icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

aptacek
10. srp 2017

@juliia děkuji, též myslím, že je to ovitrelle 🙂
Zítra na tebe budu myslet, dej vědět ❤

cambra
10. srp 2017

@fazole1989 máme jen jedno za cyklus...zkusim se zeptat na dve....sice to je pořád 2x 2500 ale za zkoušku by to stalo...

marryline
10. srp 2017

@aptacek juu, tak snad to bude mimiseeek 🙂. Ja mela pregnyl 5000 a jeste 12 den od pichnuti duch :( ale nekdo nema pregnyl uz 7 den od pichnuti. Takze je to individualni. Snad ti to vyjde😘

marryline
10. srp 2017

@cambra hele, byt tebou tak se do ivf moc nehrnu. Po vcerejsku jak jsem slysela holky se mnou byly na pokoji, tak myslenkove ivf jeste chci taky posunout. Ono opravdu zalezi na spravne chvili. Jsou holky co maji vse ok a ivf jim nevyjde. Ja chci vyuzit vsek 6 iui,potom snazeni doma a az potom popr.IVF.

volfici
10. srp 2017

@juliia myslím na tebe už dnes a zítra budu taky 🍀, dopadne to dobře. Já po dvou injekcích v pohodě, zítra kontrolní UTZ, tak jsem zvědavá. Snad se nezaseknu na D1, ráno kvůli tomu musíme odjet z Vídně o pár hodin dřív, než bylo původně v plánu
@cambra ach jo, to mě mrzí, ale tak třeba se ještě něco vyvrbí. Na tvém místě bych zkusila ještě třetí IUI a pak teprve IVF
@marryline to jsou dobré zprávy, tak šup do stimulace a klapne to 👍
@fialka77 děkuji, jsem zvědavá zítra, kolik bude na UTZ foliků 🙂

aptacek
10. srp 2017

@marryline moc díky, podám info 🙂

elony
10. srp 2017

Ahojte holky, všecky zdravím 😉 Tak já už to mám taky za sebou, včera jsme byli. Tak uvidíme, ale tentokrát z toho nemám tak dobrý pocit jak minule.

elony
10. srp 2017

Jinak jsme byli na naší druhé IUI a plán máme takový, že do konce roku chceme vyčerpat všechny IUI a případné IVF až tak březen/duben 2018

marryline
10. srp 2017

@elony ahooj 🙂 budu drzet palce at 2 iui klapne. Vidim, ze mame stejny plan. Taky chci vyuzit tento rok vsech 6 iui, pote 2-3 mesice pauza doma prirozene a az pote popr.ivf. Stimulovala jsi nejak pred iui?

marryline
10. srp 2017

Holky mam dotaz. Dr.mi rekla ze prvni den ms mam zavolat do centra abych hned na druhy den prisla a dr.zkontrolovala, zda nemam cystu a kdyz ne tak si od 2DC budu pichat injekce na stulaci. Jenze ja se divam do diare a ms ma dorazit v sobotu :( v sobotu na klinice nejsou. Od jakeho dne cyklu jste si pichali injekce vy?

marryline
10. srp 2017

@volfici dekujiii :* dej vedet jak jsi dopadla na utz 🙂

janca84
10. srp 2017

@marryline ja jsem byla v caru 2 dc odpoledne a rekl mi ze uz muzu tento cyklus stimulovat jen clostilbegydem, ktery se bere od 3 dc, ze injekce je od 2 dc (coz jsem teda zrovna byla, tak nevim jestli se treba musi dat rano....

marryline
10. srp 2017

@janca84 ty jo :( tak to jsem v haji. Kez by sla ms nejak oddalit :(

janca84
10. srp 2017

@marryline treba ti holky nejak poradi, ale ja mam tuto zkusenost

babeta1
10. srp 2017

@marryline i Clostil bere kazdy jinak, zalezi na cyklu atd takze s injekcemi to bude podobne, nezoufej;) A ms nemusi prijit presne🙂

marryline
10. srp 2017

@babeta1 dekuji :-* doufam, ze to nejak pujde, dalsi mesic zase cekat se mi nechce ☹

horvi02
10. srp 2017

Holky mám možná blbý dotaz, ALE - nevíte jak se bere nárok na 6 IUI za rok? Vím, že každý rok mám nárok na "sponzorovaných" 6 IUI zákroků, ale jak se počítá ten rok mezi tím? 365 dní od posledního IUI, nebo kalendářní rok když poslední IUI bylo teď ke konci 2017, tak na další můžu hned v lednu 2018?

babeta1
10. srp 2017

@horvi02 6x IUI za poslednich 12 mesicu🙂

elony
10. srp 2017

@marryline stimulovali jsme tentokrát Clostilem 1-0-1 + inijekce Ovitrelle. Minule bez stimulace + inijekce Pregnyl.

fialka77
10. srp 2017

@horvi02 Ptala jsem se na to. Je to za posledních 12 měsíců. Já měla první v lednu tak to mám do konce prosince. Kdyby jsi měla první v červenci, tak poslední 6 můžeš v červnu následujícího roku.

volfici
10. srp 2017

@marryline ty jo, já byla na UTZ 21. den předchozího cyklu, tam mě zkontrolovala právě na cysty, vyfásla jsem injekce a už jen čekala na MS. A měla jsem pokyn píchnout první injekci 2DC v 21:00 přesně. Mě taky přišla potvora MS dřív a rozhodila mi celý rozvrh. A ještě mi řekli, že první den cyklu je ten, kdy je MS plně rozběhnutá v 18:00 večer. Já dostala MS v neděli v 22:30 a jako první den se mi počítalo pondělí.Zkus hodně, hodně vitamínu C, fakt hodně. Snad to vyjde a oddálíš, člověka tohle naštve, mě taky dali košem v sobotu s UTZ a jedu kvůli tomu dřív ze služebky, abych stihla pátek odpoledne CAR.
Ale je fakt, že mám stimulaci na IVF, ty na IUI... tak je možné, že to máš trochu jinak, ale celkově bych myslela že IVF stimulace je horší v tom smyslu, že je "preciznější", jestli mi rozumíš a že když něco prošvihnu, je to větší průšvih než u IUI.....

horvi02
10. srp 2017

@fialka77
@babeta1 Díky moc 🙂 Tak to mám ale ještě čas do dalšího "kola" :D

fialka77
10. srp 2017

@horvi02 Nemáš zač 😉 Ty jsi měla vyčerpané 3x 2 iui v jednom cyklu? Tak to je ještě čas.

horvi02
10. srp 2017

@fialka77 Jojo, tedy respektive 2 x 2 v jednom cyklu a v tom úplně prvním cyklu se mi po úplně prvním IUI spustila MS, takže jsme druhé nedělali... ale tím, že dělají 2 v jednom cyklu mi to jedno poslední samostatně neudělají.

babeta1
10. srp 2017

@horvi02 jestli ti ho neudelaji tak to delaji jen pro prachy takhle po dvou, pritom efekt neni vyssi oproti standardnimu jednomu.. Na pojistovnu narok mas takze ti ho mohou udelat jinde, nenechala bych to tedy propadnout takhle zbytecne ;)

paniba
10. srp 2017

@marryline Ahoj ☺ uvažuju nad tim. Doktor se me na to sám zeptal, jestli chci se stimulací nebo bez. Já do toho moc neviděla, tak jsem řekla, že to nechám na nich.
Jinak jsem dnes 15 den po iui. Bojim se testovat. MS zatim nic, s utrogestanem vlastně ani nemusí dorazit, že?

horvi02
10. srp 2017

@babeta1 Já jdu zítra na poradu s doktorem o tom co bude dál a budu chtít udělat všechna vyšetření. Pokud s tím nebude souhlasit (což tak nějak počítám, protože už jsem se na kliniku i tohoto doktora trochu informovala v jiných skupinkách), tak stejně budu muset na jinou kliniku. A pak bych tam zaručeně využila i ten poslední pokus

aptacek
10. srp 2017

@paniba bojíš? To bych nevydržela takhle dlouho čekat 🙂
Já jsem cely odpoledne v nervu, že to třeba fakt nevyšlo. Bolí mě tak divně břicho.. prostě blaznim zase ☹

paniba
10. srp 2017

@aptacek už jsem to zazila tolikrat, každý mesic nadeje a pak zklamání po čtyři roky. Vždycky si užívám pocit, že to ještě není jiste, že to třeba vyšlo. Břicho me taky boli už čtyři dny jako kdyby mela přijít MS.

aptacek
10. srp 2017

@paniba občas je to na pilici. Celou dobu jsme byla strašně v klidu a nad věcí a dneska odpo to na mě nějak padlo 🙄 tobě držím palce, třeba to tentokrát vyjde!! 🙏

Strana