Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@pajavaldol přesně, já už se taky těšim 🙂 furt mě jen občas doslova brní prsa, jinak nic 😀
@aptacek me to dnes vzbudilo uplne me v prsach jakoby palelo a v podbrisku mam tlak a ocas me tam zaboli jak pred menstruaci,a to podotykam ze me prsa pred menstruaci nikdy neboli
@pajavaldol joo to břicho taky, ale to mývám bolesti vždy před MS.. no jsem zvědavá jak dopadnem 🙂 zatím koukám, že příznaky stejný 😀
@aptacek modlim se i za tebe,sice se nezname osobne ale jsi mi sympaticka a nabijis me pozit. myslenim😉
@pajavaldol jeee to je super 🙂 tak to má být, musíme se podporovat 🙂 já na nás furt myslím, jak to máme stejný atd. 😀
Stále vás tady sleduji, ale tento měsíc jsem se na vše vykvákla. Celý sedmý měsíc měl car dovolenou a já prodělala vdavky, takže na to teď kašlu úplně. Pokud ms nedorazí do dejme tomu 40dc, tak si zajdu k dr.
Teď nějak vůbec nebyl čas furt někde trajdat🙂
Damy..zrovna jdu na debatu....Umele oplodneni=umělá rodina....je to o možnostech resp. Nemoznostech asist.reprodukce pro svobodné a lesby..tak jsem zvědavá co se dozvim...
@volfici , @aptacek , @juliia Mockrát děkuji!
@juliia Jj, přesně tak, jeden OK, druhý neprůchodný.
@elony Chodíme do Sanusu v Jihlavě. I když jsme samoplátci, tak za IUI platíme 1000,- Kč + 215,- Kč Ovitrille. Jsem v šoku, když občas čtu, co chtějí po Vás v jiných centrech. Jsou to někdy šílené částky!!
Zdravím holky čekatelky..stálice i nováčky 😉
Kdo mne sleduje, tak hlásímm:
Dnes 11.den po IUI, (25.dc.) se mi asi rozjíždí ms..Ráno špinění, večer už krev..Sakryš, bych se na to....chjoo..
Přála bych si, aby to byla nidace, ale naděje je mizivá..
Noo..co teď?
Uvidíme..asi tě budu @horvi následovat.. ☹
@aptacek ja dnes uplne ciste bilej test tak ze injekce uz vyprchala
Ahooj holky, co je tady noveho? Nejake pozitvni testiky? Tyden jsem tu nebyla, mela jsem moc prace :-/. Zitra me ceka pruchodnost vejcovodu hycosy, pote se chci domluvit s dr.na 3 iui se stimulaci konecne. Snad vse vyjde podle planu. Mam dotaz k tomu hycosy,vy ktere jste na tom byli nevite zda je potom vetsi pravdepodobnost lepe otehotnet? Vim, ze u laparoskopie to tak je, ze potom je to vic zpruchodnene, ale pro ten roztok to asi neplati, ze?
Devcata potrebuji poradit,jsem 6 den po iui a dnes po koupani jsem si z bradavky vytacila tri kapky mazleve tekutiny muze to neco znamenat??
@pajavaldol to se mi stalo, když jsem byla těhotná 😀 tak třeba...
@aptacek kezby byla jsem z toho v soku

@elony Ahoj, tak to bohuzel v soukromych CARech byva, potrebuji vydelat :( Proto taky radi nuti IVF, za to maji penez vic.. Jinak ja chodila v Praze do VFN u Apolinare a krome Ovitrelle a mozna doplatku na Clostil v lekarne me to nestalo nikdy nic. Mam udelanou pruchodnost (plynem), imunologii u nejlepsi reprodukcni imunolozky, co slo a genetiku s pritelem primo v ustavu genetiky - ani zde jsem nikdy neplatila nic. Na IUI jsem byla 2x (az po imunologii a pruchodnosti) a vyslo to v obou pripadech. Na genetiku jsem sla az po ZT, ale je fakt, ze tu delaji neradi, malokdy se neco najde - u nas taky nic, zalezi jestli ti to doktor napise, resp. ja si o to rekla. Drzim moc palce!