icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

horvi02
9. srp 2017

@fazole1989 Určo ne. Dělala jsem si test 10DPO a bílý a bolí mě břicho jako by to mělo každou chvilku přijít - ale bez bolesti prsou - což si myslím, že je u těhu dost zásadní. Takže bohužel, jen to musím trošku popohnat, ať můžeme naskočit na další kolo příprav :D

aptacek
9. srp 2017

@horvi02 dost zásadní to určitě není 🙂 a tt 10dpo je fakt brzo. Mazej pro test :-P

horvi02
9. srp 2017

@aptacek Testů mám doma zásoby na spoustu let, ale jsem v práci :D Takže budu muset počkat a možná se mi do odchodu spustí a nebudu muset nic řešit.

fazole1989
9. srp 2017

@horvi02 mam taky stale bolesti jako pred menstruaci a jsem na konci 5tt 😉 me teda boli prsa po Utrogestanu, takze s tim neporadim. Jine priznaky nemam.

horvi02
9. srp 2017

@fazole1989
@aptacek Holky moc děkuji za povzbuzení, ale těhu to fakt nebude, Už jsem kdysi (i když se špatným koncem) těhu byla a ta prsa byla cítit. Takže když mě nezačnou bolet prsa, tak jsem si na 99%, že je to pasé. Ale jste hodné, že se mě snažíte ještě podpořit v naději ;)

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 pri prvnim tehu (nakonec ZT) prsa bolela, pri druhem vubec..carka byla taky slabsi..a nakonec jeste dvojky🙂 urcite bych testla ;)

horvi02
9. srp 2017

@babeta1 Tak to jsem ani ve snu nepředpokládala, že to na mě každé těhu může působit jinak 😎 Tak to tedy odpo testnu určitě, pokud se MS do té doby nerozjede sama!

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 samozrejme, nic neni zarucene, ale ten prubeh muze byt opravdu jiny ;) ja si taky rikala, ze prsa neboli takze nic (utrous jsem nebrala) a ono jo🙂 drzim moc palce!!!

horvi02
9. srp 2017

@babeta1 Téda tos mi neměla říkat - teď se ve mně zase úplně trapně rozhořela naděje - a to už jsem byla tak pozitivně smířená, že holt ne tento měsíc, ale některý určitě... :D

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 🙂 a ty jsi testovala jen ten desaty den a pak uz ne?

horvi02
9. srp 2017

@babeta1 Jj jen 10. den (to bylo v pátek) a zjistila jsem, že je test bílý,. tak jsem vysadila utroš a čekala na MS

fialka77
9. srp 2017

@horvi02 Ten 10. den může být ještě brzy na test. Protože někdo 10. den nemá nic nebo třeba ducha. Já testuji vždy až 14. den po iui. Já mám brát po iui utrouš 14 dní.

horvi02
9. srp 2017

@fialka77 tak to já mám brát po IUI jen 10 dní - pak vysadit a pokud nedorazí MS tak testovat a pak volat... ale kdo by to vydržel tak dlouho s testováním, že... 😇 😀

fialka77
9. srp 2017

@horvi02 To jo 😉 Já mám dělat test za 14 dní po iui 😉 Podle testu teprve vysadit nebo nechat utrouš. Každé centrum, to má trochu jinak.

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 ja testovala v obou pripadech 12.den a carka byla, ale opravdu slaba takze jsem pak testovala i dalsi dny. Ale jestli jsi dnes 15.den tak uz by melo byt hotovo..jdi do toho ;) ja tedy testovala vzdy rano, kdy je koncentrace nejvyssi, nicmene zkus dnes i zitra rano🙂

horvi02
9. srp 2017

@babeta1 OK, kolem 17:00 napíšu verdikt :D to už budu doma a snad i "potestovaná" :D

@fialka77 má to každý jinak - i s tím, že mi dělají 2 IUI v jednom cyklu a že někde nechávají ležet a někde ne... jen pak člověk neví, co je "správné" :/

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 tak jsem napnuta a drzim palce🙂 jinak je to vsude ruzne, ja nikdy pak nelezela, o testovani rec nebyla (ktery den) a utrous jsem taky nebrala🙂 a na krev jsem nikdy nesla, az na ultrazvuk.

fazole1989
9. srp 2017

Drzim pesti at test vyjde 😉 ja taky dostavala dve iui v jednom cyklu a pak jsem nikdy nelezela, coz mi prislo divne 🙂

horvi02
9. srp 2017

@babeta1 tak nic - jedna chudinka osamocená čárka... takže jdu na to červené víno teda :D

babeta1
9. srp 2017

@horvi02 chjo, no to mi nerikej :/ dej si i za me!🙂

fazole1989
9. srp 2017

@horvi02 chjo a ja tak verila 😞 hlavne neztracet chut bojovat 🙂

horvi02
9. srp 2017

@fazole1989
@babeta1 díky holky, ono je fajn vědět, že to tady někomu vychází, protože přece "pršet nebude věčně" a jednou se poštěstí každé z nás ;) když ne hned, tak později...

fialka77
9. srp 2017

@horvi02 To je škoda. Přeji hodně štěstí do dalších pokusů 😉

volfici
9. srp 2017

@elony - my chodíme do Gennetu v Liberci a za IUI jsme nic neplatili, jen jsem platila 460 Kč za Ovitrelle a pak v lékárně doplatek za Utrotgestan asi 60 Kč.
@pajavadol @aptacek - holky, držím vám palce 😉@horvi02 ahojky, u nás proběhla snad všechna vyšetření, byla jsem na průchodnosti, máme immunologii, genetiku, spešl spermiogramy a testy na reprodukční potenciál....už se rozběhla MS? Já dostala o den dřív, než jsem měla rozmezí, takže se díky tomu musím vrátit dřív ze služebky, abych stihla kontrolní UTZ, už stimuluju na IVF, včera jsem píchala první injekci...
@paniba vítej a držím palce 🍀

volfici
9. srp 2017

@fialka77 a jak to vypadá s tebou? nějaké novinky? ty si teď dáváš pauzu, že?

paniba
9. srp 2017

@volfici děkuju za přivítání a taky přeju hodně štěstí 🙂

janca84
9. srp 2017

holky dnes teprve 5 dpo, to čekání je furt nekonečné

horvi02
9. srp 2017

@volfici Super, ty se máš, že už jsi u stimulace! Já se nemůžu dočkat, až se pustíme do pokračování. Jen ty testy asi zadrbkají dost času :( Ale dávej vědět jak pokračuješ!!!

volfici
9. srp 2017

@horvi02 právě jsem aplikovala druhou injekci 😉

aptacek
9. srp 2017

@janca84 to mi povídej, já zítra 8dpo :- D 😀 pobolivaj mě prsa a jsem taaak strašně nafouklá..

Strana