017

Holky tak u nás asi blbý ☹ 4 pozitivní testy a včera večer jsem začala krvácet.. Jsem si skoro jistá, že je to MS.. Dnes jdu na gyndu, ani nevím jestli to má cenu tam jít

marryline
27. črc 2017

@misko5 byl by to zazrak. Dam urcite vedet 🙂. A tobe a @cambra, @horvi02 drzim moc palce u iui 🙂

sofinka84
27. črc 2017

@marryline Dam na doktora,pokud to pujde necham si dve,pokud ne tak jedno. Uvidim pristi tyden na kontrole. Bolel me tak nejak krecovite,i ted me obcas tak zaboli.

sofinka84
27. črc 2017

@misko5 dekuji,tobe at to dnes vyjde 😉

volfici
27. črc 2017

@misko5 držím palce!

cambra
27. črc 2017

@misko5 a @horvi02....myslim na vás.. .snad nam to všem vyjde....kolikaty máte pokus?
Když to nevyjde...tak asi půjdeme do ivf.. .tam je pravděpodobnost vyšší.. .
Holky...jak to těšíte v práci?Dostanu propustku.. .ale rypou do me...kam pořád k doktorovi chodim...a to jsem navíc skutečně nemocna (autoimun.onemocneni) tak se mám na co vymlouvat....u nás jsme všichni tak trochu nuceni workoholici...

brussali
27. črc 2017

@marryline paani, takové skvělé příznaky, to uz jsme se tedy rozešly. Budu moc držet pěsti! Statistický to tu prece někomu tento měsíc musí vyjit😉

brussali
27. črc 2017

@klara2509 držím pěsti.. třeba se to ještě nějak pozitivně vyvrbi. Někdy jsem to tu na mk četla, že holky hodně spinily během 1.trim.

volfici
27. črc 2017

@klara2509 držím palce ✊, třeba to bude dobrý 🍀😘

marryline
27. črc 2017

@brussali jaktoo? vzdy jeste ms nedorazila? jako ja si fakt moc nadeji nedavam.

horvi02
27. črc 2017

@brussali testovala jsi? Možná nemáš jen příznaky, ale to taky nemusí nic znamenat (moje švagrová vůbec nevěděla, že je těhu dokud si neuvědomila, že už druhý měsíc nemá MS). Budu moc držet palečky! My máme poslední pokus, protože už jsme měli tento rok 6 IUI - na výsledek posledního musím počkat do příštího týdne - doktor říkal, že cca 6 dní trvá, než se spermík zavrtá do vajíčka a začne se rozvíjet jako plod. Měla jsem 7 folikulů - krásných velkých - doktor říkal, že je to už jak na IVF + manža má perfektní spermio, ale tož kurnik proč to teda pořád nejde to nechápu :(

@marryline Wow! To jsou perfektní příznaky, to jsi borka, že vydržíš netestovat (já už bych měla počůraných papírků na tvém místě... :D :D ). Moc se těším na páteční info!!!

@misko5 To je super! Budu moc ráda, když nebudu muset čekat sama - i když jakožto poslední pokus je to pro mě docela dost stresík... pak už jen IVF a toho se hodně bojím :(
@cambra My už máme poslední (6.) IUI... takže jsem domluvená s doktorem, že po MS za ním zajdu a domluvíme typ stimulačního protokolu a v září jdeme do IVF... V práci ví, že chodím na kliniku, tak to neřeší, ale zase si všechny hodiny strávené mimo musím naddělat :( Jsem účetní a tak tu na mě práce vždy počká až do večera :D

horvi02
27. črc 2017

@sofinka84 mrzí mě, že se musíš takto rozhodovat - když jsem před dvěma lety otěhotněla, tak mi doktor řekl, že to taky vypadá na trojčata (byla jsem teprve 4tt, tak to ještě nešlo dobře poznat)... a já se docela těšila (přeci jen bude super, že si budou mít pořád s kým hrát, nebudou sami na problémy ve škole se spolužáky atd atd...) a tak mě pak moc mrzelo, že to nevyšlo... Věřím, že se rozhodneš správně a vím, že u trojčat hrozí velké riziko různých vad. Dej nám prosím vědět, jak pokračuješ a jak ses nakonec rozhodla? Upřímně ti závidím, že čekáš prcka, ale nezávidím tohle rozhodování :( Bude to těžké...

klara2509
27. črc 2017

@brussali
@volfici

Holky děkuji za podporu, ale nevypadá to... sliznice je nízko..zítra budu mít výsledky z krve, ale už si nedělám moc naděje :( 🙂 tak snad příště..to čekaní je hrozné

marryline
27. črc 2017

@klara2509 moc ti budu drzet palce, treba budes mile prekvapena a vsechno dobre dopadne. Dej nam vedet 🙂

horvi02
27. črc 2017

@klara2509 Tys měla 4 pozitivní testy a nakonec nic? A kdy sis je dělala prosímtě? Nemohl to být důsledek ovitrelle/pregnylu? To mě příšerně mrzí, to musí být fest podpásovka, když už tě testy tak navnadí :(

Strana