icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

janca84
14. srp 2017

@pajavaldol a nezkoušela jsi test z moče?

pajavaldol
14. srp 2017

@janca84 zitra se na neho chystam bude to 13dpo tak uvidim,jinak v patek by mela dorazit menstruace

juliia
14. srp 2017

@pajavaldol
Urcite ano, mysli pozitivně 😘
Ty tvoje příznaky jsou ukázkové to 👏

@volfici
Drzela jsem palecky, tak jak to vypadá?🙏

My teda taky mely vsechna vysetreni jiz pred 1.IVF...momentalne cekam do stredy kolik embryjek se bude davat na tu genetiku.🙏

babeta1
14. srp 2017

@horvi02 nevim, co mas za pojistovnu, ale ja nebyla ani jednou na ivf a vse mam. Pruchodnost (plynem) a imuno jeste pred prvnim IUI a genetiku pred druhym. Ono se totiz lip na ivf vydelava, kdyz se neresi pricina :/

aptacek
14. srp 2017

@pajavaldol a klasiku test si nezkoušela?

aptacek
14. srp 2017

@pajavaldol promiň, už si to psala 🙂

volfici
14. srp 2017

ahojik holky všechny🙂, tak hlásím 8 folikulů a ve čtvrtek punkce, juchuuu

pajavaldol
14. srp 2017

@aptacek ten chci udela zitra,zacala jsem vcera vic slinit,prsa stale napnuta a dnes jen tak udelany ovu test a testovaci carka dost videtelna tak nevim jestli to muze neco znamenat😔

aptacek
14. srp 2017

@pajavaldol tak zkus zítra a neztracej naději 😍
@volfici Joo to je supeeer 🙂 krásný počet 🙂

volfici
14. srp 2017

@aptacek děkuji, snad jich bude co nejvíce "zprocesováno" 😂

aptacek
14. srp 2017

@volfici všechny 😍😍 to😂

juliia
14. srp 2017

@volfici
Tak super 👏 To mas podobne jako ja 😉
Takze zitra vecer pregnyl, kolik ti ho dala? A gonal uz konec jo? Kdy si mas dat poslední cetrotide?

volfici
14. srp 2017

@juliia mám Ovitrelle a místo Gonalu jsem měla Puregon. Dneska všechno naposledy, Puregon, Cetrotide i Luveris. Zítra už jen Ovitrelle 250 🙂

pajavaldol
14. srp 2017

,zacala jsem vcera vic slinit,prsa stale napnuta a dnes jen tak udelany ovu test a testovaci carka dost videtelna tak nevim jestli to muze neco znamenat😔 navic od vcera casta navsteva wc 😉

volfici
14. srp 2017

@pajavaldol to říkám furt, ty a @aptacek nás tenhle cyklus reprezentujete ✊🍀

aptacek
14. srp 2017

@volfici tak snad vás nezklameme 😀 😀

juliia
14. srp 2017

@volfici
A jak byly folici veliky. Ovitrell je v pohodě, ja mela pregnyl a po nem mivam prave reakce...ale uz je to lepsi

volfici
14. srp 2017

@juliia jak byly veliký, to nevím, doktorka jen řekla, že dost. Nemám vlastně od ní ani vytištěnou zprávu. Tak, pro dnešek dopícháno, už mi to ani nepřijde.....

pajavaldol
15. srp 2017

Tak holky dnesni TT nic, nevim jestli jeste pockat nebo se smirit ze nic dnes 13dpo tehotensky test ctlivost 25

aptacek
15. srp 2017

@pajavaldol já hlásím to samé, TT negativní, nikdy nekupovat Benu časný těhotensky test 👽 a začal mi měknout čípek, takže MS dorazí co nevidět. Beru to sportovně, asi sem to čekala. A užiju si dovolenou 😀 kolikátá iui je nejúspěšnější? 😝

janca84
15. srp 2017

Ja dnes 11 dpo a taky nic....

sukiv
15. srp 2017

já byla na inseminaci v teprve v pátek, ale včera a dnes příšerný křeče v břiše a dnes trochu špiním, takže mám obavy co to bude ☹

volfici
15. srp 2017

Holky, to je škoda, @pajavaldol @janca84 zkusila bych za dva dny ještě.
@aptacek jestli máš opravdu jistotu, tak na tvém místě bych netestovala, když znáš svoje tělo a víš jistě, že dorazí MS (a ona třeba, pořád za tebe doufám, nedorazí). Někde jsem četla, že snad druhá IUI je nejúspěšnější....

volfici
15. srp 2017

@sukiv uvidíš, třeba se zrovna zavrtává 😉🍀

sukiv
15. srp 2017

@volfici no s naším tragickým spermiogramem a mojí ovulací, o které ani nikdo nemůže říct, že proběhla, tak by to byla opravdu náhodička 🙂

@janca84 mě říkali testovat až 16dní od inseminace.... třeba je to ještě brzo

@aptacek já slyšela, že třetí... tak si vyber 🙂

janca84
15. srp 2017

@volfici
@sukiv ano zkusim jeste testovat pozdeji a v patek jdu na krev, ale uz tomu moc sance nedavam

janca84
15. srp 2017

@sukiv treba to fakt bylo zahnizdeni 🙂 manzel ma taky spatny spermiogram.

aptacek
15. srp 2017

@volfici
@sukiv

Já četla taky třetí 🙂 chodím na kliniku tradiční čínské medicíny. S manželem jsme domluveni, že si v srpnu užijeme cestování, pokusíme se vylepšit v TČM a září říjen 2. a 3. pokus IUI a potom na konci roku IVF. Něco nám z toho snad vyjde.. je to věda, to dělání miminek 🙂

aptacek
15. srp 2017

@janca84 taky nic? Srpen je fakt začarovanej, jsem myslela, že aspoň někdo to tu vyzdobí // 🙂

janca84
15. srp 2017

@aptacek tak to mate fajn plan 🙂 no ja budu muset jit asi pristi mesic na pruchodnost a pak asi nejake dalsi iui a pak taky ivf kdyz to nevyjde.
No v srpnu to vypada ze nikdo...

Strana