icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

babeta1
7. srp 2017

@elony Ahoj, tak to bohuzel v soukromych CARech byva, potrebuji vydelat :( Proto taky radi nuti IVF, za to maji penez vic.. Jinak ja chodila v Praze do VFN u Apolinare a krome Ovitrelle a mozna doplatku na Clostil v lekarne me to nestalo nikdy nic. Mam udelanou pruchodnost (plynem), imunologii u nejlepsi reprodukcni imunolozky, co slo a genetiku s pritelem primo v ustavu genetiky - ani zde jsem nikdy neplatila nic. Na IUI jsem byla 2x (az po imunologii a pruchodnosti) a vyslo to v obou pripadech. Na genetiku jsem sla az po ZT, ale je fakt, ze tu delaji neradi, malokdy se neco najde - u nas taky nic, zalezi jestli ti to doktor napise, resp. ja si o to rekla. Drzim moc palce!

cambra
7. srp 2017

@elony myslím si že 800tis je rozhodně neznici....bud to bude chyba nebo jiný háček. ...

elony
7. srp 2017

@babeta1 Moc děkuji za tvoji zprávu. Taky se poohlídnu po státních CARech. Hodně mě to zklamalo musím říct.

elony
7. srp 2017

@cambra no jsem moc zvědavá na vysvětlující email. Podle toho se rozhodnu, co dál. Tento cyklus ještě určitě podstoupím u nich, když už jsme tak daleko, ale na příště se zkusím poptat ve státních carech jak psala @babeta1 👍

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol přesně, já už se taky těšim 🙂 furt mě jen občas doslova brní prsa, jinak nic 😀

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek me to dnes vzbudilo uplne me v prsach jakoby palelo a v podbrisku mam tlak a ocas me tam zaboli jak pred menstruaci,a to podotykam ze me prsa pred menstruaci nikdy neboli

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol joo to břicho taky, ale to mývám bolesti vždy před MS.. no jsem zvědavá jak dopadnem 🙂 zatím koukám, že příznaky stejný 😀

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek modlim se i za tebe,sice se nezname osobne ale jsi mi sympaticka a nabijis me pozit. myslenim😉

babeta1
7. srp 2017

@elony ono samozrejme taky zalezi pak na kvalite a moznostech - ja bydlim pobliz Prahy tak mam tu moznost si celkem vybrat no..

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol jeee to je super 🙂 tak to má být, musíme se podporovat 🙂 já na nás furt myslím, jak to máme stejný atd. 😀

elony
7. srp 2017

@babeta1 já jsem z Brna, takže taky tu možnosti naštěstí jsou 😉

uzivatelkapetra
7. srp 2017

Stále vás tady sleduji, ale tento měsíc jsem se na vše vykvákla. Celý sedmý měsíc měl car dovolenou a já prodělala vdavky, takže na to teď kašlu úplně. Pokud ms nedorazí do dejme tomu 40dc, tak si zajdu k dr.
Teď nějak vůbec nebyl čas furt někde trajdat🙂

cambra
7. srp 2017

Damy..zrovna jdu na debatu....Umele oplodneni=umělá rodina....je to o možnostech resp. Nemoznostech asist.reprodukce pro svobodné a lesby..tak jsem zvědavá co se dozvim...

lidaadil
7. srp 2017

@volfici , @aptacek , @juliia Mockrát děkuji!

@juliia Jj, přesně tak, jeden OK, druhý neprůchodný.

@elony Chodíme do Sanusu v Jihlavě. I když jsme samoplátci, tak za IUI platíme 1000,- Kč + 215,- Kč Ovitrille. Jsem v šoku, když občas čtu, co chtějí po Vás v jiných centrech. Jsou to někdy šílené částky!!

misko5
7. srp 2017

@elony ahojky..Sanus Pardubice..Ovitrel cca 220,- IUI 1.000,- Nenech se ošidit 😉 .

misko5
7. srp 2017

Zdravím holky čekatelky..stálice i nováčky 😉
Kdo mne sleduje, tak hlásímm:
Dnes 11.den po IUI, (25.dc.) se mi asi rozjíždí ms..Ráno špinění, večer už krev..Sakryš, bych se na to....chjoo..
Přála bych si, aby to byla nidace, ale naděje je mizivá..
Noo..co teď?
Uvidíme..asi tě budu @horvi následovat.. ☹

aptacek
8. srp 2017

@misko5 achjo, to je mi líto ☹ snad se zadaři příště ❤
Já jdu v devět na kliniku tradiční čínské medicíny. Tak jsem zvědavá 🙂
Ráno jsem týden po iui zkoušela TT po ovitrelle, ale mám jiný TT a čárka je silnější než před 2dny, takže se v těle ještě drží...

pajavaldol
8. srp 2017

@aptacek ja dnes uplne ciste bilej test tak ze injekce uz vyprchala

marryline
8. srp 2017

Ahooj holky, co je tady noveho? Nejake pozitvni testiky? Tyden jsem tu nebyla, mela jsem moc prace :-/. Zitra me ceka pruchodnost vejcovodu hycosy, pote se chci domluvit s dr.na 3 iui se stimulaci konecne. Snad vse vyjde podle planu. Mam dotaz k tomu hycosy,vy ktere jste na tom byli nevite zda je potom vetsi pravdepodobnost lepe otehotnet? Vim, ze u laparoskopie to tak je, ze potom je to vic zpruchodnene, ale pro ten roztok to asi neplati, ze?

horvi02
8. srp 2017

@marryline Ahoj zlato, ráda tě tu zase vidím. Já sice na hycosy nebyla, ale dost jsem to studovala na netu a našla jsem spoustu článků o tom, že je pak vyšší šance na otěhotnění, protože ti ty cesty jakoby "protáhnou" 🙂 Tak budu držet pěsti!!

janca84
8. srp 2017

@marryline muzu se zeptat plati se to hycosy?

pajavaldol
8. srp 2017

Devcata potrebuji poradit,jsem 6 den po iui a dnes po koupani jsem si z bradavky vytacila tri kapky mazleve tekutiny muze to neco znamenat??

aptacek
8. srp 2017

@pajavaldol to se mi stalo, když jsem byla těhotná 😀 tak třeba...

pajavaldol
8. srp 2017

@aptacek kezby byla jsem z toho v soku

elony
8. srp 2017

@marryline Ahojky, tak držím palce, ať je vše Ok 😉 Já na tom byla, bylo to nepříjemné, ale dá se vydržet 😉 My pak hned šli na IUI, které vyšlo, tak budu držet palce 👍

marryline
8. srp 2017

@horvi02 ahooooj :* dekuji za info a jak jsi na tom ty?🙂

marryline
8. srp 2017

@janca84 ano, budu platit 1900kc.

marryline
8. srp 2017

@elony ahojky 🙂 ty jsi byla v ten samy mesic po hycosy na iui? Me to moc nedoporucuji z duvodu infekce, ale jako rada bych sla. Nevis kolik dni od hycosy bylo iui?

elony
8. srp 2017

@marryline ted jak nad tim premyslim, tak nevim, jestli to bylo ten stejny mesic, tak se onlouvam. Koukala jsem, jestli to nemam zapsane nekde a bohuzel. Zas pokud ti to doktori vylozene nedoporucuji, tak bych jim asi spis verila 😉

janca84
8. srp 2017

@marryline Děkuji, přemýšlím teď jestli jít na hycosy nebo laparku nebo co dál, když to tento měsíc nevyjde.

Strana