icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
17. srp 2017

@piduch
@volfici
@misko5

...koukam, že jsme se tu docela vekove sesly.🙂
U me 39 primo buší na dveře! 😢

juliia
17. srp 2017

@piduch

Zkus dalsi test....treba to vyslo 🙏🍀❤

juliia
17. srp 2017

@sukiv
Tak ja můžu o stimulaci rict, že jsem si to predstavovala mnohem horší.
Moje telo si teda proslo pred casem hyperstimulakem, takze obavy byly na miste. Samotná stimulace v pohode...jen posledni 2 dny jsem uz pocitove tahala bricho. A po punkci 1.den uplne v pohode. Pak 2 dny nic moc...asi nabeh na OHSS, ale prepila jsem to a nutridrinky zabraly. Dnes jsem 6.den po punkci a jsem uz uplne v pohodě. 🙂🙏

aptacek
17. srp 2017

@volfici tak ať vše klapne :-*

piduch
17. srp 2017

@juliia kdyz neodrazí ms půjdu zítra ráno na krev do caru.
Trochu ze mě opadá strach z ivf, když vás holky čtu, děkuju.
Kdy jdeš na ET?

juliia
17. srp 2017

@piduch
To je rozumne...tak budu drzet palce

Mně čeká ket...ale davame embrya na PGD, takze cekame na vysledky.

marryline
17. srp 2017

@misko5 dají, ale než mi je dají mam prijit 2DC do car na utz zda nemam cystu a pote mi daji injekce, takovy maji postup a ja se bojim, ze dostanu ms v patek odpoledne nebo v sobotu, protoze o vikendu maji v car zaveno a injekce by se mely pichat 2DC...

marryline
17. srp 2017

Holky mam takovy dotaz... je prava, ze i kdyz mam folikul, tak v nem nemusi byt vajicko? Po pravde jsem tohle vubec netusila 😀

horvi02
17. srp 2017

@marryline Já se na to ptala svého Dr. a ten říkal, že je to možné, ale pravděpodobnost je tak 1%, že tam to vajíčko nebude - to je prý druh onemocnění ženy a zjistí se to až při IVF, kdy se vlastně vajíčka "vycucnou" z folikulů.

marryline
17. srp 2017

@horvi02 jo tááák, ja jsem prave slysela, ze je to dost casto, proto jsem se chtela zeptat jak to vlastne je... treba pred druhym iui jsem mela dva folikuly ale ovulaci jsem necitila ani pozitivni ovu test nebyl, tak si rikam, zda tam vajicko vubec bylo, ale asi bylo, kdyz je to jen 1%.

sheronek90
17. srp 2017

Ahoj holky, já jsem dnes 14 den po 3 IUI pokusu. Už druhý den mám, ale křečíky v podbřišku, takže je jasné, že to opět nevyšlo. Prostě na prd. Ať už to některé z nás výjde!!!!! Přeji všem pěkný den 🙂

uzivatelkapetra
17. srp 2017

Ahojte po delší době jen hlásím, tento měsíc první bez stimulace, dnes 37dc a sliznice 7mm, takže asi ovulace nebyla. Mám se v nemocnici domluvit na tom laparu a jakmile budu mít termín, mám si zajít pro agolutin, jelikož by se to mělo dělat nejlépe kolem 7dc prý.
Bojím se, jelikož jsem nikdy neměla narkózu, ale já snesu kde co🙂

fazole1989
17. srp 2017

@sheronek90 zacatek tehotenstvi je stejny jako bolesti pri menstruaci, takze si klidne udelejte test 😉

piduch
17. srp 2017

@sheronek90 křečíky nemusí být špatně....držím palce!

volfici
17. srp 2017

@marryline normálně se to moc nestává, ale když stimuluješ na IVF, tak je to normální, že v tom množství vytažených folikulů jsou nějaké prázdné

volfici
17. srp 2017

Jinak hlásím, že už ležím doma na gauči, vše proběhlo v pohodě, vzali mi 8 folikulů a ve všech byly vajíčka 👏, zítra budu vědět, kolik jich bylo zralých a kolik se oplodnilo

elony
17. srp 2017

@volfici Super, moc držím palce 👍

aptacek
17. srp 2017

@volfici to je super, tak to už abys začala kupovat vybavicku 😎😝😍

volfici
17. srp 2017

@aptacek 🙏😘

marryline
17. srp 2017

@volfici supeeer 🙂 drzim moc palce🍀

misko5
17. srp 2017

@volfici šikulka..se zadařilo :-*

volfici
18. srp 2017

Aktuální informace z embryologické laboratoře : z 8 bylo 6 zralých a všechny se povedlo oplodnit😉, budou bojovat do úterý, tak držte pěsti ✊

misko5
18. srp 2017

@juliia čauky, kdy jdeš na transfer? myslím na tebe..
@volfici super..krása..
Já jdu dnes dopol. do CAR po 3.neúspěšné IUI na konzultaci a utz. tak pak písnu.
@piduch co ty? na krvi bylas?
a co ostatní?? dušíci se zvětšují na tt??

misko5
18. srp 2017

@marryline jo táák, to bych dnes ša do car aby mne zkontrolovali, že mi to vychází na víkend a hotovo.. Holky, uvědomme si, že tady jsou pro nás..je to jejich práce a mají za to hezky zaplaceno..

aptacek
18. srp 2017

@volfici to zní fakt super! Mám za tebe radost 😍
To prostě musí vyjít 🙏

fialka77
18. srp 2017

@volfici Moc držím palečky 😉
@misko5 Přeji dobré zprávy na konzultaci 😉

piduch
18. srp 2017

@misko5 vzdala jsem to. Rano velka bolest bricha, pokles bt a spineni, test negativni. Rikala jsem si, ze je jasne, ze ms prijde, ale zase to preslo. Asi hodinku po limitu zase duch😏 špatně snáším nejednoznačné veci...dost to se mnou mava 😟 Každopádně na 16.den po iui je carka slabounka.
Ted jsem doma s remeslniky a uz se neutrhnu.
Tak ze vlastně stale cekam.

@volfici moc gratuluju! To je krasna smečka😊

piduch
18. srp 2017

Prikladam pro ilustraci.

aptacek
18. srp 2017

@piduch tohle jsem měla na Benu testu a je to falešný. Výrobce uvádí, že po 5min se test může projevit jako pozitivní. Za mě nejhorší test!! Není to taky Benu?? Protože přesně takhle slabou čárku mi to taky ukázalo..

piduch
18. srp 2017

@aptacek je to Mamatest a minule mi to udelal Dr.Max
Jen ten Dr.Max az po dni a Mamatest dnes uz do hodiny.
Zkusim zase za dva dny a jestli se uz vejdu do limitu, tak to budu řešit😁 a nebo dorazi ms a bude vyreseno.
Nikdy driv mi test ducha po limutu neudelal, proto jsem z toho zblbla😟

Strana