icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

paniba
8. srp 2017

Ahojte všechny ☺ nejsem tu nová, čtu si vaše příspěvky už dlouho. Jen jsem nikdy nic nenapsala. Snažíme se s manželem o miminko uz čtyři roky a teprve letos od března to řesíme v CAR ve FN Olomouc. Teď právě jsme 12. den po 4. IUI bez stimulace. Ale už třetí den cítím prsa a v podbřišku cítím přicházející MS 😩

uzivatelkapetra
8. srp 2017

@paniba ahoj, kde je u vás problém víte?

janca84
8. srp 2017

@paniba Přeji ať to vyjde, třeba to není MS....

paniba
8. srp 2017

Nevíme ☹ ze začátku, ještě před návštěvou CAR měl manžel opakovaně velmi špatnou pohyblivost spermií cca 10-15% progresivních. Proto nám ještě před vyšetřením doporučovali rovnou IVF. Po zopakování spermiogramu měl však pohyblivost i množství nadprůměrné. Tak nám poté sami doporučili zkusit nejdříve IUI. Já jsem akorát po resekci cysty na pravém vaječníku. Ale ovuluju střídavě na obou. Zatím bez stimulace. Můj gynekolog mi vychází vstříc, vždycky zkontroluje folikul a teprve, když má správnou velikost, tak jedeme do Olomouce. Ale je to už čtvrtý pokus a už mě začínají tlačit do IVF, tak uvidíme. Je to teda dost o nervy. Ti co otěhotní hned, jak si umanou, si často neuvědomují, jaké mají štěstí.

paniba
8. srp 2017

@janca84 děkuji 🙂

fazole1989
8. srp 2017

Ahoj, ja chodila vzdy na dve iui za mesic, vzdy ob den...pry je vetsi sance 🙂 druhy pokus se snad povedl (jsem 4tt+6). Takze to doporucuju takto + jsem byla po iui na kraniosakralni terapii na zklidneni (nedelaji ji doktori).

horvi02
8. srp 2017

@paniba Pokud tě bolí prsa a podbřišek, tak je to dobré ;) těhu některé kočeny bolí jako MS a k tomu se přidají prsa, takže ještě nemysli na to co bude s IVF a uvidíš - možná budeš mile překvapena 🙂

cambra
8. srp 2017

@paniba držím palce....at to vyjde...dle všeho tezko říct zda je na cestě MS či //. Já jsem 11 den po IUI a budu v patek testovat.. ..citim se jako by nic...hen mě bolí prsa....tak uvidíme 😊

misko5
8. srp 2017

@paniba ahoj, vítej, ještě je brzy házet flintu do žita..ale chápu, že jsi skeptická, než natěšená a pak zklamaná..Držím palce aby 4.IUI vyšlo...😉

misko5
8. srp 2017

@elony ahoj, tak co, už ti napsali vysvětlení na cenu???

elony
8. srp 2017

@misko5 ahoj, ano dnes jsem dostala email a to se podrz 😂 velice se omlouvali, ze to spletli a ze samozrejme jako pro pojistence plati cena 1500 Kc. Ufff 👍 takze dnes rano Ovitrelle a zitra jdu na to. Jen jsem trochu skepticka, protoze mi po Ovitrelle zatim neprisel plodny hlen. Kdyz jsem byla na IUI v lednu, pichala jsem Pregnyl a hlen jsem mela.. tak uvidime no 😉

lidaadil
8. srp 2017

@marryline AhoJ, byla jsem na HyCoSy v pátek. Dr prohlásil, že mám docela velký folík na správné straně a hned mě objednával na pondělí na UZ a stanovení termínu další IUI. Zítra jdeme na věc... Trošku mě překvapilo, že i přes to, že mám zánět moč.měchýře... Prý to není problém, pokud mám antibiotika, která mohou brát těhotné ženy...

@elony Super, držím pěsti! Také jsem si dnes ráno píchla Ovitrelle a zítra mám další pokus IUI...

elony
8. srp 2017

@lidaadil super, taky budu moc drzet palce!! Kolikaty pokus to te ceka?

misko5
8. srp 2017

@lidaadil
@elony
hodně štěstí holky!!

misko5
8. srp 2017

@fazole1989 gratulace, po dlouhé době konečně někdo v tom 🤰 at mimi hezky roste a je vše ok 😉

paniba
8. srp 2017

horvi02 Děkuji za mila slova. Kéž by ☺

paniba
8. srp 2017

cambra Děkuji a taky moc držím palce. Chci testovat taky až v patek, pokud MS mezitím nedorazí. Tak kéž bychom byly mile překvapeny ☺

paniba
8. srp 2017

misko5 Přesně tak, nechci byt zklamaná a smutná a tak to raději vidim skepticky. Ale stejne pak nakonec jsem. Už jsem si to prožila tolikrát 😩 Ale naděje umírá poslední ☺ "Nemůže přece pršet věčně."

lidaadil
9. srp 2017

@elony AhoJ mám v tom trošku chaos. Nejsem si jistá zda po 4. nebo 5. Kéž by to byl pro nás obě (a jistě mnohé další) dnes úspěšný pokus.

@misko5 Mockrát děkuji.

aptacek
9. srp 2017

Dobré ránko. Tento příspěvek je pro ty, které chtějí zkusit i něco jiného 🙂 vcera jsem byla na první konzultaci na klinice tradiční čínské medicíny. Paní doktorka mluvila spolu s překladatelkou. Pohovor trval asi 1,5hod. Řešilo se vše, od menstruace, po výsledky Caru, problémy, bolesti, spánek atd. Výsledek stejný jako u jiné léčitelky z firmy energy. Oslabené ledviny a prochladnute tělo a děloha. Odpoledne jsem šla znovu, tentokrát na akupunkturu a prohřívání dělohy. Prý kvůli podpoře zahnízdění po iui. Příští týden volat výsledek, zdali jsem nebo nejsem těhotná a domluvit další postup. Mám zákaz všeho studeného, mám chodit teple oblečená a neprochladnout. Doma si budu prohřívat dělohu nějakými speciálnimi tyčinkami. dle paní doktorky je spojení pomalejšího spermiogramu a s mými problémy špatné (trpím velkými výtoky, to prý kvůli tomu prochladnutí) takže spermie asi neprojdou kam mají. Takže budu zahřívat a zahřívat a snad to dopadne 🙂 je to pro mě šance otěhotnět bez IVF. Této přírodní medicíně věřím víc 🙂

pajavaldol
9. srp 2017

@aptacek tak co kdy se budes testovat

aptacek
9. srp 2017

@pajavaldol koukala jsem na včerejší suchý TT a čárka je vidět už strašně nepatrně 🙂 takže už to skoro vyprchalo, huraaaaa 😀
Zkouším to Ob den, takže zase zítra a pak o víkendu 🙂 kromě občasné bolesti prsou a hodně podbřišku a šílenému výtoku jsem úplně v pohodě 🙂 co ty?

pajavaldol
9. srp 2017

@aptacek tak to mame stejne a vytok mam tez husty a bilej,pry jer to na zacatku tehu uplne normalni a taky ty prsa dnes opet pruhledna sekrece a lepi to 🙂

aptacek
9. srp 2017

@pajavaldol moc ty prsa nemačkej, doktor mi tenkrát říkal, hlavně ať to nemačkam 🙂 kdy budeš testovat?

pajavaldol
9. srp 2017

o vikendu krevni test muze se delat po osmi dnech uz a ja ho budu delat po 10 dnech

aptacek
9. srp 2017

@pajavaldol krevni test? Kde se dá sehnat? V lékárně?

pajavaldol
9. srp 2017

@aptacek jj v lekarne stal okolo 150kc

horvi02
9. srp 2017

Holky moje, co vám pomáhá na vyvolání MS kromě červeného vína (chodím do práce a když piju, tak jsem vždy druhý den nepoužitelná :D )? Jsem už 6. den po dobrátní Utroše a pořád nic. Přitom bych to tak potřebovala urychlit...

horvi02
9. srp 2017

@pajavaldol můžu se zeptat jak se takový test dělá doma? Píchám si Menopur ale i přesto mám z jehel docela hrůzu a nedovedu si představit, jak si odeberu doma vzorek krve? :D

fazole1989
9. srp 2017

@horvi02 a nejsi v tom? 😉

Strana