icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
3. srp 2017

@bulikova ahoj, jak jsi nakonec dopadla? Testovala jsi ještě?

uzivatelkapetra
3. srp 2017

Holky když už se tady chystáte do ivf, byly jste už všechny na laparce? Některé tu tlačí věk, chápu.

volfici
3. srp 2017

@uzivatelkapetra já jo, ale už před mnoha lety. Teď v únoru mi dělali vyšetření průchodnosti už jen pod rentgenem (HSG)

horvi02
3. srp 2017

@uzivatelkapetra já ne, mi doktor řekl, že je to zbytečné, když jsem před dvěma lety otěhotněla. Ale už začínám dost pochybovat, jestli bych neměla raději taky jít... ani imunologii nám nedělali ani genetiku... jen jsme profrčeli IUI a teď jsem zvědavá co bude dál... :/

uzivatelkapetra
3. srp 2017

@horvi02
@volfici díky
Já se teď připravuju jak ve svém caru oznámím, že jsem se rozhodla na to jít v naší nemocnici. V car mi to původně rozmlouvali, ale teď jsem se dozvěděla že to tam prý nedělají, tak už mi je to jasné.

aptacek
3. srp 2017

@pajavaldol super super, to musí klapnout 🙂 já v pondělí injekce, v úterý bolest v podbřišku a středa iui. Tak snad nám to vyjde 🙂 po zákroku mě taky trochu bolelo, teď beru utrouš.
Já ten clostik jen 1-0-0 takže vajíčka dvě. Já si ovu test nedělala, prý po ty injekci je prostě pozitivní,zkoušela jsem TT a ten byl krásnej 😀 tak uvidíme kdy to z těla vyprchá

horvi02
3. srp 2017

@aptacek Vyprchat by to mělo cca za 10 dní ;) takže pak už je nej začít testit naostro ;)

aptacek
3. srp 2017

@horvi02 zkusim TT i dřív, kdy to začne vyprchavat. Jsem spíš zvědavá jako to funguje 😀

pajavaldol
3. srp 2017

@aptacek to jsi byla ted ve stredu???na IUI?

babeta1
3. srp 2017

@horvi02 10 DPO je moc brzy, jeste to nevzdavej ;)

janca84
3. srp 2017

@volfici Dekuji moc, jsi hodna, ale jdu az zitra, 10.20 hod

juliia
3. srp 2017

@miracleelcarim
@aptacek

Holky vítejte, treba zrovna bude ty šťastne co se jim povede hned 1.pokus!:wink:
Preju hodně stesti 🍀

Ja vcera vecer pichla 1.injekci gonalu...tak uz mi to zacalo....drzte nam palce 🙏

juliia
3. srp 2017

@uzivatelkapetra
Ano byla jsem v dubnu 2017, vse v poradku😉

juliia
3. srp 2017

@horvi02
Urcite bych si ta vysetreni prosadila. Za 2 roky se toho muze zmenit.
Drzim palce 😘

juliia
3. srp 2017

@volfici
Jak jsi na tom? Dnes se dozvíš leky? A cekas na cyklus?

aptacek
3. srp 2017

@pajavaldol jojo včera na prvním pokusu 🙂 na nic nám nepřišli. Manžel jen včera lehce pomalejší spermiogram, já trošku rozhozený cykly, jinak niiiic
Co vy?

aptacek
3. srp 2017

@juliia moc děkuji 🙂 bylo by to super. Po roce, loni v srpnu jsme otěhotněla ale bohužel SP.
Co to je za injekci? Ty začínáš IVF?

pajavaldol
3. srp 2017

@aptacek no manzel spermiogram trochu nad prumerny,tak ze ok.no a ja ja pred 8 lety otehotnela prirozene,ale s manzelem nam to neslo,navic se pridala sniz.fuknce stitne zlazy a nepravidelna menstruace,a tim padem zadna ovulace.Tak vcera prvni pokus inseminace

aptacek
3. srp 2017

@pajavaldol áha, takže se toho sešlo víc. Naštěstí tyhle věci už se dají krásně vyléčit 🙂
Takže jsme tu tři, které měli včera první iui 🙂 tak snad se štěstí obrátí na naši stranu 😍

pajavaldol
3. srp 2017

@aptacek jj snad ano,zacinam tomu verit,jako jinak mam dole vse v poradku zadne srusty ani nic jinyho tak snad jo snad se nam vsem zadari

horvi02
3. srp 2017

Holky, která z vás byla na laparce? Jak dlouhá je prosím hospitalizace a jak dlouho musíte pak ležet doma?

horvi02
3. srp 2017

@juliia Budeme ti držet palce, ať je tohle IVF první i poslední a vše dopadne na jedničku!!!

cambra
3. srp 2017

Dnes 6 dní po IUI.. .a cítím se abnormálně normalne....coz je úplně jiná než minule kdy to nevyšlo ...a i kdyz jedu jakoby nic...jsou chvíli kdy si sednu a zamyslím se zda to vyšlo či ne...
Jediné co..tak mě už asi 2 den bolí prsa..ne bradavky...proste celá prsa a tak nějak na dotek a nebo když sundam "chlivky" 😂 jo a cpu do sebe crinone...mate zkušenost?Náhrada za gynprodyl...... omlouvám se...musela jsem že sebe zas něco vysypat....😊

volfici
3. srp 2017

@janca84 já nekoukla na čas 😂😉

volfici
3. srp 2017

@juliia ahojky, jo dneska jsme byli v CAR, no hlava jak pátrací balón, nakonec ISCI, prodloužená kultivace, zamrazit každé zvlášť.
Dostala jsem Puregon 250 jednotek až do prvního ultrazvuku. Když jsem viděla ty další léky co pak přibudou, tak si můžu otevřít lékárnu 😂
Na ultrazvuku bylo dnes 17 folikulů, tak z toho měla doktorka radost, dokonce říkala, že mám hodnoty odpovídající třicetileté a ne skoro čtyřicetileté. Tak mám celkově z toho dobrý pocit, snad je to všechno dobré znamení 🙏
Stimulovat začnu někdy příští týden, dnes jsem 21.DC

janca84
3. srp 2017

@volfici Přeji hodně štěstí 🙂

horvi02
3. srp 2017

@volfici Wow! A to jsi měla 17 folikulů bez stimulace, nebo to už jsi brala ten puregon? Protože to je tedy hroooomada folíků :D

volfici
3. srp 2017

@horvi02 no, já to jako moc nepochopila, protože dnes jsem 21 DC, ovulace mi už proběhla, takže tyhle jsou jako připravené na další cyklus? Já právě myslela, že teď nic vidět nebude, že teď je tam vlastně prázdno a nové se ukážou až po menstruaci před další ovulací... Tak jsem z toho byla taková zmatená, ale doktorka byla spokojená, tak asi ví proč 😂

aptacek
3. srp 2017

@cambra tak prsa jsou dobrý znamení 🙂 je fajn na to nějak extra nemyslet, ono si to miminko cestu najde 🙂 držím palce!

babeta1
3. srp 2017

@volfici jj to jsou ty, co jsou ready na priste🙂 z nich pak vzejde dominantni folikul, ktery vyroste🙂 v pripade ivf jich je samozrejme vice. Tak at se vydari hned prvni pokus 😉 🍀

Strana