icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

aptacek
14. srp 2017

@pajavaldol
Já četla, že ten krevní test nic moc ☹ jedna holčina zkoušela testy x značek a krevní moc dobře neukazoval. Zkus klasicky na moč 😉
Já dnes zkusila Benu časný těhu test a je tam vidět silnější duch než na mamatest. Ale pořád to není žádná hezká čárka. Takže furt čekám 🙂 u mě duchy neberu jako výsledek, už se mi stalo 3x, že duch byl a MS se zpožděním přišla..

horvi02
14. srp 2017

@marryline Ahojky, není možné se skočit na kliniku domluvit, že ti to vychází blbě na víkend, jestli by ti ty injekce nedali už v pátek? Ať jsi na víkend nachystaná? Sestřička ti určitě popíše jak to funguje a kdyžtak na youtube i tady na modrém koníku jsou super návody jak píchnout 🙂

horvi02
14. srp 2017

Jinak vidím, že se nám tady klubou dvě slibné těhule
@pajavaldol
@aptacek !!! Tak vám držím pěsti, ať je to fakt dobrá zpráva!!! Kdy máte podle Dr, testovat?

aptacek
14. srp 2017

@horvi02 dle doktorky 14dpo, dnes jsem 12dpo. Děkuji moc za podporu :-*

volfici
14. srp 2017

@aptacek juuuuuuu, to je nadějné, ale chápu, že se nechceš radovat předčasně...
@pajavaldol
Holky, určitě nám vylepšíte statistiku ✊

aptacek
14. srp 2017

@volfici díky, no kéž by to dopadlo.. přesně po roce od revize.. 🙏😘🤰

elony
14. srp 2017

@aptacek Tak to vypadá opravdu nadějně!!Moc držím pěsti 🍀

aptacek
14. srp 2017

@elony děkuji děkuji děkuji.. max si tu popláču,jak je svět nefér a pojedu to do Chorvatska zapít 😝😀

janca84
14. srp 2017

@aptacek to vypada nadejne 🙂 ja jsem dnes 10 dpo a poprve jsem si udelala test a je tam uplne slaboucky duch a muze byt jeste z ovitrelle, tak uvidim co dalsi dny...

elony
14. srp 2017

@aptacek To má taky něco do sebe 😅 Včera mi kamarádka posílala pozitivní těhotenský test. První mimi se jim povedlo na první pokus, druhé mimi na druhý pokus. Samozřejmě jim to moc přeju, ale taky jsem si tajně poplakala, jak je svět nefér 😝

aptacek
14. srp 2017

@janca84 moc držím palečky ať je to miminkovsky duch 🙂 já mám duchy pořád,dnes konečně malinko silnější..

@elony jo jasný, chapu tě, já taky všechny těhu kamarádky oplakala, byť jim to přeju 😀

janca84
14. srp 2017

@aptacek dekuji, zatim si moc nadeji nedavam. U tebe bezva ze sili 🙂

horvi02
14. srp 2017

@elony Já tě úplně chápu - s manžou se snažíme už několik let a jeho ségra otěhotněla napoprvé a to ani nemá stálého partnera - prostě si to tak někde "šupla" a bylo to... :D Takže samozřejmě máme všichni radost, ale i mě to dost štve :/

aptacek
14. srp 2017

@janca84 snad bude u tebe taky 🙂 já nemám nic vyhráno, upřímně mi to na 12dpo přijde strašně slabý..

horvi02
14. srp 2017

@aptacek Někdo nemá 12 DPO ještě ani náznak ducha a pak to vyjde, takže slabý to určo není 🙂

aptacek
14. srp 2017

@horvi02 děkuju, snad jo :-*

janca84
14. srp 2017

@aptacek a mas jit i na krev? Ja jdu v patek do caru na krev. Myslim ze 12 dpo je brzy na peknou carku....

aptacek
14. srp 2017

@janca84

Mám zavolat ve středu výsledky a domluvit další postup.. posílám foto testu, je to fakt slaboučký

janca84
14. srp 2017

@aptacek ale neco tam videt je 🙂

mkplusmk
14. srp 2017

@marryline ono fakt zalezi na CARu. Ja na prvni IUI zacala pichat injekce 5dc na dalsi IUI 3dc a na dalsi zase 5dc. Jaky lek si budes pichat? Ja mela gonal a pak i puregon. Vse v predplnenem peru.

aptacek
14. srp 2017

@janca84 v reálu a na mobilu to vidím o dost líp než na PC 😀 koukám na počítači a vidím prd 😀

karin1712
14. srp 2017

@aptacek vidím pěknou růzrůžovou. Držím pěsti 🙏

janca84
14. srp 2017

@aptacek jojo urcite to jde v realu videt lip, ale kdyz si tu fotku zvetsim tak taky to jde videt 🙂

karin1712
14. srp 2017

@aptacek růžovou

janca84
14. srp 2017

@aptacek je to na dobre ceste 🙂

aptacek
14. srp 2017

@karin1712
@janca84

Moc díky, snad to dopadne 🙏 děkuju holky

juliia
14. srp 2017

@aptacek
Ja ji vidím krásně 👍👏👏😍

fialka77
14. srp 2017

@juliia Držím palečky 😉

juliia
14. srp 2017

@fialka77
Dekuju😘

Dnes mi je slabo...bricho porad zvladam bez léků, pitny rezim jede na plne obratky, ale rano jsem se spatne probudila a pak jsem na zachode malem omdlela, krec v břiše a pak mel polil uplne studeny pot. Takze ted radeji odpočívám. Dostat to telo po tech hormonech do normalu proste nebude hned.

horvi02
14. srp 2017

@juliia Ahojky, ty jsi měla v neděli volat na embryjka, není to tak? Jak jsi dopadla?

Strana