Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@aptacek napodobne,v praci jsem uplne mimo,premyslim uplne nad jinymi vecmi😀
@aptacek
@pajavaldol musime vydrzet 🙂
@pajavaldol jojo přesně 😀 jenže mám práce nad hlavu kvůli blížící se dovoleny, takže dost blbá kombinace 😀 takže visím na koníkovi a snažím se zapojit mozek a makat 😝 k tomu mě zase bolí prsa a to je furt dokola 😵
Joo vydržíme. Min.tyden po iui sem ve sprše přemýšlela,jak vydržím čekat na výsledek 14dni?? A ejhle, už je 9 za námi 🙂
@aptacek taky to tak mam boli me prsa a kdyz ne prsa tak podbrisek s delohou a nebo se toci hlava
K tomu pátek, takže tragédie 😀 chtěla bych už domu 😀
@pajavaldol jojo tak tak 😝 je to funny 😎
@aptacek ja mam pred sebou posledni devatou odpo sotva stojim na nohach ale zitra mam v planu spat a spat😅
@pajavaldol to je dobrý plán 😀 já budu taky pospávat, kort v tomhle počasí🤐
Ahoj holky, mohla bych mezi Vás? Mám dneska po první iui. Máme i horší spermiogram, tak šance je asi ještě menší než běžně. Mám po pěti dnech začít brát gynprodyl...jak čtu tak všechny máte něco jiného
@volfici ani ne... Ale abych řekla pravdu nikdo nás moc nezkoumal... Před dvěma roky jsem otehotnela bez problémů, ale nedopadlo to dobře.
Můžu se zeptat za jak dlouho od inseminace jsi dostala menstruaci? Dostanu ji v normálním termínu nebo až po vysazení těch prášků co mám začít brát? Můj doktor vůbec nemluví...
@volfici nebrala jsem zatím nikdy nic, jsem fakt úplný začátečník 🙂
Na začátku září letíme k moři a měla jsem to naplánované tak abych ms stihla před odletem. Takhle mi to ty prášky asi tedy posunou na dovolenou...😒
Ještě zvažuji nebrat nic a nechat tomu volný průběh když máme šanci opravdu malou.
V říjnu začneme stimulovat na ivf
🙂 jsem. Ale nejsme tam moc spokojeni. Už jsme byli na konzultaci v Brně a na ivf chceme jít tam
Přesně...ale mě i trochu vadí,že tam potkáme půlku okresu, protože tam chodí i tehule na ultrazvuk 🙂
Byli jsme v unice na informační schůzce a tam je prostředí i přístup mnohem lepší.
No a Škurla je bez komentáře.
Ahoj vsem, hlásím jen, že mam dnes punkci uspesne za sebou. Bricho trochu boli, ale neni to nic hrozneho. Tak snad se to nerozjede.
V laboratori skoncilo 6 zralych folikulu a v nedeli si mam volat jak to vypada. Myslete na me at se tam to zdrave embryjko najde...chceme jit do PDG embryi pro zvyseni uspesnosti vzhledem k memu veku.
@cambra
To je skoda ☹, drzim dal palce!
@paniba
Hodne štěstí do 5. pokusu...cim vice tim vetsi šance 👍
@sukiv
Vitej, ja mela 4 IUI bez úspěchu, postupujeme nase 1.klasicke IVF.
Preji ti hodne štěstí...treba budes zrovna ta stastlivkyne, ktere to s IUI vyjde.😉
@aptacek
Ja to taky tak mela...a duch mi nesilil, tak jsem poznala, že je to ovitrelle...zkus zitra zda zesili...no byla by to bomba vid? 😘
@pajavaldol
Jsem napnuta jaky bude zitra vysledek
😘🙏
@juliia ahoj ahoj, přeji ti ať se konečně dočkáš a přeji si ať tak daleko nedojdu😉
Ahoj holky, je tady některá z vás, která ovuluje přirozeně (1folík) a stejně ji v Caru doporučili stimulaci pro získání více folíků před IUI pro zvýšení úspěšnosti??
@uzivatelkapetra
Dekuju moc 😘
A preji at se ti zadari jak si přeješ 🙏🙂
@misko5
Ja ovuluji normalne, mam kontrolovany horm.profil, presto jsem jednou do 3.IUI sla s clostilbegytem, mela jsem po nem v návaznosti pregnylu a uchyceni embrya OHSS. Stejne se nepovedlo. Uz bych do nej nesla, bylo mi po nem hur nez ted pri stimulaci na IVF.
@aptacek Ahojky tak ja dnes netestovala,uvidime zitra jinak priznaky porad stejny prsa boli az pali,v brichu popichava a navic se mizacalo delat akne nebo co😀 a to jsem ho nikdy nemela😉 a co ty jak se citis
Holky, kontrolovali Vám v CAR po inseminaci ultrazvukem jestli folikul skutečně prasknul?

@janca84
@pajavaldol
Nejraději bych teď usnula a probudila se za týden a znala výsledek 😀 pokud možno pozitivní 😅