Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak dnes čistě bilý test, ani náznak. Tak vysazuju utrogestan a hurá do 5. pokusu.
Ale všem děkuju za podporu ☺ je milé to konečne s někým sdílet ☺
@paniba tyjoo a já tomu věřila ☹
Já dnes zase slabý náznak čárky, ale to bude asi furt ovitrelle.. štve mě to, že se drží v těle i po 11 dnech. Jsem dnes testovala, ikdyz sem chtěla až o víkendu, mi to prostě nedá.
@marryline
@pajavaldol
Co vy holky nového?
@aptacek ja vcera cisty test a dnes uplne skoro neviditelny dusik tak uvidime jestli bude silit😉
@paniba moc děkuju za podporu! ❤
@pajavaldol tak snad bude sílit 😉 doufám, že zesílí i ten můj, ikdyz co chtít 9dpo 😀
@aptacek presne me lekar rekl za 16-18 dni si udelat test a pry ten test to odhali nejdrive po 14 dnech,v nedeli budeme delat ten krevni test tak uvidime😉
14DPO a test negativní.. ...pritelkyne chce ještě abych řešila zítra.. .ale obávám se, že ani druhé iui nevyšlo.. .chci psát doktorce a zkusit se informovat o 2iui v cyklu....jinal první bylo se stimulaci...druhe bez...a do třetího mám jít opět s clotilbegytem....😊
@pajavaldol tak budu držet palečky, zítra bych si s testem dala nejraději pauza, ale znám se 😎
Jinak je mi divný, že moje klasicky PMS nikde.. ale to asi může oddalovat i ten utrouš?
@aptacek a kdy to mas dostat???ja 18,8. no a ten utrous nevim ja ho brala na to abych to dostala
Ja dnes 7 dpo, priznaky moc zadne, jen se mi nektera rana mota hlava, asi z utrogestanu, mam ho brat usty. Davam si kavu abych se vzpamatovala, protoze v praci nic moc stav....jinak ostatnim drzim palce, at se carky ukazou.
@pajavaldol přesný termín nevím ☹ někdy mám MS 28dni, někdy 31. První termín vychází na úterý 15.8. Na iui jsem byla 16DC. Áha,mně doktorka nic víc neřekla. Jen že po 14dnech TT a volat výsledek. To že utrouš oddálí ms jsem četla jen že zkušeností holek..
@aptacek taky jsem byla 16DC,tez mam menstruaci kazdy mesic jinak vetsinou 16-18 den v mesici
@pajavaldol tož jsem pěkně napnutá 😀
@janca84 jojo pravda, jestli to nevyjde tak to už příště neudělám 😀 ale aspoň vim, že ho mám v krvi dlouho...
@aptacek ja jsem tez napnuta jak struna,mam chvile kdy mi prijde ze se adarilo a pak zase ne,doto semnou lomcuji hormony az hruza
Koukám holky, že jsme na tom úplně stejně 😀 jak na houpačce, chvíli názory typu: určitě se povedlo, za chvíli pocit, že určitě zase nic 😀 chvíli super nálada a nadšení, za chvíli jsem v nervu 😀 😝
@aptacek jj a ja se i rozbrecim kvuli prkotine,a to se mi nikdy nestavalo,jsem typ cloveka ze nadtim mavnu rukou a jdu dal a ted hruza🙂

@paniba a nechces fakt testnout at mas jasno a pripravis se popripadne psychicky do dalsiho mesice? Me utros ms oddaluje. Po vysazeni utrose mi ms dorazi za cca 3 dny. Drzim palce at mas // 🙂