Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak to je bezvadne! Urcite bude silit 🙂
@aptacek Ahojky tak jak je?
Ahoj holky, včera jsem byla na hycosy, mela jsem celkem strach, ale muzu ríct, ze to vubec nebolelo! Tlak v podbrisku jsem citila az po zakroku, ale behem zakroku vubec nic...IUI muzu rict, ze me trosku boli, ale HyCoSy bylo uplne v pohode, takze vy ktere o tom premyslite, tak muzu doporucit. Oba vejcovody mam prchodne, takze hned jak mi dorazi MS mam volat na centrum a budu si pichat injekce a konecne 3 IUI se stimulaci, uz se nemuzu dockat 🙂
@paniba Ahojky a nechces vyzkouset dalsi IUI se stimulaci? Já mam za sebou dve neuspesne IUI a kdyz jsem sla na prohlidku po druhem iui k jinemu dr, protoze moje dr.byla zrovna na sale, tak mi bylo receno, ze uspesnost IUI bez stimulace je nejakych 5% a se stimulaci 15%. Taky jsem tohle nevedela. V zari se chystam na treti iui a konecne se stimulaci injekcema, tak jsem zvedava.
@pajavaldol ahoooj, vše při starém 🙂 občas bolí prsa, podbřišek, jsem hrozně nafouklá, trochu se mi mota hlava a ráno TT duch a nevím jestli zbytek injekce nebo ne 🙂 zjistím o víkendu 😀 co ty, něco nového?
@aptacek ja jsem na tom uplne stejne ta hlava je silena,ja dnes test a nic zatim,jakou znacku sis delala??
Tak já dnes 13 den po IUI..a nevydržela jsem..testla jsem a nic....ani duch ☹
@pajavaldol byl to mamatest.. ještě hezky ukazujou cemio testy. Ale třeba je to u mě fakt ještě zbytek ovitrelle,nevím jestli se drží i po 10dnech 🙂 nechám se překvapit 🙂 teď z toho žádný závěr nedělám 😉
@cambra vážně ani duch? To je škodaaaa ☹
@aptacek pry se drzi 10 dni az,ja tez mamatest a nic vcera jsem si delala drazsi a byl tam duch a predevcirem ten samej drazsi a byl uplne bilej,je pravda ze ten drazsi je vic citlivej nez mamatest ale taky je pravda ze jsme kazda jina
@pajavaldol njn víkend to rozlouskne 🙂 buď zesílí nebo ne.. a co to je za značku?
@aptacek to uz nevim vcera jsem vyhodila obal,a dnes rano jsem se vzbudila a tricku jsem mela malou mokrou skvrnku ktera paj zvrdla😉
@pajavaldol tak uvidíš, třeba je to dobré znamení 😉
@aptacek jj a ted jsm cetla clanek ze je lepsi testovat testy s citlivosti 20 nez 10 jako je mamatest
@pajavaldol myslím, že je to jedno. Když budeš těhotná tak ti čárku ukážou oba. Když nebudeš tak nic 🙂 ten 10 beru, že je pro nás nedočkavy 😀
@cambra a jake mate problemy? My meli spatny spermiogram a ja neovulovala a iui vyslo.
@fazole1989 zadne..jen žijí se ženou.. ..tak mě mrzí že ani druhý pokus nic....co myslíte.. jit do třetího?
@cambra ja ale vzdy chodila na dve iui v jednom cyklu, vzdy obden....jak chodite vy?
@cambra
Skoda 😔
...pujdete do dalsiho IUI nebo zvazujete IVF?
@aptacek
Preju, aby druha carka silila. Ja mam s testy po pregnylu a ovitrelle spatne zkušenosti...duchy az do 11.dne po aplikaci, tak snad budes jiny pripad😉
Vsem ostatnim preji hodne stesti...me uz zitra ceka punkce....stimulaci jsem zvládla bez problemu...jen uz ted boli prsa, hlavne v noci a taham bricho😀 Ale zvladnout se to da. Zitra si na me vzpomente at to klapne a dopadne co nejlepe.🙏

@aptacek Já cítím břicho, ale to je asi z utrogestanu, prsa vůbec