Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@janca84 zitra se na neho chystam bude to 13dpo tak uvidim,jinak v patek by mela dorazit menstruace
@pajavaldol
Urcite ano, mysli pozitivně 😘
Ty tvoje příznaky jsou ukázkové to 👏
@volfici
Drzela jsem palecky, tak jak to vypadá?🙏
My teda taky mely vsechna vysetreni jiz pred 1.IVF...momentalne cekam do stredy kolik embryjek se bude davat na tu genetiku.🙏
@pajavaldol a klasiku test si nezkoušela?
@pajavaldol promiň, už si to psala 🙂
ahojik holky všechny🙂, tak hlásím 8 folikulů a ve čtvrtek punkce, juchuuu
@aptacek ten chci udela zitra,zacala jsem vcera vic slinit,prsa stale napnuta a dnes jen tak udelany ovu test a testovaci carka dost videtelna tak nevim jestli to muze neco znamenat😔
@pajavaldol tak zkus zítra a neztracej naději 😍
@volfici Joo to je supeeer 🙂 krásný počet 🙂
,zacala jsem vcera vic slinit,prsa stale napnuta a dnes jen tak udelany ovu test a testovaci carka dost videtelna tak nevim jestli to muze neco znamenat😔 navic od vcera casta navsteva wc 😉
@pajavaldol to říkám furt, ty a @aptacek nás tenhle cyklus reprezentujete ✊🍀
Tak holky dnesni TT nic, nevim jestli jeste pockat nebo se smirit ze nic dnes 13dpo tehotensky test ctlivost 25
@pajavaldol já hlásím to samé, TT negativní, nikdy nekupovat Benu časný těhotensky test 👽 a začal mi měknout čípek, takže MS dorazí co nevidět. Beru to sportovně, asi sem to čekala. A užiju si dovolenou 😀 kolikátá iui je nejúspěšnější? 😝
Ja dnes 11 dpo a taky nic....
já byla na inseminaci v teprve v pátek, ale včera a dnes příšerný křeče v břiše a dnes trochu špiním, takže mám obavy co to bude ☹
Holky, to je škoda, @pajavaldol @janca84 zkusila bych za dva dny ještě.
@aptacek jestli máš opravdu jistotu, tak na tvém místě bych netestovala, když znáš svoje tělo a víš jistě, že dorazí MS (a ona třeba, pořád za tebe doufám, nedorazí). Někde jsem četla, že snad druhá IUI je nejúspěšnější....

@pajavaldol a nezkoušela jsi test z moče?