Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@marryline Ahojky, není možné se skočit na kliniku domluvit, že ti to vychází blbě na víkend, jestli by ti ty injekce nedali už v pátek? Ať jsi na víkend nachystaná? Sestřička ti určitě popíše jak to funguje a kdyžtak na youtube i tady na modrém koníku jsou super návody jak píchnout 🙂
Jinak vidím, že se nám tady klubou dvě slibné těhule
@pajavaldol
@aptacek !!! Tak vám držím pěsti, ať je to fakt dobrá zpráva!!! Kdy máte podle Dr, testovat?
@aptacek juuuuuuu, to je nadějné, ale chápu, že se nechceš radovat předčasně...
@pajavaldol
Holky, určitě nám vylepšíte statistiku ✊
@fialka77
Dekuju😘
Dnes mi je slabo...bricho porad zvladam bez léků, pitny rezim jede na plne obratky, ale rano jsem se spatne probudila a pak jsem na zachode malem omdlela, krec v břiše a pak mel polil uplne studeny pot. Takze ted radeji odpočívám. Dostat to telo po tech hormonech do normalu proste nebude hned.

@pajavaldol
Já četla, že ten krevní test nic moc ☹ jedna holčina zkoušela testy x značek a krevní moc dobře neukazoval. Zkus klasicky na moč 😉
Já dnes zkusila Benu časný těhu test a je tam vidět silnější duch než na mamatest. Ale pořád to není žádná hezká čárka. Takže furt čekám 🙂 u mě duchy neberu jako výsledek, už se mi stalo 3x, že duch byl a MS se zpožděním přišla..