Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@sukiv
Tak ja můžu o stimulaci rict, že jsem si to predstavovala mnohem horší.
Moje telo si teda proslo pred casem hyperstimulakem, takze obavy byly na miste. Samotná stimulace v pohode...jen posledni 2 dny jsem uz pocitove tahala bricho. A po punkci 1.den uplne v pohode. Pak 2 dny nic moc...asi nabeh na OHSS, ale prepila jsem to a nutridrinky zabraly. Dnes jsem 6.den po punkci a jsem uz uplne v pohodě. 🙂🙏
Holky mam takovy dotaz... je prava, ze i kdyz mam folikul, tak v nem nemusi byt vajicko? Po pravde jsem tohle vubec netusila 😀
@horvi02 jo tááák, ja jsem prave slysela, ze je to dost casto, proto jsem se chtela zeptat jak to vlastne je... treba pred druhym iui jsem mela dva folikuly ale ovulaci jsem necitila ani pozitivni ovu test nebyl, tak si rikam, zda tam vajicko vubec bylo, ale asi bylo, kdyz je to jen 1%.
Ahoj holky, já jsem dnes 14 den po 3 IUI pokusu. Už druhý den mám, ale křečíky v podbřišku, takže je jasné, že to opět nevyšlo. Prostě na prd. Ať už to některé z nás výjde!!!!! Přeji všem pěkný den 🙂
Ahojte po delší době jen hlásím, tento měsíc první bez stimulace, dnes 37dc a sliznice 7mm, takže asi ovulace nebyla. Mám se v nemocnici domluvit na tom laparu a jakmile budu mít termín, mám si zajít pro agolutin, jelikož by se to mělo dělat nejlépe kolem 7dc prý.
Bojím se, jelikož jsem nikdy neměla narkózu, ale já snesu kde co🙂
@sheronek90 zacatek tehotenstvi je stejny jako bolesti pri menstruaci, takze si klidne udelejte test 😉
@sheronek90 křečíky nemusí být špatně....držím palce!
Jinak hlásím, že už ležím doma na gauči, vše proběhlo v pohodě, vzali mi 8 folikulů a ve všech byly vajíčka 👏, zítra budu vědět, kolik jich bylo zralých a kolik se oplodnilo
Aktuální informace z embryologické laboratoře : z 8 bylo 6 zralých a všechny se povedlo oplodnit😉, budou bojovat do úterý, tak držte pěsti ✊
@misko5 vzdala jsem to. Rano velka bolest bricha, pokles bt a spineni, test negativni. Rikala jsem si, ze je jasne, ze ms prijde, ale zase to preslo. Asi hodinku po limitu zase duch😏 špatně snáším nejednoznačné veci...dost to se mnou mava 😟 Každopádně na 16.den po iui je carka slabounka.
Ted jsem doma s remeslniky a uz se neutrhnu.
Tak ze vlastně stale cekam.
@volfici moc gratuluju! To je krasna smečka😊
@aptacek je to Mamatest a minule mi to udelal Dr.Max
Jen ten Dr.Max az po dni a Mamatest dnes uz do hodiny.
Zkusim zase za dva dny a jestli se uz vejdu do limitu, tak to budu řešit😁 a nebo dorazi ms a bude vyreseno.
Nikdy driv mi test ducha po limutu neudelal, proto jsem z toho zblbla😟

@piduch
@volfici
@misko5
...koukam, že jsme se tu docela vekove sesly.🙂
U me 39 primo buší na dveře! 😢