Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@horvi02 mam taky stale bolesti jako pred menstruaci a jsem na konci 5tt 😉 me teda boli prsa po Utrogestanu, takze s tim neporadim. Jine priznaky nemam.
@fazole1989
@aptacek Holky moc děkuji za povzbuzení, ale těhu to fakt nebude, Už jsem kdysi (i když se špatným koncem) těhu byla a ta prsa byla cítit. Takže když mě nezačnou bolet prsa, tak jsem si na 99%, že je to pasé. Ale jste hodné, že se mě snažíte ještě podpořit v naději ;)
Drzim pesti at test vyjde 😉 ja taky dostavala dve iui v jednom cyklu a pak jsem nikdy nelezela, coz mi prislo divne 🙂
@horvi02 chjo a ja tak verila 😞 hlavne neztracet chut bojovat 🙂
@fazole1989
@babeta1 díky holky, ono je fajn vědět, že to tady někomu vychází, protože přece "pršet nebude věčně" a jednou se poštěstí každé z nás ;) když ne hned, tak později...
@elony - my chodíme do Gennetu v Liberci a za IUI jsme nic neplatili, jen jsem platila 460 Kč za Ovitrelle a pak v lékárně doplatek za Utrotgestan asi 60 Kč.
@pajavadol @aptacek - holky, držím vám palce 😉@horvi02 ahojky, u nás proběhla snad všechna vyšetření, byla jsem na průchodnosti, máme immunologii, genetiku, spešl spermiogramy a testy na reprodukční potenciál....už se rozběhla MS? Já dostala o den dřív, než jsem měla rozmezí, takže se díky tomu musím vrátit dřív ze služebky, abych stihla kontrolní UTZ, už stimuluju na IVF, včera jsem píchala první injekci...
@paniba vítej a držím palce 🍀
holky dnes teprve 5 dpo, to čekání je furt nekonečné

@fazole1989 Určo ne. Dělala jsem si test 10DPO a bílý a bolí mě břicho jako by to mělo každou chvilku přijít - ale bez bolesti prsou - což si myslím, že je u těhu dost zásadní. Takže bohužel, jen to musím trošku popohnat, ať můžeme naskočit na další kolo příprav :D