icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

janca84
9. srp 2017

@aptacek Já cítím břicho, ale to je asi z utrogestanu, prsa vůbec

aptacek
10. srp 2017

@janca84 ty prsa vůbec nic nenapovídaj 🙂
Já teda ráno zkusila TT a je tam duch. Jsem 10dní po ovitrelle a 8dpo tak nevím, či je to čárka 😀

janca84
10. srp 2017

Tak to je bezvadne! Urcite bude silit 🙂

aptacek
10. srp 2017

@janca84 no kéž by, zkusím zase za dva dny 🙂

pajavaldol
10. srp 2017

@aptacek Ahojky tak jak je?

fialka77
10. srp 2017

@volfici Jj tento měsíc mám pauzu. Až přijde ms tak se chci objednat, uvidím, jak dopadne ultrazvuk 😉

marryline
10. srp 2017

Ahoj holky, včera jsem byla na hycosy, mela jsem celkem strach, ale muzu ríct, ze to vubec nebolelo! Tlak v podbrisku jsem citila az po zakroku, ale behem zakroku vubec nic...IUI muzu rict, ze me trosku boli, ale HyCoSy bylo uplne v pohode, takze vy ktere o tom premyslite, tak muzu doporucit. Oba vejcovody mam prchodne, takze hned jak mi dorazi MS mam volat na centrum a budu si pichat injekce a konecne 3 IUI se stimulaci, uz se nemuzu dockat 🙂

marryline
10. srp 2017

@paniba Ahojky a nechces vyzkouset dalsi IUI se stimulaci? Já mam za sebou dve neuspesne IUI a kdyz jsem sla na prohlidku po druhem iui k jinemu dr, protoze moje dr.byla zrovna na sale, tak mi bylo receno, ze uspesnost IUI bez stimulace je nejakych 5% a se stimulaci 15%. Taky jsem tohle nevedela. V zari se chystam na treti iui a konecne se stimulaci injekcema, tak jsem zvedava.

aptacek
10. srp 2017

@pajavaldol ahoooj, vše při starém 🙂 občas bolí prsa, podbřišek, jsem hrozně nafouklá, trochu se mi mota hlava a ráno TT duch a nevím jestli zbytek injekce nebo ne 🙂 zjistím o víkendu 😀 co ty, něco nového?

pajavaldol
10. srp 2017

@aptacek ja jsem na tom uplne stejne ta hlava je silena,ja dnes test a nic zatim,jakou znacku sis delala??

cambra
10. srp 2017

Tak já dnes 13 den po IUI..a nevydržela jsem..testla jsem a nic....ani duch ☹

aptacek
10. srp 2017

@pajavaldol byl to mamatest.. ještě hezky ukazujou cemio testy. Ale třeba je to u mě fakt ještě zbytek ovitrelle,nevím jestli se drží i po 10dnech 🙂 nechám se překvapit 🙂 teď z toho žádný závěr nedělám 😉
@cambra vážně ani duch? To je škodaaaa ☹

pajavaldol
10. srp 2017

@aptacek pry se drzi 10 dni az,ja tez mamatest a nic vcera jsem si delala drazsi a byl tam duch a predevcirem ten samej drazsi a byl uplne bilej,je pravda ze ten drazsi je vic citlivej nez mamatest ale taky je pravda ze jsme kazda jina

aptacek
10. srp 2017

@pajavaldol njn víkend to rozlouskne 🙂 buď zesílí nebo ne.. a co to je za značku?

fialka77
10. srp 2017

@volfici Přeji, aby stimulace na IVF proběhla v pohodě 😉 Hodně štěstí 😉

pajavaldol
10. srp 2017

@aptacek to uz nevim vcera jsem vyhodila obal,a dnes rano jsem se vzbudila a tricku jsem mela malou mokrou skvrnku ktera paj zvrdla😉

aptacek
10. srp 2017

@pajavaldol tak uvidíš, třeba je to dobré znamení 😉

pajavaldol
10. srp 2017

@aptacek jj a ted jsm cetla clanek ze je lepsi testovat testy s citlivosti 20 nez 10 jako je mamatest

aptacek
10. srp 2017

@pajavaldol myslím, že je to jedno. Když budeš těhotná tak ti čárku ukážou oba. Když nebudeš tak nic 🙂 ten 10 beru, že je pro nás nedočkavy 😀

marryline
10. srp 2017

@cambra ahoj, to me mrzi :( co bude dal? Pujdes do dalsiho iui?

marryline
10. srp 2017

@aptacek aleee co tu vidim? Ty mas pozitivni testik?😍🙏

aptacek
10. srp 2017

@marryline jenže nevím jestli je to ze zbytku ovitrelle nebo je to miminkovska čárka 😀 to zjistím v následujících dnech 🙂 jsem po injekci 10.den, ale někdo to má v krvi dýl ..

babeta1
10. srp 2017

@aptacek drzim palce at je to ta spravna carka🙂 ale uprimne pozitivni test uz osmy den by byl hodne neobvykly:/

aptacek
10. srp 2017

@babeta1 Joo já vím, je to fakt jenom duch 😀

cambra
10. srp 2017

@marryline to právě resim....uz jsme se částečně domluvili na ivf.. .ale pořád si říkám zda tomu ještě jednu šanci nedat....pravda je co se financí týče tak do toho už něco dáváme...a když vyjde první ivf tak by mi to bylo fuk....ale co když nevyjde...nevim nevim....

fazole1989
10. srp 2017

@cambra a jake mate problemy? My meli spatny spermiogram a ja neovulovala a iui vyslo.

cambra
10. srp 2017

@fazole1989 zadne..jen žijí se ženou.. ..tak mě mrzí že ani druhý pokus nic....co myslíte.. jit do třetího?

fazole1989
10. srp 2017

@cambra ja ale vzdy chodila na dve iui v jednom cyklu, vzdy obden....jak chodite vy?

juliia
10. srp 2017

@cambra
Skoda 😔
...pujdete do dalsiho IUI nebo zvazujete IVF?
@aptacek
Preju, aby druha carka silila. Ja mam s testy po pregnylu a ovitrelle spatne zkušenosti...duchy az do 11.dne po aplikaci, tak snad budes jiny pripad😉

Vsem ostatnim preji hodne stesti...me uz zitra ceka punkce....stimulaci jsem zvládla bez problemu...jen uz ted boli prsa, hlavne v noci a taham bricho😀 Ale zvladnout se to da. Zitra si na me vzpomente at to klapne a dopadne co nejlepe.🙏

fialka77
10. srp 2017

@cambra Myslím, že je lepší ještě zkusit 3. pokus iui, potom se rozmyslet, jestli jít do IVF. IVF je větší zásah do organismu a také finančně náročnější.

Strana