icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

pajavaldol
12. srp 2017

@sukiv me nee

janca84
12. srp 2017

@sukiv mne taky ne

aptacek
12. srp 2017

@sukiv nene to se prý nekontroluje ☹

aptacek
12. srp 2017

@pajavaldol no mě pobolivaj prsa čím dál častěji a začalo mě docela dost bolet v podbřišku.. a včera jsem vytuhla asi v půl 9 😝 ale to může být i PMS jak vyšitý 🙂

janca84
12. srp 2017

@pajavaldol
@aptacek Holky u vás to vypadá nadějně 🙂

pajavaldol
12. srp 2017

@aptacek ja vcera zase dojela z prace dala sprchu a bylo po me jak po muse,jj ty prsa je dilo uz jsem vcera byla rada ze jsem doma a mohla jsem sundat podprsenku a to mam sportovni,opet se mi zase toci hlava pravidelne rano a odpo😀

babeta1
12. srp 2017

@misko5 Ahoj, ja mela ovulaci normalne, ale obe dve IUI jsem brala Clostil pro vetsi uspesnost. Kazdy folik totiz vajicko neobsahuje... Mela jsem v obou pripadech dva foliky, poprve se oplodnilo jedno vajicko, podruhe dve🙂 Ja mela nizkou davku 1/2 tablety a zadne vedlejsi ucinky to na me nemelo..i kdyz se mi do toho nechtelo tak u IUI to davalo logiku, prece jen pokusu je jen 6. Nekdo bere Clostil jen pri sexu, to mi prislo zbytecne to do sebe cpat, to jsem brala celou tabletu a foliky mela 4 takze stejne byl ve finale sex i IUI pase. Ja jeste brala kortikoidy na imuno takze uz tak mi tech leku prislo akorat, ale ve srovnani s IVF je to samozrejme jina.

volfici
12. srp 2017

@sukiv ahojky, mě hned po IUI ultrazvuk dělali

volfici
12. srp 2017

@pajavaldol @aptacek ✊🍀🙏 vypadáte dobře, tak snad!

misko5
12. srp 2017

@aptacek díky za odp.
Kolik jsi toho brala.?

misko5
12. srp 2017

@babeta1 děkuji, hezky jsi to popsala..pomohlo mi to..

misko5
12. srp 2017

@juliia děkuji za odp...no a povedlo se, ale nedopadlo?? A jaké jsi měla projevy hyperstimulačního syndromu a kolik jsi teda toho brala??

holky já se ptám kvůli tomu, že jdu v pátek na konzultaci co dál..věk na plné ivf jsem propásla, tak snad nativ nebo minimálku, to bych fin.zvládla, ale ještě jsem chtěla zkusit iui se stimulací..
Když jsem se při první návštěvě nic nevědouce dr. ptala, jestli mi budou dávat clostyl.(ptž.můj gynekolog mi ho nabízel), tak řekla že je tam velké riziko víceč.těh. a to si nevezmou na triko.. no tak teda nevímmm.Chodím do CAR Sanus Pardub. Uvidím, co v pátek poví..jestli bude ještě průchodnost a imuno..???První dítě před 10 lety na druhý pokus přirozeně s býv.manž.. Teď od Vánoc s přítelem nic, ani po 3IUI.. ☹ mám už jen 1 vaj.ten ovuluje, amh 0,79.. morfologie posledně 6%..Jinak vše v pořádku, horm.profil ok..tak vyzvídám, čtu a tak..abych nebyla za vola...holky díky.. 😘

misko5
12. srp 2017

@pajavaldol
@aptacek holky, jsme napnuté, jak struny,,už aby to zase někomu vyšlo,,držíme palce 😉 😉
naposled to byla @babeta1, @fazole1989, @sofinka84..

juliia
12. srp 2017

@misko5
No ja uz mela prehnanou reakci na ten clostilbegyt...6 folikulu, talze se IUI nesmelo delat a misto toho me nabidli IVF nativ. Vajicko bylo jen v jednom folikuku a to mam AMH 2,5, takze jsem byla prestimulovana, brala jsem 1tbl 3.-7. den cyklu.
Embryo se mi zavadelo za dva dny jako pětibuněčné, chytlo se...z toho se vyvinul ten hyperstimulak, 12.den po ET jsem musela do nemocnice. Rvali do me kapacky a neco na bolest. V 7.tt se vývoj zastavil, histologie byla v pořádku. Proste srdicko nenaskocilo. V 8.tt revize. To bylo v říjnu a od te doby jedno biochemicke po dalsim IUI v dubnu po pauze. Mezitim jsem dala laparoskopii. Vse mam v poradku. Asi jen ten vek mi nepřeje..39 tuka na dveře...

misko5
12. srp 2017

@juliia díky..taky sis toho teda prošla...
Se nechce ani věřit..proč nedali půlku clostylu??
A ted to zvládáš? po té zkušenosti ses asi bála co bude, ne? držím palce, ted už to musí vyjít, není možné takhle tě trápit.. 😉 drž se :-*

juliia
12. srp 2017

@misko5
Brala jsem 1/2tbl 2xdenne

No to vis, ze strach z OHSS stale pretrvava. Bricho boli, ale delam maximum, abych to zvládla ustat. Piju nutridrinky, 4L vody denne...pripadam si jak prutokac...a zatim se to dá zvladnout bez brufenu.

Dekuju moc za podporu.😘 My bychom si s manželem miminko moc přáli, ale behem tech posledních 2 let jsme přišli na to, že i kdyby se to nemelo povest, tak jsme našli sebe a my jsme proste spriznene duše, mame krasny vztah a ja si toho moc vážím. Co ho znam jsme se jeste nikdy nepohadali...neni proste duvod.😲🙂

uzivatelkapetra
12. srp 2017

@sukiv ano

aptacek
12. srp 2017

@misko5 1-0-0 a příště mi Mudr. chce nasadit vic.. ale nevím jestli budu chtít..

pajavaldol
12. srp 2017

@misko5 dekuji

marryline
12. srp 2017

@aptacek Ahoooj 🙂 ooo, treba to nebude ovirelle 🙂ale mimisek, to by bylo super 😍 ja byla ve stredu na pruchodnosti vejcovodu HyCoSy a nastesti mam oba pekne pruchodne, takze ted cekam na ms a hura do tretiho iui, ale tentokrat se stimulaci injekcema.. jen mam zase cerne myslenky. Injekce se pichaji 2DC a ja mam mit MS v sobotu, coz v centru nejsou a v horsim jeste pripade, kdyby MS dorazila v patek odpoledne, to bych musela cekat do pondeli a to uz bych byla skoro 4DC, takze nevim, zda by mi ty injekce presto dali :-/ ... Kdy budes zase testovat? 🙂

marryline
12. srp 2017

@sukiv me taky ne.

aptacek
12. srp 2017

@marryline ahoooj, no zkusila jsem teď test odpo a furt je tam slabá carecka. No se uvidí 🙂
To je super, že máš vše průchodné 🙂 já byla tenkrát na histeroskopii a též průchodnost v pohodě.
S těma injekcema vůbec nevím, to ti neporadím ☹ jsem v tomto směru začátečník .. snad to Mudr nějak vymyslí a dopadne to 😉

volfici
12. srp 2017

@marryline určitě bych se tam zeptala jak to v takovém případě řeší... Já měla léky dopředu a jen jsem čekala na MS

pajavaldol
12. srp 2017

tak dnes po obede testovani krevnim testem jsem 10 dni po iui a jen jedna carka tak nevim,zda jeste pockat a nebo se smirit ze se nepovedlo 😢

fazole1989
12. srp 2017

@pajavaldol po iuinejlepe az po 16 dnech😉 takze sance jeste je 😉

uzivatelkapetra
12. srp 2017

@pajavaldol ještě to určitě není ztracené, tak za 3 dny bych koštla znova🙂

pajavaldol
12. srp 2017

@fazole1989
@uzivatelkapetra prave nevim jestli tomu krevnimu testu verit,v lekarne kdyz jsem se na neho ptala tak lekarnice na me hledela ze ani nevi ze neco takove existuje

fazole1989
12. srp 2017

@pajavaldol aha to jsem prehledla, ja teda vzdy testovala pres moc 🙂

uzivatelkapetra
12. srp 2017

@pajavaldol tak když je hcg 0 tak nic neukáže ani papírek ani krev, ale pořád to ještě není ztracené řekla bych. Znamená to jen, že je ovitrelle pryč 🙂

misko5
13. srp 2017

@pajavaldol je brzy...počkej..jak radí i holky..nevěš hlavu 🍀

Strana